Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 15
lalala13 spune:

am intrat sa urez din tot sufletul meu LA MULTI ANI tutor celor ce poarte numele Mihail si GAbriel, mamici, pitici, tatici, frati de delfinasi , bunici s.a.
Va mai urmaresc cand imi pemrite timpul, am inceput munca, Sebi a fost la cresa os aptaman dupa care a racit, acum e pe antibiotic dar mai incercam ca-i place socializarea. Mie imi este greu sa stau fara el, chiar foarte greu.
Paula sunt alaturi de tine
pup pe toata lumea fara exepcetie, mai ales pe gravidute, Alice
pot sa iei si acum pupaturile ca sunt din plin sa ajunga si la burtici.
as avea multe de zis, de comentat..hmmm crispro vezi ca medicover au nu stiu ce program de probleme de somn la copii, adica investigatii.
offff, va puppp
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 aaa....si sa nu plec pana nu zis LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!! MULTA FERICIRE SI DRAGOSTE SI MULTA MULTA SANATATE!!! Radu Gabriel, voinicutul Tinei Theodor Mihai Radu Gabriel al Matusii Mihai (Victo) Vlad Mihail (Anca) Denis Gabriel (princess) Antonia Gabriela, surioara de David Miha_gina Gabitza Michelle Bianca, mami de Andruta pe cine am uitat? ![]() ![]() am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA! SA TRAITI CU NUMELE, SA AVETI PARTE DE SANATATE SI MULT NOROC IN VIATA!

Multumim de urari!

tina_80 spune:
Buna seara! 
am intrat un pic pe la voi dar nu am timp sa citesc tot.... va multumim de urari
Noi am fost ieri la dr, am intrebat de cate lactate tb sa consume pe zi si mi-a raspuns 500 ml/gr in 24 ore.
Vrea sa nu ne mai trezim la pranzul cel mare pt ca nu e sanatos sa-si bea lp(prima masa din zi) la ora 6.30 IN SOMN, ca sa maai doarma pana la 10,30 si gustarea de fructe sa o luam la 11.30
Mi-a facut un program de masa si tb sa sccoatem bibe de la 6.30
- MASA la 8 micul dejun(ou, branza, rosie, gem,dulceata,ceai, cascaval,lapte, cereale,etc) mi-a spus ca e f imp. oul in alimentatia copilului(cont lecitina, aminoacizi esentiali, proteine, etc)si sa consumam 4 oua pe sapt.
- GUSTARE la ora 10.30 fructe taiate cubulete si sa serveasca de pe farfurie ce si cat doreste
- masa la ora 13.30, ciorba, carne (40g), piure, etc
-GUSTARE la ora 17, iaurt
-MASA, cina la ora 20( si nu mai tarziu)peste, budinca, pasta cu lapte sau lp
LP tb sa-l inlocium de pe acum cu lapte de vaca, si sa incepem treptat, ca la diversificare. noi introducem cate 30 ml de lapte de vaca progresiv la 3 zile, dupa alte 3 zile, punem 60 ml pana ajungem sa il inlocuim, iar lp ii dam cate un bibe/sapt pana la 2 ani ca cica s-ar vitaminiza prea mult la varsta asta si vedem rezultatele mai tarziu...ceea ce nu vreau
Tb sa-i fac un ritual dimineata, se trezeste, pus la olita, chit ca sta si 2 sec, spalat pe maini si fata, iar dupa sa servesca micul dejun. Ne-a recomandat sa eliminam lp in bibe ci stat la locul lui de luat masa(scaun de masa)si sa-si bea laptele din canita cu cioc(ar fi micul dejun) invatat sa doarma singur, sa stie unde ii este locul(cica o sa fie greu dar tb inceput de pe acum), sa stie unde e locul de joaca, etc.
Abia astept sa ma mut sa incep programul asta, chit ca o sa-mi fie greu dar rezultatele se vor vedea pe parcurs.
Paula, ma bucur enorm pt vestile aduse din Spania!!!
Multa sanatate mami!
MI- ma inscriu si eu!
Buna idee Ochidut!
M-am programat la interviu pt SUA, Luni, pe 21 nov, ora 9.30. Vreau sa plec la fina mea sa botezam finuta
si binenteles ca ar merge si ceva shopping
...deci nici un gand de a ramane acolo.
Va puuuup!
Sunt terminata de atata oboseala! NB!
carla_2008 spune:
Fete apelez la ajutorul vostru. Gata !!simt ca cedez,nu mai pot psihic,vreau ajutor specializat. Vb serios. Am si eu defectele mele,dar in primul rand stiu ca trebuie sa imi schimb eu modul de a percepe unele lucruri. Ma afecteaza prea tare, sufar prea mult pt nimicuri,plang prea mult,simt de multe ori ca se sfarseste lumea,ca nimic nu isi are rostul......
ps-nu mai intru in detalii ca stiti despre ce vb.Minunea a durat 3 zile,ca orice minune.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Dragaica spune:
Isi mai aduce aminte cineva de noi
.
Ce mai faceti dragele mele? Am intrat sa urez "La multi ani " sarbatoritilor zilei de azi 

