Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

rodi,
poate vrea sa se odihneasca mama ta. pe soacra o obosesc f mult copiii mei :):)( si pe mine :):). mama a slabit 4 kile in 2 luni :)

sunt pachet de nervi..stefan inca nu doarme, numa urla-e obosit ca a dormit f putin la amiaza...

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Racusor,

Eu sunt in stare de soc ! Antonito a adormit fara tzatza-n gura ! A supt vreo 20 de minute si il vad ca da sa se ridice si sa plece de nebun I-am zis " Antonito ,TREBUIE sa dormi ca este foarte tarziu!" numa' ce-l vad ca se intoarce cu spatele la mine si in 5 min era fara urlete si figuri ... Deci, ma duc sa ma imbat (pana nu se trezeste )

Noapte buna !

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Hellooo!

Crisy, drum bun si sa aveti parte numai de vesti bune! Va

Victo, de Luni incepi serviciul? asa repede!? Multa bafta si putere!

Crispro, cat de frumos merge si danseaza Vladut!

Rubia[pup

Racusor, Oana, multa sanatate!

De ieri dupa amiaza R mi-a facut temp. 39, eram f speriata ca parca niciodata n=am vazut atatea grade pe termometru, el cand raceste nu face temperatura. Cred ca e a treia oara cand are temp Nu are muci, nu tuseste.....sa fie de la canini??? 2 sunt iesiti bine si ceilalti 2 da sa iasa....de ieri dupa amiaza, ii tot dau Panadol la 8 ore ca nu ne lasa deloc....azi e mai bine, a avut pana in 38.

Va pup, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ma duc sa-mi iau buburuza cu mine in pat, pana la urma am fost la nasi doar Florin si cu mine si abia ce ne-am intors, am mai bagat la ghiozdan o felie de panetone cu lapte cald... dimineata parca vad ca iara-s amortita si ochii lipiti de somn, dar macar o noapte pe saptamana sa simt si eu minunea mica lipita de mine

noapte buna, delfinariu

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Žneatza delfinariu! nimeni la si capuccino?! va astept cu drag, ca scumpul de motan mi-a dat desteptarea cu noaptea-n cap si, ca sa mai doarma restul lumii, m-am... sacrificat eu sa-l fugaresc prin casa

pe la 4 am ramas in pat doar cu Isa, tati n-a mai rezistat picioruselor Isei ca minunea se pune cu capul pe mine si cu picioarele ori il impinge pe tati, ori ii pune la grea incercare burta si... dedesubturile. no, dar cand m-am trezit la 7, iar era cu noi in pat, dar intors cu spatele

e innorat tare azi, maine se arata ploaie

revin

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=XQtg566KSVo" target="_blank">asa mieuna Isa aseara, inainte de culcare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Da e liniste pe aici, nu gluma! Noi mergem dupa masa la un restaurant, cu finutii, lasam copil cu bunica. Sa ne facem de cap.

Va pup, duminica placuta!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

www.youtube.com/watch?v=XQtg566KSVo" target="_blank">asa mieuna Isa aseara, inainte de culcare

Bravo, cate stie!!! E asa faina, asa a crescut! Pupam fetele frumoase si pe mami a lor! Si il salutam si pe tati.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Cristina, distractie placuta!
Eu incerc sa las totul pregatit pt mara si sa ma fac si frumoasa ca la 6 mergem la un botez :)

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Noi ne uitam la Baby Enstein, avem mai multe filmulete

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

De unde le-ati luat?

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput