Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

RACUSOR, uf! pupici sa treaca febra! Daca nu face febra mare cred ca poti sa astepti sa treaca intervalul de 4 ore. Daca e mare, mai bine suna pediatrul.

OANA, odihneste-te! sa iti revi repede.

PAULA, cum e cu casa plina din nou? Un pupic pentru vorbaretul Raul.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Racusor ti-au raspuns deja fetele cu nurofenul si panadol,eu nu am dat inca . un brat de pt tine! si il dulce pe sefu'!

Rubia offff,stiu cat de mult inseamna pt tine! imi pare rau ca ai primit inca o lovitura! Daaar speranta moare ultima,iar tu esti o femeie si o mama minunata,D-zeu nu te va priva de inca un mic sufletel care sa iti umple viata!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Va multumesc fete pt urari!
Am venit la spartul targului cu tiramisu ( cumparat deci bun ), cum am promis.
Mara a adormit tarziu ca deh era odihnita.
Marius m-a enervat ca l-am rugat sa spele vasele si el se joaca la laptop, mi-a zis ca "mai tarziu". Mai tarziu inseamna sa le spal eu maine.
Am crampe la picioare de oboseala. Si cateva contractii dar nedureroase

Pupam bolnaviorii (si aia mari si aia mici)
Rubia, sunt sigura ca nu o lasi pe printesa mica fara o surioara sau un fratior

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Va multumesc fete pt urari!
Am venit la spartul targului cu tiramisu ( cumparat deci bun ), cum am promis.

numai bine am picat eu!! mamei tale, iar tie, Marei si piticotului neastamparat cate un

rubia, va fi bine, ai incredere si speranta

racusor, offf, stiu cum e sa fii rupt de oboseala si puiul mic bolnavior. pupici multi si sanatate. ce noroc mare am acum cu mama, ce ma fac dupa ce pleaca ea?! ca si-sa nu-mi ajunge timpul mai pentru nimic...

ooana, bolnavioara si tu?!

crispro, cum mai esti? crissy, voi?? vezi ca din cand in cand mai scriu cate un mesaj, sper sa nu scad la norma de 1/saptamana ca-mi dai cartonas rosu

paula, deci s-a intors si mai vorbaret Raul :)), deci se poate si mai si

despre noi nu-mi vin cuvinte acum, la ora asta abia daca am cinat si am citit capitolul asta (ca un facut, tot imi raman restante jumatati de capitol!! ), Maria mi-a adormit imbracata in salon asa ca am pus soba langa ea... Isa ieri n-a vrut sa doarma la amiaza deloc, iar seara la ora obisnuita de somn inca era fresh . in ultima vreme mananca iar de parca vine foametea, in seara asta i-am facut doar 200 g ca era tarziu si am zis ca oricum bea lapticul apoi, dar m-a impins cu manutele cand am vrut s-o iau din scaunul de masa si cerea "ata, ata" (adica alta, ca mai vrea!), deci am luat un borcanel de 200 sa vad cat mananca din el - praf l-a facut pe tot!! iar la amiaza a mancat in jur de 300 g (conopida, brocoli, morcov si ou). dimineata ii da mama cate o banana si un mar mare, sau un mango cu cereale sau o para cu banana, mereu cate 2 fructe ce depasesc 250 g! dupa-amiaza insa am mai pus o gustare (am mutat ultima masa la 8 si gustarea pe la 6), iar lapticul pe la 9.30 (270 ml!). no, cum sa nu-i dau daca cere?? imi bate cu palmele in masa! stie unde e painea, unde-s biscuitii ei, unde-i e sticla cu apa. daca nu e nimeni s-o vada cand intinde mana catre ele, vine si ia pe cineva de mana sau de pantaloni si-l duce sa-i arate ce vrea, Doamne feri sa nu-i dai

de cateva zile miauna intruna , si cand vede motanul prin casa, si cand vede pisicuta la ducktv, si cand o intrebam noi! dar miauna asa de fain, de artistic , tre s-o filmez! noi tot la caine, pisica, oaie si vaca suntem cu imitatul, dar pe astea asa de fain le face ca-ti vine s-o mananci!!

si tot de cateva zile canta prin casa si danseaza ceva anume, mama si Florin se tot mirau de unde a invatat, pana am vazut-o si eu azi si m-am prins: cateodata ii cant eu la ureche un cantecel pe care-l iubim tare amandoua, ea imi arata laptopul si pune mana pe gura mea sa-i cant("laaa, lala"), si clipul e super: www.youtube.com/watch?v=5qmCPCmL0Mk" target="_blank">furnicuta, cred ca e in portugheza . pun pariu ca o sa le placa delfinasilor dar, atentie, creeaza dependenta

no bun, fug si eu in patic, dar inainte sa va mai zic ceva: acum ca m-am mai acomodat la munca, incepe sa-mi placa, asa ca pe vremuri , nasol doar ca stiu cand plec, dar nu stiu cand ajung acasa

noapte buna, delfinariu

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Rody, ce frumos povestesti despre fetele tale ! Ma bucur ca te simti mai bine la serv , e infiorator sa te duci fara nicio tragere de inima sa muncesti !

