Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ramo, felicitari!!!!!Ce fain!!!!
Nu spunem inca mai departe, dar sa nu citeasca baietii forumul
Sa ai o sarcina usoara, asa ca la Raisa si sa faci poze, multe, multe...Ce ma bucur pt voi!!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Multumesc feelor!
Adriana, da, e apropiata DPN. Raisa e pe 1 august,bebelusul de va naste pe 20 iulie (DPN)...sper sa stea pana pe 23 sa fie tot leu.
Histamina, la primul copil, am "lucrat" 3 luni, la al doilea, o luna.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

vreau si eu!
la primul a venit din prima!nu asta e problema.trebuie sa imi conving sotul, ginecologul si anestezistul,ca eu nu am niciun stres!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

SALUTARE GAGICI!

is in urma rau, n-am mai intrat de cateva zile...si citesc ultimele 2 posturi...uauuuuuuuuu

RAMONA FELICITARI! HARNICUTA AI FOST! SA AI SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!!!!!!!!!

ce-mi place ca se inmultesc gravidutele...

revin...tre sa citesc din urma...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Neata!
Ce veste minunata! Ramo felicitari, sa ai o sarcina usora.
Alice, multi ani fericiti!
Am vazut-o pe frumusica Isuca ,pe Vladut cel mergaret , si pe Antonia draguta imitatoare .
Ducu nazdravucul a ieit in balcon, a deschis usa, plasa si statea bine merci, afara e un frig si el cu o bluzita, sper sa nu raceasca ca eu sunt vinovata, eram la bucatarie ii faceam papa.

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Uauuuu ramo FELICITARI!!!!!!!!! Asa ce m-am emotionat, mi-au dat lacrimile... ma geandeam ce emotionata esti tu si mi-o si imaginam pe Raisa cu un body inscriptionat cu "O sa am un fratior" si tati lesinat tot. Sa fie intr-un ceas bun, sa creasca mare si sanatos bebe in burtica.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Parca incep sa vreau si eu bebe 2......noi nu eram hotarati, nici cu da, nicu cu nu....
Dar acum incepe sa inclinam din ce in ce spre da..bine nu chiar acum, mai asteptam un an.

Mi-am recuperat si eu copilul, si asa cum zicea si Paula mi s-a parut ca a crescut asa mult intr-o satamana si ca a invatat atatea Dar chiar asa e, spre ex cand a plecat ajungea la intrerupator doar sa stinga lumina dar nu mai ajungea sa o si aprinda. Acum poate si era tare incantata. Face altfel pa, zice mai des "unu", se pupa ca eschimosii, se uita "ca bunica" (mama are o privire asa cand o supar, ca si cum se incrunta, pe care o folosea cu mine cand eram mica; si acum a invatat-o pe larisa sa o imite). Incepe sa repete cuvinte simple: ieri o certam pe dara ca vroia sa se urce in pat si ii tot ziceam jos si in acelasi timp o certa si larisa, pana cand a zis si ea f clar "jos daia". si apoi cand s-a dat jos i-a zis "asa" si a aplaudat-o (adica bravo pe limbajul semnelor). si cum pleca cineva sau inchidem televizorul sau ascundem un obiect ridica degetul in sus, face niste ochi mari mirati si intreaba "u e" adica unde este?

Nu stiu, face atat de multe...ma uimesc copii ce evolutie rapida si uimitoare au. Ieri, desi nu vroia sa stea, am lipit-o de perete unde avem o scara din aia de masurat sa vad cat are si am marcat cu pixul. dupa vreo 15 minute (intre timp se jucase cu alte jucarii) vine si imi arata pixul de pe birou sa il dau. S-a dus cu el la ea in camera, si-a deschis lumina, si is nota si se facea ca isi noteaza si ea ceva pe scara de masurat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna tuturor.

Incercam sa ne revenim si noi dupa un we agitat in care am mers la Craiova pentru parastasul bunicii (de 3 luni). Apoi intalniri cu frati, surori; agitatie mare intr-un cuvant. Iar ieri am fost sa o vedem pe bunica sotului. A fost o vreme superba, insorita asa ca ne-am hotarat sa ne intoarcem spre Bucuresti prin Ramnicu-Valcea. A fost un traseu tare frumos; padure colorata in tot felul de nuante aramii...In plus am mai facut si putin shopping (ca doar noi femeile avem o paiune pentru asta)- niste ceramica de Horezu. Ce m-a incantat mai mult decat peisajul a fost faptul ca Theo a stat o buna bucata de drum in scaunelul de masina. Pentru mine e mare lucru caci e mult mai in siguranta acolo si in acelasi timp nu ma mai 'solicita' pe mine atat de mult, caci odata coborat din scaun vrea ba la geam, ba in brate, ba pe langa scaune si tot asa.

Am citit repejor cate ceva si vreau sa o felicit si eu pe Ramo ptr vestile bune. Sarcina usoara!

Racusor multa sanatate lui Andrei iar tie multa putere sa faci fata slocitarilor puiului mic dar si celor venite de la servicu. Si apoi stii tu, primii trei ani sunt mai grei, dupa aceea ne obisnuim.

Otilia si tie iti urez sanatate multa.

Mergi la inceput

Histamina la primul copil nu te aveai decat pe tine si sotul....daca doamne fereste se intampla ceva, asta era. Dar acum ai o minune mica si tu esti universul lui, esti ingerul lui pazitor. Ma scuzi ca intervin, dar daca problemele tale sunt asa de mari, nu as putea zice ca acum tu nu ai nici un stres.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello!

V de ieri e cu febra, tot ieri a prestat mult kk apos si urat mirositor.. Ma duc sa-i duc o proba la copro. In rest nu prea are nimic evident, tuseste f putin.
i-am facut un pilafior, acusica il servesc cu o banana, mai pe seara mar copt cu branzica.

Le-am vazut pe frumoasele Antonia si Isa.

Citisem tot dar am uitat.. tot .
Mai acusica trebuie sa ies sa duc proba de copro si sa trec pe la banca.
O zi buna!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc Noni

Mergi la inceput