Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Salutare!!! Nimeni nu e pe aici? auuuu...auuuu,unde ati disparut?
Am vazut poze cu Isa...mmm.ce dulce e si pe Vladut l-am vazut cum danseaza!!! ii maninc pe toti!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Suntem si noi prin zona...Antonia doarme si eu pe net...am pus si eu un www.youtube.com/watch?v=flKcpVza1-I" target="_blank">filmulet cu Antonia

O duminica placuta in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ludmila_p85

Salutare!!! Nimeni nu e pe aici? auuuu...auuuu,unde ati disparut?
Am vazut poze cu Isa...mmm.ce dulce e si pe Vladut l-am vazut cum danseaza!!! ii maninc pe toti!!!!!!!

io-s pe-aici, inca . ne pregatim de mers in rezervatie, sa vedem ce pasari au mai venit in tarile calde

ochidut, eu le descarcam de pe net direct, acum vreo 7-8 ani parca - in spaniola. mie mi s-au parut tare bune, desi la momentul cand s-a mai discutat la odisee despre ele, au fost pareri pro/contra. cred ca sunt si dvd de cumparat/comandat sigur

oare cum as face sa primesc in mail notificari de la voi cand puneti poze noi? ca doar de la michelle si crissy imi vin... si cand am timp si ma uit pe indelete nu mereu am salvate link-urile lasate in mesaje.

am pus cateva poze din ultima vreme.

s-aveti o dupa-amiaza de duminica frumoasa, crispro, alice, distractie placuta

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

victostii ca la inceput cand citeam mesajele tale ma gandeam de ce esti tu totusi asa trista/deprimata/stresata.... Dar apoi am inteles din ce in ce mai bine si asa rau imi pare sa te aud asa.. Si mai ales ca tu simti ca nu ai nici o solutie cu sotul sa il implici mai mult. Cred ca iti e tare greu si cand simti ca cel de langa tine nu iti e alaturi in momentele greLe, se rupe ceva. Totusi crezi ca nu mai poti avea o discutie deschisa cu el, sa ii zici ce simti si ca nu mai poti?
tina, nu stiu daca 39 nu e cam mare sa fie doar de la dinti; cel putin pediatrii asa sustin. Fii pe faza sa vezi daca mai apare sau nu si un alt simptom si daca febra tot revine si e peste 39 ar fi bine sa I'll vada un doctor
rubiaimi pare rau ca nu aveti vesti bune si spersa nu fie tiroida. Sunt insa convinsa de puterea ta de a lupta si de a depasi orice obstacol si cred ca dzeu o sa vada cat iti doresti inca un bebe
racusor, oana sanatate multa si sa va treaca cat mai repede
crissydrum bun si sa aveti numai vesti bune!! Ne gandim la voi.

Paula, ce m-am amuzat cand ai zis ca raul vb mai mult

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Vaaaai, cate stie Antonia!!! Super! Al meu doar catelul il imita. Ma consolez cu ideea ca baietii is mai incetuti in invatare/comunicare

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Nu,nu Crispro sa nu zici asa de baieteii nostri au si ei, ma rog ca nu fac la comanda,al meu vlad stie multe animalute sa le imita,dar nu prea vrea sa-mi arate ce stie cind il intreb,merge singur prin casa si incepe a imita pupam vladutii !!! Am vazut un caz real cu o fetita de 1 an si 2 luni si nu spune nimik,doar : aaa..aaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mara a facut 39 (sub brat) cand i-a iesit un incisiv lateral.

Eu mi-am dat seama ca anul trecut pe 13 nov am facut cununia religioasa va servesc cu ceva de la oamenii astia de aici :))

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

puiul meu deja s-a culcat, era super obosit. azi a adormit pe la 11, dupa noptile astea grele, dar nasucul nu era curatat, asa ca tare greu a dormit. eu langa el, cu o mana pe carti invatam , cu alta il mangaiam

acum respira bine si doarme ca un ingeras sper eu sa doarme bine la noapte, ca mereu cand mi se culca devreme, noaptea e un cosmar....

acum am pus de o ciorbica de pui pentru el, si trebe sa imi fac baie si poate sa mai invat ceva, ca e jumatea lui noiembrie si eu nika ...

sa ma laud cu puiul meu, care azi a facut numa nazdravanii, sa ne arate ca e mai bine

era o fetita la televizor si ii zic, uite mami, bebe. la care el zice "bebi" si il intrebam noi " cine e bebi" si el a zis "tu" (adica eu

asa m-am bucurat ca a facut asemanarea intre el si fetita de la televizor si a stiut ca si el e bebe

Doamne, pe zi ce trece stie mai multe, dar si face mai multe nazdravanii acum l-a apucat invartitul si tropaitul sa stam sa ne uitam pe geam la "abu" adica abur, "umu" adica fumul, sa ne uitam la "O" , ca il vede el pe geam pe O

aa, si a inceput sa traga o linie pe foaie si zice ca e "unu" e simpatic foc. azi ca s-a simtit mai bine, asa m-am distrat cu el.

el nu prea vrea la calculator / televizor. se uita doar asa, ca avem noi deschis, dar nu il atrage nimic. vrea zilnic sa ii arate tati laptopul, dar ca sa apese el pe taste si sa se auda un tziuit, ca la desene nu are rabdare. spune "nana" la laptop si il inchide. sper sa ramana asa

noi ieri trebuia sa mergem la nasi, sa il sarbatorim pe cel mic, dar cum piticania s-a imbolnavit, am stat tot weekendul in casa.

cu al mare nu imi vorbesc

fetelor, si pentru ca de maine incepe Postul Craciunului, va doresc zile linistite, cu iubire si pace in suflete, sa aveti un post cu folos, pentru cele care tineti

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna seara la toata lumea
Ludmila, asa se spune, ca baietii sunt mai inceti un pic in asimilare...eu imi dau seama de deosebire cand oo vad pe Raisa( a Ramonei). Dar asta e, sa stii ca sunt si plusuri. Nu o sa dam atatia bani pe hainute , cand vor mai creste.
Noi am fost sa-l sarbatorim pe mosu. I-am luat niste carti si un cognac. A fost f multumit.
Mai tb sa vad filmuletele. Pozele cu Isa le-am vazut pe FB. O frumusete
Cristina, Vladut merge f bine. Tot am vrut sa-ti scriu si am uitat...
Alice, cum a fost la botez? Si multi ani inainte fericiti!!!
Crissy, te asteptam cu cele mai bune vesti!! Am emotii...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

vin eu cu aseara andrei s-a trezit pe la 8 fara un sfert au sunat bunicii si nu am apucat sa inchid telefonul...si nu a vrut sa se mai culce. decat pe la 11

dar macar am aspirat nasucul, el mi-a zis sa facem brrum, brrum, ca nu respira bine

o saptamana minunata dragelor!

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput