Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Cris2010, nici eu nu stiu nici un neurolog pediatru bun. Din pacate si eu am aceeasi parere despre pediatrii din Constanta, ca si ainotna.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

si eu ma inscriu in clubul dezamagitelor de pediatrii constanteni

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Denisa,eu stiam ca piocenacul se dezvolta f bine in apa de la sapuniera Ti-au mai zis si celelalte fete, ca sa anulezi efectele negative ale antibioticului, ia probiotice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Ainotna, ANCA? ma bucur ca sunteti bine. Azi a mers si Teo la gradi, dimineata nu avea muci, acum are. In rest e ok. In rest Albert mai are muci, dar parca e mai bine, Si noi am terminat aerosolii.

Denisa, multi ani si plini de fericire!

Te sarbatoresti pe tine, ca esti o persoana deosebita care ai luat niste decizii majore la o varsta la care eu inca ma jucam cu papusile, pe tine care esti o sotie minunata, ca uneori al tau nu vede asta sau uita- asta e problema lui- tu oricum faci muuulte pentru casnicia asta, cred ca mai multe decat am face altele, pe tine care esti o mamica deosebita.

Si toate astea au iesit din casnicia voastra! eu iti doresc sa iei decizii bune si sa ai fericire maxima!

Ce-I mocacino asta de care tot beti voi?

Oana, multa sanatate voinicului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Denisa, repeta analiza si la alt laborator. Sarei i-a iesit in primele luni de viata pioceanic la ochi! am sunat-o speriata pe pediatra care m-a linistit imediat spunand-mi ca sigur e gresita analiza, s-ao fac in alta parte, si asa a fost.

histamina multumesc pt raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Cristteo esti o scumpa!uite o

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Io nu mai apuc sa scriu nimic :((( abia reusesc sa va citesc:( zic si eu rapid la multi ani celor ce isi serbeaza ziua numelui- fara emoticoane ca scriu de pe tel. Va pup cu drag!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Crissteo, aproape ca ti-as da si eu o in numele Denisei, ca asa ce mi-a palcut ce i-ai scris.

Pe mine ma doare capul, ma chinui sa citesc cartea lui Montignac. Am plecat mai increzatoare in mine, dar deja dupa 20 de pagini sunt nauca rau Nu stiu daca am rabdare sa inteleg.... Na poftim ce probleme am si eu

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Ochidut trimite-mi pe pm adresa ta de mail sa-ti trimit ce mai am eu de la Montignac. Sunt pe fuga acum, intru mai tarziu sa scriu mai multe.

Mergi la inceput

Ochidut, vezi ca este si pe CD un grup Monti,tin si eu de o saptamana si dupa ce am citit cartea si n-am mai inteles mare lucru, le-am tot intrebat pe fete si raspund foarte foarte prompt. Mie mi-au fost de ajutor.

Daca te pot ajuta cu ceva, cu mare placere.
Dar tu te-ai hotarat sa schimbi stilul de viata? ca de dieta nu cred ca ai nevoie.

Mergi la inceput

Maine e sarbatoare, e Sf Nectarie, nu e cu cruce rosie in calendar, dar pentru multi e o sarbatoare mare, Sfantul este vestit vindecator al celor bolnavi de cancer. As vrea daca pot sa ajung o fuga la moaste. Sa vad, ca avem program incarcat maine.

Mergi la inceput