Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 19
histamina spune:
ma gandesc doar ca-l fac tot prematur.
e greu pt el.
ma uit la strumf.
de mine, nu stiu,cred ca nu realizez,cred ca sunt inconstienta.
fetele,
strumful meu se baga in sertarul de la sifonierul lui,apoi,vrea sa treaca in bucatarie, pe hol,deschide frigiderul.
isi ia pampersul murdar,spune caca, il ia in manute si se duce in bucatarie si il pune in galeata de gunoi.asteapta sa il pup si sa il aplaud.
evident ca nu ma pot opri.il pup de il albesc si el rade si mai nou pune manuta pe laterala lasata in jos a patutului si eu trebuie sa i-o mangai in somn.
ludmila_p85 spune:
Buna ziua!
Ramona,felicitarile mele
,super, mai pus pe ginduri cu bb2! oricum mai am timp la ai mei 25 de ani!
eladea2005 spune:
bumble, sanatate lui Victoras...offff...sper sa nu aveti nimic...
cu licitatia: da, stiu ca trebuie sa se incheie, abia apoi trimit banii...sper ca nu gresesc...
Victo, of mami, imi pare tare rau de tine....cred ca ti-e f greu...si pe sotul tau l-as bate...daca ma lasi...
nu-si da seama de niste chestii...parca e copil...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ochidut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 Victo, of mami, imi pare tare rau de tine....cred ca ti-e f greu...si pe sotul tau l-as bate...daca ma lasi... ![]() ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* POZE CU PRINTISORII... mai si eu l-as bate, poate ne lasa victo sa facem o gasca si sa il prindem la colt Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 Victo, of mami, imi pare tare rau de tine....cred ca ti-e f greu...si pe sotul tau l-as bate...daca ma lasi... ![]() ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* POZE CU PRINTISORII... Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
mai si eu l-as bate, poate ne lasa victo sa facem o gasca si sa il prindem la colt
de Larisa Ioana 24.06.2010
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
mai si eu l-as bate, poate ne lasa victo sa facem o gasca si sa il prindem la colt Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
haha...cred ca ne adunam mai multe atunci...
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
histamina spune:
fetele ,da' de un consilier pt bataie nu aveti nevoie?
hai, ca-s ruda cu Torqemada(cel mai tare inchizitor) in chestii de astea!

crissteo spune:
Neata la pranz!
Crissy, ce faceti? Va imbratisam cu drag! M-am gandit tot week-endul la voi. 

Ramo, felicitari! Si sa fie totul excelent! 
Numai momente emotionante!
Racusor, nici eu nu vorbesc cu al mare, dar nu-mi lipseste conversatia ca zi am acasa 2 muciosi mai mici.
Cat le pot da doza dubla de imunorezistan?
De azi dimineata pana acum, am reusit sa vars o punga cu fructoza- adica zahar maruntel- in toata bucataria, aruncasem inainte mopul ca am zis ca nu-mi mai trebuie pana la amiaza cand imi propusesem sa merg la cumparaturi. Asta in timp ce le pregateam micul dejun si sotul isi face chiftele la 8 dimineata, ca el ar manca chiftele azi. Si Albert plangea si teo maraia, ca s-au plictisit pana am strans eu fructoza de pe jos si de pe blatul din bucatatie. Mai am numai 2 sertare de curatat![]()
Asa ca se anunta o zi usoara.
Nu mai stiu ce am vrut sa zic.
A, da, ce-i iau cadou unei fetite de 2 ani? Ca eu la fetite nu ma pricep.
Sa aveti o zi buna! 

eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui histamina fetele ,da' de un consilier pt bataie nu aveti nevoie? hai, ca-s ruda cu Torqemada(cel mai tare inchizitor) in chestii de astea! ![]() ![]() ![]() http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
aaaa....pai daca vii tu nici nu mai e nevoie de noi...
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
crissteo, vai mami...ai inceput bine ziua...paote se termina totusi altfel...![]()
cadou: cu papusile nu dai gres niciodata, iti spun sigur...![]()
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...