Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
puiutz_mic spune:
Intru si eu pe fuga...azi ne-am trezit tarziu pe la 9 si s-a cam dat programul peste cap. Raducu a inceput sa se trezeasca noaptea plangand (cam 1 noapte da, una nu), il iau in brate, se potoleste, dar apoi doarme cu noi in pat, ceea ce inseamna ca primim numai ghionturi in continuu aproape, deci somnul nostru se duce pe apa sambetei...asa ca azi m-am trezit iar cu durere de cap.
am uitat sa urez si eu LA MULTI ANI mamei lui Alice si lui Princess! ![]()
![]()
Racusor ma bucur ca e mai bine Andrei!
Palomina, te inteleg, pe mine totusi ma ajuta Dan seara si chiar si dimineata de multe ori ii face el toaleta lui Raducu cat ii fac eu lapticul si tot simt uneori ca ma urc pe pereti...chiar am mari indoieli ca as mai putea sa o iau de la capat cu bb 2
Rubia, Doamne ajuta sa nu fie nimic cu tiroida si sa iti poti implini visul de a fi mamica a doua oara!
Azi avem multe de facut, sa vedem cate reusim...de spalat rufe si vase, de gatit pentru 3 zile, plus programul puiului - mancat, plimbat, joaca...eeee... asa ca va pup dulce, va urez week-end placut si spor la treburi, ca sigur e la fel de aglomerat si la voi!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
michelle1981 spune:
Princess
mami de Alice
crissy suntem cu gandul la voi!
rubia - Doamne ajuta sa se intample cat mai curand minunea!
ramo - multumesc de reteta! Sa ne povestesti reactia prietenei! Foarte frumos gestul!
otilia - musai sa incerc si eu praji. Imi amintesc ca am mancat ceva in genul asta la turci.
Eu am o stare asa.. de weekend. Am lenevit, am citit, am bantuit pe net, puturosii mei dorm de la 2.
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui palomina ....o fi luna plina de vina pt starea asta de cacao Racusor, am nevoie de ajutorul tau. Stiu ca i-ai facut tu niste analize lui Andrei , copro parca, la un laborator laudat de pediatra voastra, in zona Carol. Mai stii cum se numea? Era pe vremea cand ati descoperit viermisori ce ii luase de la fata nasilor, parca. Sper sa nu confund la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010 |
biolumimedica

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
rodyka spune:
ziua buna, mamici dragi
cine pofteste la o praji cu visine?
e calda inca, dar va astept cu drag. de dimineata ma tot gandesc la ea, se vede ca mi-a trecut durerea de masea 
Isa inca doarme mititica, de 3 ore. abia astept sa se trezeasca s-o dragalesc putintel
. vroiam sa va zic zilele trecute o chestie, un mare adevar: nu stiu cum unele din voi reusiti dupa munca sa petreceti timp de calitate cu copiii
, ca eu is moarta de oboseala si uneori abia le mai pot zambi, d-apoi sa mai sar si sa le fac joaca
. ca daca ma trantesc in fotoliu si-s calare pe mine e ok, dar cand trebuie sa mai topai cu ele sau chestii mai serioase, uneori ma bucur ca e mama si salveaza situatia, si ca tati drag gateste pentru noi seara de seara
. no, ce sa-i faci?! se mai schimba rolurile...
fug sa pup si de-un panetone si apoi la un somnic mic mic...
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Otiliav spune:
HARISI
Ingrediente pentru aluat : 1 litru iaurt, 500 grame gris, 200 grame nuca de cocos, 150 grame unt topit, 2 plicuri praf de copt, 3 plicuri zahar vanilat.
Ingrediente pentru sirop : 1 pahar de apa, 2 pahare de zahar (sau miere dupa gust), zeama de la 1-2 lamâi.
Totul se amesteca pâna rezulta o compozitie mai groasa decat pentru chec. Se lasa la odihnit aproape o ora iar apoi se tapeteaza o tava cu unt si faina si se pune compozitia în ea.
Apoi se pune la cuptor la foc mic-potrivit pentru 50-60 de minute.
Înainte cu 10 minute de a fi gata se scoate prajitura din cuptor se taie patratele si se toarna deasupra siropul fierbinte apoi se pune din nou în cuptor pentru 10 minute.
