Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 20
puiutz_mic spune:
Salutare fete!
Am scris un mesaj lung si l-am pierdut 
Ramooo, felicitari, ma bucur tare mult pentru voi, sa ai sarcina usoara si bebe la termen si sa sarbatoriti frumos! O veste minunata acum cand se apropie sarbatorile 
Alice la multi ani fericiti si sanatosi! Multumim de tratatie! ![]()
Bumble, sanatate lui Victor, poate totusi nu e nimic la burtica! 
Nu mai stiu ce am mai scris in mesajul pierdut
revin...
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
Alice_Elena spune:
Ramonaaa felicitari!! Am citit de doua ori mesajul tau sa fiu sigura :)) e super ideea cu bodyul imprimat.
Marius cand eram gravida cu mara vroia sa se duca la maicamea cu o sticla de giusto sa ii zica " o sa avem un nepotel" :)))
Eu sunt zombi. M-am culcat la 3 jumate 4. La 8 jumate s-a trezit mara. Si ea era cam obosita ca ieri nu a dormit deloc la pranz si soacramea a culcat-o pe la 10
ca vezi doamne nu vrea sa doarma se da jos din pat
. I-am zis sa nu o mai lase si in 5 minute dormea copilul.
Fug sa ma bag langa ea poate prind si eu putin somn
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
31+ 
puiutz_mic spune:
Aaa, demult tot vreau sa va intreb ceva: vad ca unele dintre voi spuneti ca ai vostri copilasi papa cam 200-250 gr./masa. Adica si la gustari la fel? Teoretic o gustare nu ar trebui sa fie mai mica cantitativ decat mesele principale?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
bamboletta spune:
Salutare 
Azi dim am fost cu copii la analize...ce copii cuminti am
Antonia nu a plans deloc si David a marait putin ca-l tinea strans de manuta..dar au fost cuminti...eu aveam un stres cat casa 
Am pus sa fac paine la cuptor..nu prea imi mai place cum iese cea la masina de paine...am facut doar aluatul acolo l-am scos si la cuptor cu el...abia astept sa vad cum iese 
As vrea sa-mi spun sterilet mirena..fetele care aveti sterilet de care aveti si cum e...am avut intarziere de menstruatie cam mare si deja eram la idei ca sunt doua liniute...deocamdata de ajung 2 puiuti.
David e din ce in ce mai catarator
se urca sus pe biblioteca..trage tot de acolo...carti,cd-uri...azi am luat tot de acolo...trage de capacul de la acvariu sa-l deschida
uitasem de perioada asta
e inebunit dupa tigai,castroane,oale,cand gatesc musai sa-i dau si lui una altfel e cu scandal.
Ramona-
Felicitari pt burtica...sa ai sarcina usoara !!!
e super ideea cu body-ul imprimat 
Crissy-tinem pumnii stransi stransi si va asteptam cu vesti bune 
Btz_ovi-sanatate la baieti
,unde va intalniti cu Crissy? ati stabilit intalnire fara mine?
Bumblebee-multa sanatate lui V 
Crissteo-pe cutie scrie 1 zi doza dubla..asa imi aduc aminte...multa sanatate 
cadou pt fetite...o masuta pt cosmetice cu oglinda,pieptam,margele,inele,ruj de jucarie...Antonia asa a primit cand era mai micuta si era tare incantata ![]()
Puiutz-David papa mai putin la gustari..nu am cantarit niciodata cat mananca..asa ca nu stiu...
Senti_mary-ce mai faceti?bine sanatosi? 
Am vazut poze si filmulete...cu Isa cea frumoasa
ce bine ii sta albastru,Vladut cel umbralet
,Antonia care stie de toate
....cine mai era...atat imi aduc aminte
paula_m spune:
Voi stiti ca nu am nici o treaba cu bucataria, dar m-a invatat bona azi sa fac o supa/ciorba( nu stiu ce e
) f buna. Si f usor de facut. Si lui Raul si mie ne place f mult.
