Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
Cris2010 spune:
Buna seara, mamici!
Fetelor, multumesc de raspunsuri!

Si mie imi place tare mult cum si ce scrie crissteo
.
Paula, eu m-am intors la munca cu conditia sa ma mut in alt departament. Mi s-a spus ca e ok, iar cand mi-am facut hartiile de trecere definitiva pe postul respectiv au aparut diverse probleme. Luni aflu daca se rezolva treaba, daca nu, vreau sa reintru in CIC.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Offff, Denisa! Asta-ti mai lipsea. Insanatosire grabnica.
Daca ai luat din spital, la nastere, de ce nu s-a depistat pana acum? Nu s-a manifestat nicicum?
de Solnushka Natali - 13.07.2010
senty_mary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 aaa....si sa nu plec pana nu zis LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!! MULTA FERICIRE SI DRAGOSTE SI MULTA MULTA SANATATE!!! Radu Gabriel, voinicutul Tinei Theodor Mihai Radu Gabriel al Matusii Mihai (Victo) Vlad Mihail (Anca) Denis Gabriel (princess) Antonia Gabriela, surioara de David Miha_gina Gabitza Michelle Bianca, mami de Andruta pe cine am uitat? ![]() ![]() am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
LA MULTI ANI FERICITI SI DE LA NOI!!!!
MULTA SANATATE, BUCURII, SI TOT CE ESTE MAI BUN SI MAI FRUMOS!!!!

saddie spune:
LA MULTI ANI FERICITI SI IMPLINITI TUTUROR MIHAILOR, MIHAELELOR, GABRIELILOR, GABRIELELOR!!!
ochidut spune:
Gata, am lecturat ceva totusi din carte. Saddie, multumesc de mail, acum ma uit.
Cristteo, multumesc de recomandarea cu dc-ul. Am diferite motive:da, vreau sa slabesc 5 kg; dar vreau sa schimbam si stilul de a manca, mai sanatos sau mai bine zis sa avem si noi un regim alimentar cat de cat, ca la noi e haos total, eu nu gatesc, mancam ce apucam
si cand apucam. Si al treilea motiv e pentru Paul, ca are tendinte de ingrasare, nu mananca la birou, acasa mananca prostioare si de, ma simt si eu responsabila pt el, saracul si asa niciodata in 11 ani nu mi-a cerut sa ii dau ceva de mancare... macar sa il invat sa manance regulat si ceva mai sanatos.
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Cris2010, sper sa se rezolve totul cu bine cu jobul sau daca nu macar sa existe posibilitatea sa te reintorci in CIC. M-am enervat cand am citit, dupa ce ca e asa greu sa te intorci, sa iti reintrii in ritm, sa faci program si planuri cu cine lasi copilul...etc etc, faci toate astea si te trezesti ca ei nu isi respecta cuvantul. Mama mia, deci chiar m-am enervat, unora chiar nu le pasa deloc de oamenii cu care lucreaza sau nu-si dau seama ce sacrificii faci cateodata sa vii la jobul ala.
de Larisa Ioana 24.06.2010
ilinca79 spune:
Nicole, faptul ca am mancat ciucalata o fi o sechela, dar sigur n-are legatura cu pasiunea pentru sanii mamei 
Victo ma bucur ca ai trecut de examen cu bine. Mai ai un hop si gata. Eu cred ca si colegii din Huedin ar tb sa te inteleaga daca alegi Cj...doar fiecare pune propriul interes si familia pe primul plan, nu?
Alice eu sa aiba soacra un notariat de lasat mostenire, maine m-as inscrie la drept ![]()
Crispro ma bucur ca ai dat un semn, chiar ma gandeam ca s-a intamplat ceva/. Sper ca macar noaptea dormiti mai bine, daca ziua te tine Vladut asa in priza. 
Denisa sanatate multa! Eu zic sa repeti analiza, si mie in sarcina imi iesise la urocultura infectie cu proteus. Am repetat la sugestia gineco la un alt laborator si din fericire prima analiza fusese eronata.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ludmila_p85 spune:
Buna seara delfinariu!
Azi am avut o zi fr incarcata cu vizite la nasii nostri,oofff acolo Vladut a simtit libertatea din plin
,nici nu mi-ar ajunge timp sa insir cite a facut!!! a baut vin cu nanu,a furat ciocolate de pe masa si fugea cu ele in ungher ca sa le manince! a scos cenusa din camin,doamne,doamne!,da cel mai hazliu a fost ca a varsat o sticla cu ulei pe el![]()
,si ce sa-i fac? sa-l bat, sa-l pedepsesc? nuu,l-am lasat in voie cu toate ca era patat de ulei,acolo mai erau 2 fetite de virsta lui,care stateau numai la mamicile lor in brate,al meu nici 1 sec.in brate! explora spatiul nou
,a mers si a conectat calculatorul,apoi dupa 5min.l-a deconectat si a zis -data! (adica gata,pe limba lui)! multe perepetii cu el,dar a vut veselie nasilor cu dansuri si cintece
asta ca rezultat ca noi azi l=am impartasat ca sa se mai cuminteasca putin![]()
![]()
. Acuma doarme bustean!!!
rodyka spune:
seara buna, delfinariu
LA MULTI ANI pentru toti cei care azi si-au sarbatorit ziua numelui, sa le dea DD numai sanatate si bucurii 
PAULA, ma bucur ca ati primit vesti linistitoare de la dr din Barca 
VICTO, deci au trecut cu bine examenele astea! 
eu is in urma iar cam cu un capitol, nu am timp sa citesc si nici sa respir, azi am tinut-o tot in reprize de plans (de la 2 dimineata pana acum seara la 8
) din motiv simplu: infectie la masea!! si pana nu s-a spart punguta cu puroi, imi venea sa bat pe cineva, mai ales la lucru!! acuma nu ma mai doare (am bagat 2 pumni de medicamente in mine azi, fara efect), dar a inceput sa mi se umfle obrazul, asa ca nu stiu la noapte cum va fi. mi-a dat farmacista un antibiotic cu calmant anume ptr infectii la dantura, am luat deja 2 (alea se dau doar cu reteta, deci tre sa fie ceva de capul lor).
nu stiu ce sa mai spun ca nu am citit din urma, sper sa fiu maine mai cu chef. noapte buna, delfinariu 
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc De data asta o sa ma uit la poze de la MI. In februarie nasc. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute 26+ cu ![]() |
hai sa facem MI-ul mai repede atunci
Victo, da din ianuarie.
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

cu