Cantitatile de mai sus sunt pentru o tava mare de cuptor. Eu azi nu aveam cutia de gris intacta asa ca am pus si o mana de pesmet si a iesit ok. Cand insiropez prefer sa tai patratele cat mai mici si sa pun sirop mai mult ca sa se absoarba bine cat o mai las in cuptorul cald.
| citat din mesajul lui btz_ovi Am facut prajitura Otiliei,desi am pus zahar,nu m-am putut abtine sa nu gust.Eu nu am taiat bucati mici si rau am facut,caci la mijlocul fiecarei bucati nu era sirop.Dar e buna rau,prea dulce oricum ,data viitoare voi pune doar o cana de zahar. Imi aduce aminte de prajiturile grecesti ,cu gris si sirop mult. |
Ma bucur ca ai scris impresii despre cum a iesit.
Eu fac siropul cu 2 pahare de apa si unul de zahar. De fapt ca sa fiu sincera il fac dupa gust. Ieri nu mai aveam mult zahar in cutie si l-am pus pe tot iar lamaie si apa cat sa-mi iasa cum imi place la gust. Fac mai mult sirop pentru ca la bucatele mici sunt mai multe laturi care trebuie sa se imbibe in sirop.
Si inca ceva. Puteti lasa o zona neinsiropata care e numai buna pentru pitici. Ca doar e iaurt, nuca de coso, unt si gris.
Rody, pentru timp de calitate musai trebuie sa iesim la plimbare afara, la un loc de joaca sau la bazin. Acolo nu am de ales si ma joc cu ele. Sau mai coloram impreuna.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Victo spune:
pai rodi, unele nu avem de ales
si dupa ce se termina serviciul..joaca macar 15 minute ca imi sar in cap de nu-i adevarat..ia gateste macar pt pici( eu mananc resturile :), da-le sa pape..baita..nani..si apoi invatat..si cam asa e o seara la mine.si printre altele urlat la sot ca el de ce sfantu nu-si poate MACAR pune in blid decat sa se miorlaie..vai, ca-s rupt de foame. io cu lenea asta bolnavicioasa nu stiu cum sa rezolv. uneori il las nemancat, zau..si nimic. sta mancarea in frigider sau si mai rau, pe aragaz si el mananca pufuleti![]()
apoi vise din astea sa gateasca, sa hraneasca copii..la anu si la multi ani in cazul meu din pacate.
casa mi-e VRAISTE cum nu mi-a fost veci! baile nespalate..holul plin de incaltari ca nu am apucat sa le bag pe celelalte..balconul plin de mancare, ca abia vineri imi repara frigiderul..
praful danseaza in razele de soare dimineata si copiii se joaca cu el :):)
in alta ordine de idei, azi am citit destul de mult, ca au fost chestii interesante.
pe mitzi l-am culcat, ma straduiesc sa il bag si pe Stefan la baie imediat.si apoi la invatat.
si de luni la serviciu :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ludmila_p85 spune:
Buna seara! Cam nu prea bintuie lumea pe forum in we..![]()
Victo cam ma regasesc si eu in ce ai scris mai sus, sotul meu e frate cu al tau
!!!
Eu am servici-mamica 24 de ore si salariul meu e pupici si imbratisari de-a piticului!!! foarte pretios pentru mine!!! Lucrez fara concediu![]()
Victo spune:
da ludmila, numa ca la un moment dat te super saturi.si eu pana anul asta am fost toleranta. dar efectiv acum nu mai pot.
mai ales in momente cum sunt cele prin care trec eu, cu examene vitale ce-ti decid cariera-locul de munca- (adica localitatea)- implicit restul vietii de familie..iar pe altii ii doare fix in ....
ultimele luni au fost din pacate atat de neplacute pt mine. groaznic sa vezi ca nu esti sustinut, si te chinui cu toate.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
no, pai ma gandeam ca numai eu nu ma mai descurc
. ma gandeam cum povestea racusor mai demult, ca timpul putin care il petrec impreuna e de calitate, cate lucruri fac ei impreuna... acuma si noi facem -duminica! ne luam la plimbari cu masina pe alte meleaguri, la plaja, la munte, in parcuri tematice, la animalute... dar nu e asa cum era inainte, sa le sorb din priviri in fiecare minut!! si parca ma doare in adancul sufletului asta, nu curatenia sau mancarea
, desi tre sa ma gandesc tot eu si la alea si sa dau eventuale instructiuni 
dupa ce ca intru rar, ma mai si plang atata
, va pup cu drag. fug la cumparaturi de-ale gurii si apoi mergem la nasi la un rummy... (nu stiu ce ma fac cu mama ca nu mai vrea sa iasa din casa seara, la nasi cu atat mai putin
. si nici singura nu-mi vine s-o las acasa!!)
rodyka spune:
| citat din mesajul lui Victo ultimele luni au fost din pacate atat de neplacute pt mine. groaznic sa vezi ca nu esti sustinut, si te chinui cu toate. |
te sustinem noi
, esti o femeie extraordinara