Rubia, iti tin pumnii sa nu fie nimic grav cu tiroida ! Ai sa vezi ca o sa ai inca un pui de om la momentul oportun!

Pupam si delfinoii bolnaviori ! ... Si noi suntem cu morcovul .... A iesit la urocultura lui A o infectie cu proteus n-am auzit in viata mea de asa ceva, sper doar sa fi fost contaminata proba. Maine ma duc la alt laborator si sper ca si luni la inca unul .

Una peste alta sunt iar in butoiul de melancolie....ce ma mai scoate de acolo Antonito cu prostioarele lui zilnice, ca altfel eram varza. Ma enerveaza ca sunt aproape toata ziua doar eu cu A , sotzul are treaba in fiecare zi si cand ajunge acasa o ia de la capat, isi gaseste el ceva de facut in seara asta, m-am luat de el

Ma rog....deci, sunt cu capsa pusa de-aia nu mai scriu dar de citit, va citesc!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Rody esti minunata! asa de fain povestesti.la ora asta nu pot asculta cantecelul dar maine il ascult.

Palomina,apropo de proteus si alte bazaconii, mie mi-a iesit bacilul piocianic in prima faza ,iar dupa 3 zile,am refacut analiza si mi-a iesit e-coli. Minunat! 2 laboratoare de renume in oras. Maine il duc si pe al treilea sa vedem ce crocobaur mai iese,sa se hotarasca odata. Oricum,eu am senzatii nasoale,nu intru in amanunte,vreau o data sa ma vindec ca ma chinui cu niste chestii de 2 luni.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

aseara nu am mai apucat sa scriu.nu ii luasem temperatura, ca e greu in fundulet, dar la mana era ca mai devreme, cand avea 38.8 in fundulet. i-am dat ceva homeopate, de care mi-a zis pediatra si pana la urma am asteptat pana la 11 cand i-am dat nurofen. i-a scazut temperatura, si nici nu a mai facut peste noapte. un pic dimineata, dar maxim 37, i-am dat si dimineata nurofen si vad cum e.

azi continui cu
alium cepa - 3 granule de 4 ori pe zi
imunorezistan - 1 luna
vitamina C natural picaturi (10 pic pe zi, 2 saptamani)

parca mai era ceva, nu mai stiu acum. o sa va zic cand doarme puiul tot ce mi-a mai zis pediatra. de imunitate a zis asa, 1 luna imunice,1 luna imunorezistan, ca sa faci organismul chiar sa se apere.

si pentru astia mari imunofort si coenzima Q10 in ulei de catina de la hofigal. si vitamina C 1 gr. noi luam redoxon.

acum racesc si eu tatia racit primul, dar nu a facut febra ca puiul. apoi puiul si la urma mami. dar mami spera sa totusi nu.

oricum partea buna e ca a dormit mai bine dupa ce am inceput tratamentul si pentru ca nu a mai facut febra. pe mine ma dor toate oasele ca pana la 1 m-am ghemuit pe canapea langa el, nu am mai intins-o si abia de la 1 l-am mutat in patut.

va si va multumesc

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

rodi, si la noi e boala grea cu maaauuu.

racusor, ce bine ca nu a mai facut febra. E pe drumul cel bun.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Eladea, am vazut ca ai licitat pt sucul de noni. Tb sa astept sa se termine perioada de licitatie? Eu nu reusesc sa ma dumiresc din cont.

Princess! Sanatate si bucurii!

Mami tanara de Alice!

Matei, Andrei, sanatate delfinasi scumpi!

Ramo, suuuper frumos gestul!

Crissy, cred ca va pregatiti de drum.. Ne rugam sa fie totul bine!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc Noni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Racusor, pupam bolnaviorul! Bine ca nu a mai facut febra!

Palomina, stiu cum e. Hai ca trece si perioada asta.

Rodi, da, dau dependenta desenele alea!!! La alea ne uitam si noi, am gasit mai multe de la galinha pintadinha si musai sa se uite zilnic. Insa nu mai mult de 30 min- incerc sa nu il las doar sa se uite, ci sa si dansam pe ele, sa nu stea holbat in tv.

Gata, nu mai are rabdare. Puuup, weekend fain!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput