Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neataaaaa'

va invit la un cappucino

sambata l-am adus pe Matei acasa, asa ca a stat doar 1 noapte la mama, nu rezistam mai mult fara el
am ratat vineri un chef super fain no' asta e...bine ca acum mi-am revenit dar au foat 4 zile de cosmar
am fost la botez ieri, am stat pana la sfarsit si ne-am simtit super bine...tot timpul m-am minunat de fetita micuta cu niste ochi migdalati, parca am uitat complet de perioada in care si Matei era asa...

Matei a inceput sa manance mai bine slava Domnului! aprox.250gr/masa...ieri seara gris cu spuma de mango 280gr
dar...a slabit intr-o saptamana 800gr iar avem 9,5kg
acum si-a baut lp 230ml si doarme din nou...asa ca am intrat la voi la cafea

fug sa citesc din urma...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui palomina
Eu sunt in stare de soc ! Antonito a adormit fara tzatza-n gura ! la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

bravooo

Alice la multi multi ani fericiti

Crispro cum a fost la restaurant?! v-ati facut de cap

Tina mie pediatrul mi-a spus ca 39 inseamna altceva si nu eruptie dentara...eu zic sa mergi la medic daca se repeta
noi as afebra mare am facut doar la infectia urinara

legat de cate stiu sa faca baietii si fetitele...pe mine chiar nu ma deranjeaza ca Matei nu face ce fac alti copii - in special fetite, nu fac comparatii, nu ma grabesc - toate vin la timpul lor, fiecare copil e diferit

fug ca ma striga...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

oana, daca acum se simte bine, o sa recupereze.

crispro, povesteste cum fu iesirea.

alice, la cat mai multi ani fericiti!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza

Noi azi suntem ceva mai bine,de sambata suntem pe aerosoli si Septilin si baietii (ca amandoi sunt acum cu muci) sunt mai ok.
Ovidiu tot lovit de tren,se miorlaie incontinuu (vai vai,ce lasi sunt barbatii astia la boli) iar Paul aceeasi stare de agitatie si energie.

Astazi e a 2a zi fara titi .Nu ii duce dorul,stiam ca asa va fi,doar maraie la treziri si la adormit.In rest e ok.Sper sa reusesc sa-l intarc deoarece nu mai manca nimic solid,nu doarme cum trebuie,are o agitatie psiho-motorie destul de enervanta pt noi,nu il pot invata nimic,nu e atent la mine caci cere titi cand ma vede,iar cu taxo nu sta deloc din cauza lipsei de titi,plus un lucru exasperant pt mine:ma apuca de sfarcuri prin tricou si efectiv ma fac albastra la fata de dureri,iar seara in pat la TV nu putem sta linistiti ca vrea titi.
S-a ajuns intr-o situatie jalnica si trebuie sa-i pun capat cat mai rapid,pt a avea iarasi un Paul linistit si o mama happy.

Nu ii voi da LP,nici LV,la cresa au lactate 2 ori/zi,plus ca-i voi da si eu seara tot lactat.II ajunge.

Am vb cu Crissy in jur de 10.30-11 ne intalnim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata,
sunt varza.i-am dat sa pape din 30 in 30 d emin pana la 4 dim,apoi din ora in ora pana la 7.30.
mi-am uitat telefoanele acasa.
am 2 zile de foc.
azi trebuie sa ajung la Enel pt a semna un nou contract pt ca pe celalat ................au uitat sa il inregistreze ca punct de consum.am platit 3 ani pausal,fara ca sa apar cu ceva consumat.intr-un final mi-au schimbat contorul,dar au pus, din gresala alt sigiliu. e cu tarif diferentiat zi/noapte si nimeni dintre cei d ela enel nu a stiut sa citeasca indezul,aduna kw!dupa batai,lupte si alte cele semnez azi un nou contract.
maine am dedelinul pt cromoglicat.treb sa ajung la dr mea si apoi sa trimit prin fax la Min San. actele ca sea se elibereze ordinul de import exceptional. maine e ultima zi si abia maine dr mea vine in tara. nimeni dintre ceilaalti dr nu au vreut sa ma ajute,pt ca nu semneaza ei chestii oficiale si ca e un medicament de nisa etc,etc,etc.
beau a doua cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Buna dimineata.
Surpriza a fost fff placuta. Am scris pe o cutie mare "Sovata" iar prima reactie "Veniti si voi la Sovata?", eu stiind deja ca nu ii prea place acolo, ma rog, chiar nu avea ce face pe vremea asta. Nu i-a venit sa creada atunci cand i-am spus ca de fapt, aici e Sovata. A inceput sa planga, sa ne stranga in brate si nu putea vorbi printre suspinde. Nu am gandeam ca va fi chiar asa un "soc" pentru ea, dar a fost de bine.
De azi, din nou la cresa, tati la munca, mami acasa cu treaba si mancare.
La 12 ma duc la cometica si epilat....abia astept!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Buuuuun, cum ii dau vestea cea mare sotului si familiei? As vrea ca Raisa sa le dea vestea. Ma gandeam sa ii inscriptionez un body sau o bluzita cu un text.
Ceva idei? De emotii, nu am inspiratie acum.

PS Paula, Oana, va rog sa pastrati "secretul" deocamdata!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Felitiari ramo, daca am inteles bine!
o sa fie si leu si dragon!mama ce combinatie!
direct gata centru!
sa fie sanatos si destept si norocos bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Felicitari ramo! Sa ai o sarcina usoara usoara!
Ce-mi place ca se inmultesc burticile!
daca nu ma insel, ai DNPul apropiat de Raisa, nu?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
27+ cu

Mergi la inceput

multam pt voturi la nasterea unei stele-sebastian minunea mea.

ramo, vreau si eu bebe 2!

Mergi la inceput