Se curata 2 morcovi, patrunjel si telina. Le-am taiat cubulete mici , mici si le-am pus la fiert in apa cu vegeta(eu am facuta de mama, la borcan). Separat se fac galuste din 2 oua si gris. Eu le-am fiert separat. Dupa ce au fiert morcovii , se face ingrosala, din 1 ling mare faina, 2 ling smantana,100 ml de lapte si 1 l de bulion. Se toarna in ciorba si se mai lasa 2,3 clocote. Apoi se pun galustele si e gata. Mie imi place de mor ca se face repede si e asa acrisoara, de la bulion.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
histamina spune:
eu tot sterilet mirena ar trebui sa imi pun,dar astept sa imi treaca fluturasii de bebe 2.
are o prietena de a mea si e f multumita,plus ca la cupru sunt alergica,asa ca asta e singura varianta.
sunt o forta!
de-abia astept sa vad ce fata face tipul cu contractul,cand se asteapta ca dna de la minister sa fie una la 4 ace si apar eu in blugi,bocanci,geaca si 45 de kile cu tot cu ambalaj,plus pletele de rokerita in dotare!
coteasca spune:
buna ziua mamici dragi si delfinasi scumpi!
intru si eu dupa o pauza lunga!
noi deocamdata suntem bine, profit de faptul ca tudorel doarme. Si-a schimbat programul de somn, nu mai are 2 somnuri de zi, are unul cateodata de 2 ore cateodata mai putin. A fost bolnavior, cat am stat la campulung mi-a facut febra cu rosu in gat si "deranjament" la burtica, dar ne-am revenit, acum de vre-o 4 nopti nu mai doarme, se trezeste si urla, cred ca o fi de la dintisori, aseara i-am dat niste panadol si parca a dormit un pic mai bine! ne mai laudam cu un dintisor mic nou nout!
in rest stam cu sezeta atarnata ca daca o iau urla, alergam, stim cum face gaina, vaca, calul, catelul, cand ii e somn ne ia de deget si ne arata perna, papam binisor, uneori cu cantecele, parca a mai pus un kg pe el, nu mai e asa slabanog :).
eu sunt paralela cu ce s-a mai scris pe aici. am mai vazut pe facebook poze, doamne ce cresc copiii si ce frumosi se fac, mi se pare ce trece timpul prea repede!
tudor al meu nu face la olita, nici sa n-o vada asa ca e mai simplu sa se placinteasca in banii nostri!
Paula suna tare bine supa ta, cred ca o sa fac si eu, dar poti sa-mi zici cum faci galustele, te rog, eu le fac de obicei cu untura, ou si gris!
aaa, mai vroiam sa va zis ca tudor papa cate 2 oua o data fierte moi, unu nu-i mai ajunge si cate un iaurtel. ii dau o zi da una nu. voi cum le dati ouale?
va pup si va doresc sanatate multa!
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
Poze Tudor
ooana spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas![]() Buuuuun, cum ii dau vestea cea mare sotului si familiei? As vrea ca Raisa sa le dea vestea. Ma gandeam sa ii inscriptionez un body sau o bluzita cu un text. Ceva idei? De emotii, nu am inspiratie acum. PS Paula, Oana, va rog sa pastrati "secretul" deocamdata! Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
Ramo

cat ma bucur pentru tine ca stiu ca iti doreai!!!!

DA
musai sa o faci!
vaiiiii, tu abia astept botezul
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Voi stiti ca nu am nici o treaba cu bucataria, dar m-a invatat bona azi sa fac o supa/ciorba( nu stiu ce e Se curata 2 morcovi, patrunjel si telina. Le-am taiat cubulete mici , mici si le-am pus la fiert in apa cu vegeta(eu am facuta de mama, la borcan). Separat se fac galuste din 2 oua si gris. Eu le-am fiert separat. Dupa ce au fiert morcovii , se face ingrosala, din 1 ling mare faina, 2 ling smantana,100 ml de lapte si 1 l de bulion. Se toarna in ciorba si se mai lasa 2,3 clocote. Apoi se pun galustele si e gata. Mie imi place de mor ca se face repede si e asa acrisoara, de la bulion. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010Am implinit un anisor!!! Poze mare-partea aII a |
noi ii zicem supa de rosii
poti pune si carne si iese si mai buna...daca ai rabdare sa o fierbi si sa o cureti de spuma
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip