Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 13
giorgia23 spune:
Neata si din partea mea
...iar am tras chiulul![]()
Palomina offf cat te inteleg...si eu sunt cam in depresie...parca m/am saturat doar eu toata ziua cu Antonia...si acum e si vremea asta care nu ne permite sa mai stam mult afara
...marti o duc 1 sapt la mama...am nevoie de timp liber
Racusor sanatate multa
Denisa sper sa te lamuresti cu analiza si sa te faci bine
Paula ma bucur pt vestea buna din spania
Rubia capul sus ca totul va fi bine si sunt sigura ca in curand va veni si a 2 a minune
Btz ma bucur ca s/a acomodat Paul la cresa
Rody multi 
Antonia e tot mai nazdravana
...ieri spalam pe jos si draga de ea a vrut sa ma ajute asa ca a luat o pernuta mica si a bagat/o in ligheanul cu apa
...cand sterg praful musai sa/i dau si ei o carpa
...a invatat sa zica maie(la mamaia) , tatau(la tataie) ,baie si oli(la olita) ![]()
Va pup dragelor
sorina_goga spune:
Neatza si de la noi!!! Eu am o stare... de toata cacaoa!!!!! Nu am chef de nimic!!! O fi astenia de .... toamna/ iarna. Va pup, un we cat mai placut.
mami de Bogdan-Andrei - 13 iulie 2010
Miruna7a spune:
'neata mai tarziu! Dau a 2-a portie de cafea![]()
Suzeta = eu a functionat azi-noapte non-stop, pana azi-dimineata la 9
.
Va doresc sanatate tuturor (pitici, mamici, tatici) ca evident e mai importanta decat toate!
palomina spune:
....o fi luna plina de vina pt starea asta de cacao ![]()
Racusor, am nevoie de ajutorul tau. Stiu ca i-ai facut tu niste analize lui Andrei , copro parca, la un laborator laudat de pediatra voastra, in zona Carol. Mai stii cum se numea? Era pe vremea cand ati descoperit viermisori ce ii luase de la fata nasilor, parca. Sper sa nu confund
vreau sa repet urocultura luni si acolo ! Ma bucur ca Andrei se simte mai bine! Eu iau Cetebe cand simt ca ma ia raceala pana cand termin cutia!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
lauri_ca spune:
M-am minunat cat mananca unii delfinasi! La noi portia e cam 120-130 g. si din asta mai raman 1-2 lingurite de multe ori!
Noi ne uitam la Baby Enstein, avem mai multe filmulete, dar acum urmarim doar unul, cu formele geometrice. O sa il pun zilnic, cam 1 luna sa vad daca se lipeste ceva. Ea e f. incantata, rade la personaje, danseaza pe cantecele, e f. frumos, pacat ca e doar in engleza. Ii mai place si cantecelul "Old McDonald had a farm" si canta si ea I-a-i-a-o.
La multi ani fericiti Princess!
Va doresc o zi buna, eu ma apuc de facut o ciorbita.
ludmila_p85 spune:
Buna! Noi am intrat la somn de la 12
,noaptea e tot mai proasta in privinta somnului,chiar am cronometrat toata noaptea-il adorm si-l duc in patuc,exact peste 30 min.incepe ouaaa...ouaaa! il iau cu mine,doarme mai bine,dar se impinge in mine,ma dezveleste,asa ca iar il duc in patuc,exact peste 30 min iar cintecul ouuaaa!!! asa ca imi vine sa urlu noaptea ca sint doar eu cu el in casa,tati nu e 1 luna acasa(vine in decembrie)!!! nu mai pot singura sa ma chinui

Cu cuvinte, putem sa ne laudam si noi: face mauuu, ham,co-co,muuuu si mai nou aseara l-am invatat sa faca ca soricelul, am crezut ca lesin de ris, face asa: chita-chita
,arata ca are 1 anisor si chiar zice foarte clar unu! dansam si noi si dam din fese ca fetele mari! si mai si cintam cind dansam-la-la-la-la!!! si ne rotim la 360 grade!!!![]()
palomina spune:
Am gasiiit-Biolumimedica ! Am gasit chiar postul din discutia aia ! Ce vremuri !
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
crispro spune:
Vlad danseza iar, intamplarea fce ca e cu aceeasi bluzita, dar
Filmarea e de azi
http://www.youtube.com/watch?v=tgagRK8lovA&feature=youtube_gdata_player
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Rubia, 
o sa vina si bb mult dorit!
Rody, 
mamica ocupata!
Crisu',