Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Racusor, sper sa va treaca cit mai curind viroza!!! Stiu cum e cu noptile astea nedormite
bolnaviorul si insanatosire grabnica!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Gata, sunt in varful patului si vreau sa ma uit la ultimul episod din Grey
Marius e la chef
Matei la mama
casa e goala ...sa vedem cat rezistam fara copil

Racusoru offff stiu cat e de greu mai ales sa il vezi pe micut ca nu se poate odihni din cauza nasului infundat sau din cauza febrei...nu de mult am fost asa, e groaznic!

Michelle papati bine de tot! noi in jur la 200-250gr mancam...acum sa vedem ca ne-am facut bine si ar trebui sa ne apucam din nou de papat bine

Otilia vai ce imi place cum suna - cadouri!!! si anul asta or sa inteleaga si micutii mai multe...abia astept sa fac bradul si sa il vad cum se uita cu ochii mari la globuri

am salvat praji - cu prima ocazie o execut

Rubia vezi tu ca visele devin realitate, totul este sa nu incetezi nici macar pentru o secunda sa crezi in ele si sa speri ca totul va fi bine...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mi-am recapatat copilul. Vai, ce dor mi-a fost de el!!! A crescut si s-a facut mai frumos si mai vorbaret!!! Si s-a mai ingrasat!! Are 12 kg cu ghetute in picioare.
Racusor sa-i treaca repede lui andrei raceala.
Ludmila, eu nu i-am dat rodie inca, dar de acum le putem da orice. Zic eu...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Seara buna.

Of of virozele astea nu ocolesc pe nimeni .Multa sanatate!!!

Si noi cu muci pana la genunchi,mai nou a iesit si nr 8,azi noapte asa a urlat,si de sete,si de foame, si de toate.

Am facut prajitura Otiliei,desi am pus zahar,nu m-am putut abtine sa nu gust.Eu nu am taiat bucati mici si rau am facut,caci la mijlocul fiecarei bucati nu era sirop.Dar e buna rau,prea dulce oricum ,data viitoare voi pune doar o cana de zahar.
Imi aduce aminte de prajiturile grecesti ,cu gris si sirop mult.
Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

fetelor va rog sa ma ajutati! nu stiu cum se da alternativ nurofen cu panadol! adica am de la pediatra de cand avea andrei 1 an si cand a zis 4 ml la 6 ore

eu i-am dat la 5 - 4 ml de nurofen, deci pana la 11 nu pot sa ii mai dau, dar are iar febra oare pot sa ii mai dau panadol?

o sa incerc sa trimit mesaj la pediatra, sa vedem daca raspunde...

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

racusor, eu stiu ca se da alternativ Nurofen cu Panadol la 4 ore distanta intre ele. Atentie ca inainte de Nurofen trebuie sa pape ceva, nu se da pe stomacul gol!!! La Panadol nu e cazul

Pupici si sanatate multa lui Andrei, sa se faca bine REPEDE!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Oana, sa te faci bine repede.
Paula, in sfarsit ai copil in casa. Mie mi-a frica sa o cantaresc pe Raisa ca de 3 zile mananca intr-una. Noroc ca mai face si nani.

Maine ne vin musafiri de la Cluj, o prietena cu sotul ei. Azi e ziua ei si acum o saptamana ma gandeam ce cadou sa ii facem. Si mi-a venit geniala idee sa ii oferim o surpriza (fff mare pt ea). L-am sunat pe sotul ei si i-am spus ca vrem sa ii facem o surpriza, sa o anunte doar ca in we-ul cu ziua ei, merg impreuna la Sovata. Ea, de atunci, in fiecare seara il intreaba de unde are bani de Sovata (chiar nu isi permit asa ceva, acum). Asa ca maine......oricum vor "intra" si pe la noi, insa ea nu stie ca AICI vor ramane de fapt. (e o mare dorinta de-a ei sa vina la noi macar 1 ora). Am scris pe o coala mare SOVATA si maine o punem pe poarta.
Sunt sigura ca va fi cea mai frumoasa surpriza pt ea.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Racusoru Panadol ii poti da maxim 4doze/zi.
Alternativ cu Nurofen poti da o data la 4 ore.
Ia temperatura dupa 1 ora de la administrare.
Cat e temperatura? e mare? Novocalmin ai?

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas
Maine ne vin musafiri de la Cluj, o prietena cu sotul ei. Azi e ziua ei si acum o saptamana ma gandeam ce cadou sa ii facem. Si mi-a venit geniala idee sa ii oferim o surpriza (fff mare pt ea). L-am sunat pe sotul ei si i-am spus ca vrem sa ii facem o surpriza, sa o anunte doar ca in we-ul cu ziua ei, merg impreuna la Sovata. Ea, de atunci, in fiecare seara il intreaba de unde are bani de Sovata (chiar nu isi permit asa ceva, acum). Asa ca maine......oricum vor "intra" si pe la noi, insa ea nu stie ca AICI vor ramane de fapt. (e o mare dorinta de-a ei sa vina la noi macar 1 ora). Am scris pe o coala mare SOVATA si maine o punem pe poarta.
Sunt sigura ca va fi cea mai frumoasa surpriza pt ea.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

sper sa ma fac bine si sa ne vedem, weekendul viitor cel tarziu

vaiiii, m-ai impresionat cu surpriza voastra!!!
vezi, nu conteaza sa primesti cadouri scumpe ci conteaza sa vezi ca omul ala s-a gandit la tine si la ce ti-ar face placere...super super
sa ne povestesti cum a fost!

pt Raisa!

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Ramona Original cadou!!! super imi place si mie ideeia,bravo,bravoo!!!
Noi avem 2 ore de cind dormim,da s-a trezit de 3 ori deja,acuma il legan pe picioare si cu laptopul pe genunchi! super comod

Mergi la inceput