Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

na' ca mi-a venit si mei randul: enteroviroza
se pare ca am luat de la Matei - el e bine, asta conteaza!
e o stare asa de nasoala ca acum ii inteleg pe astia micii nu m-am putut ridica din pat... nu am fost in stare sa stau cu Matei asa ca ieri si-a luat Marius concediu, azi a stat mama pana la 12...dupa ce vine Marius de la servici il duc la mama pe Matei pana maine cand sper sa fiu mai bine
diseara Marius merge singur la ziua de nastere a unui prieten, eu nu sunt in stare
iar duminica la botez merg eu singura sau poate amandoi maxim 2 ore, caci Marius pleaca in delegatie
asa ca prevad un weekend nasol, dar cine stie...poate poate pana la urma iese si ceva bun

sper sa reusesc sa revin, n-am citit nimic din urma

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Maine imi recuperez copilul, sunt lesinata de dor dar nu pot sa zic ca nu mi-a prins bine saptamana asta, am mai facut ordine prin casa, am gatit si am studiat regimul Monti de care sper cu toata inima sa ma tin.

Din ce a mai facut Larisa:
- azi cand a vrut mama sa ia cosul de paine de pe masa a inceput sa ii strige "nu nuu"
- isi ia peria de par si vrea sa o perie pe Dara, catelul nostru si se cearta cu ea ca nu vrea sa stea
- se duce tot timpul la scari, mama ii zice nu, ea se aseaza cuminte cu fundul pe prima treapata; cum intoarce mama spatele cum se ridica si incepe sa urce, cum se intoarce mama la ea zice ea singura "nuu nuu nuu nuu"
- a scos un buton de la un aparat si a intrebat-o tata ce a facut acolo; la care cica a luat butonul si i l-a dus mamei si se tot uita la tata, ba la mama si dadea din gura "baba baba", adica ca mama l-a scos, nu ea
-

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Histamina, un brat mare de pentru tine!

Suferinta slefuieste caracterrul, personalitatea, ascute mintea si incarca sufletul de bunatate! Dar asta numai daca gaseste teren prielnic! Pe tine te-a gasit cu sufletul deschis, cu mintea pregatita si cu vointa suprema de a strabate acest drum plin de piedici, infruntandu-le si depasindu-le pe rand!

Esti o mama, sotie, femeie cum rar poti intalni! Stiu ca ma repet, dar nu conteaza: ma simt onorata ca te cunosc, chiar si doar asa, virtual. Sper sa ne si intalnim candva, curand!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Ochidut, da, am scapat relativ usor, cu valorile minime, stii la ce ma refer . Si mie mi se face brusc rau cand aud de Garda, Fisc, Politia economica. Azi am fost de 2 ori la toaleta pentru "chestii grele"

Larisa e isteata foc! Si are si umor printesica. O pupam dulce!

Ma duc sa vad ce are de gand Raducu - mai doarme sau e treaz. Azi i-am facut musaca (cu vita). Sper sa-i placa

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Nicole, am citit cu ochii mai povestea voastra si nici acum nu-mi pot reveni,tremur toata!Bravo pentru lupta !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

alice, La multi ani mamei tale! sa fie sanatoasa!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
27+ cu

LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE COPII SI NEPOTI!

{aoleu ce tinerica eeee....)

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Nu am apucat sa citesc mai nimic am cazut in depresie,mi-a venit rez analizei(TSH) si se pare ca cu tot cu tratamentul meu nu a scazut deloc ,asa ca amanam ET si incep sa ma caut de probleme pe la endocrinolog. Trebuie sa vedem daca problema e ca mi-a scos ovarul si asta a fost ractia organismului sau a luat-o tiroida razna de la atatia hormoni si daca va trebui sa urmez tratamentul cu levotiroxina pe viata...offf.

of rubia, imi pare tare rau ca analizele au iesit aiurea...totusi nu te da batuta..vezi care e pb si cu siguranta in viitorul apropiat vei reusi sa obtii ceea ce doresti...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Histamina, un brat mare de pentru tine!

Suferinta slefuieste caracterrul, personalitatea, ascute mintea si incarca sufletul de bunatate! Dar asta numai daca gaseste teren prielnic! Pe tine te-a gasit cu sufletul deschis, cu mintea pregatita si cu vointa suprema de a strabate acest drum plin de piedici, infruntandu-le si depasindu-le pe rand!

Esti o mama, sotie, femeie cum rar poti intalni! Stiu ca ma repet, dar nu conteaza: ma simt onorata ca te cunosc, chiar si doar asa, virtual. Sper sa ne si intalnim candva, curand!

12.08.2010

ce frumos ai scris, Elena...sunt cu totul de acord...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

seara buna

deci...azi am avut noroc si ne-a putut vizita pediatra. am renuntat la curs si am venit acasa la pui. are viroza, de aici febra (38.8) si plansete si mucisori garla si ochisori rosii...in rest suntem bine.

ne-a dat tratament, destul de usor (adica nu antibiotic), mai mult naturiste, doar nurofen la febra si chestii de imunitate pentru el si pentru noi :)

revin cand am timp. ne asteapta o noapte grea. de la 3 la 5 a dormit, fix ca azi noapte, la mine in brate, cu treziri din 10 in 10 minute si plansete. micutul meu pui dar trecem noi repede si de asta. macar bine ca papa cat de cat.

o sa va povestesc si eu de lapte de vaca....

fug ca vine piticania

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Noi bem laptic de vacuta de la 1 anisor,vad ca nu are alergie si nu l-am diluat niciodata cu apa. Am vrut sa va intreb daca ati dat rodie la delfinasi? Eu i-am dat citeva grauncioare si a papat cu gust.
Noi facem nani de la 20-00 caci azi am dormit doar 50 min.

Mergi la inceput