Imi era dor de voi, acum ca v-am cunoscut, pe marea majoritate, in persoana parca-mi sunteti si mai aproape, cam greu sa ma despart de grup.![]()
Sa mai zicem cate ceva despre noi. Am fost saptamana trecuta cu Felix la control este a 3-a oara consecutiv cand rezultatele analizelor sunt excelente asa ca urmatorul control il va avea in ianuarie. Sunt obligati sa-l tina sub supraveghere 1 an dar mergem din ce in ce mai rar.
Incerc sa reinvat sa locuiesc cu mama sub acelasi acoperis. Este incredibil cat de mult ne-am schimbat amandoua, mai mult eu dupa spusele mamei
care ma considera rece si tradatoare de tara
Partea mai buna ca incepe sa-i placa aici, sa faca comparatii, partea proasta e ca vrea sa vina la anu din nou
.
In februarie il aduc pe tata, nu-mi fac probleme de el, este exact opusul mamei, nu se plange, nu comenteaza, e mereu multumit ![]()
N-am reusit sa ma despart de ratoii, cat au fost la gradinita mi-a fost tare greu, mii de inchipuiri, casa goala, prea multa liniste, incredibil dar am ajuns sa-mi doresc sa fie mereu galagie. Intr-una din zile mama suparata imi zice: "Adu baietii acasa, mi-e greu fara ei, cat stau ei aici lasa-i cu mine".
Asa ca am sa-i duc din nou in ianuarie.
Am dat apartamentul acum vrem sa luam casa, am stat ca nebuna o luna non-stop pe calculator sa caut case. Pana la urma am gasit ceva, am facut o oferta si acum astept sa vad daca accepta nenea pretul propus de noi, am emotii.![]()
eladea2005 spune:
neata fete!
dau cafeluta...
n-am mai intrat ieri, am avut treaba multa...
Victo, tu esti fata desteapta si harnicuta...va fi bine in final, o sa vezi...![]()
Andreea, felicitari pt casa...doamne ajuta sa iasa cum va doriti..pupam ratoii...
Denisa, of mai mami...
chiar nu stiu ce sa mai zic, daor ca te imbratisez tare si mi-ar placea sa se termine odata pb voastre...
revin!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
paula_m spune:
Neata
Se pare ca s-a prelungit vacanta lui Raul!! Bunicii nu vor sa mi-l returneze
. Spun ca mai bine raman la ei, sa nu cumva sa se raceasca si copilul!!! Adevarul ca eu tusesc inca rau, dar altceva nu prea mai am.
Andreea, ce ma bucur ca mai intri si aici!! Eu v-am mai vazut pozele pe FB, stiam ca ratoii merg la cresa...Multa bafta in achizitionarea noii case!! Pana la urma, o sa te muti tu inapoi in Ro si mama ta va ramane in Canada...![]()
Denisa, eu am ramas fara cuvinte...De fapt, stiam ca nu are cum sa se intample o minune,dar imi pare tare rau ca suferi atat de mult, si ma bucur ca inca copii sunt asa micuti si nu prea sunt afectati de comportamentul tatalui lor f tare. Nu tu ai nevoie de ajutorul specializat, ci Calin. Dar tb sa-si doreasca el sa se schimbe in primul rand.
Nina, ce ma bucur ca ai dat peste un dr care ti-a explicat clar ce si cum. O sa-l pun si eu pe olita in fiecare dimineata de acum.
Simona
. Mi-a fost dor de tine!!! Ati inceput si voi cresa!! Tu cum stai cu locul de munca? Te rog sa intri mai des, da?
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
Victo spune:
neata. de la serviciu
of, denisa, imi pare rau. ce sa zic. eu cred ca trebuie sa iti iei sotul intr-o zi/noapte. sa vobesti f calm, fara tipete, reprosuri, plansete. si sa hotarasti- mai omule, eu asa nu mai pot, ori cu noi, ori fara noi.
daca decizi in sensul alalalt- sa stii ca varsta copiilor e sa zic asa, buna. adica ei inca sunt atasati f mult de tine si nu cred ca vor suferi ff mult dc l-ar vedea pe tati doar in wk.
nu stiu exact ce s-a intamplat intre voi, ca eu am citit mereu dupa ce tu ai sters. dar iti zic asa transant.
iei copiii, inchiriezi ceva micut..dupa 2 ani ii duci la cresa, lucrezi,. cu pensie de intretinere, te descurci, si in primul rand esti linistita.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
histamina spune:
Denisa,nimeni nu stie mai bine ca tine.
important e ca tu sa fii multumita si copii sa traiasca intr-o atmosfera armonioasa.
E grav sa acumulezi aceste nemultumiri.asa a facut mama mea toata viata si ,la batranete,cand tata nu a mai fost leul si golanul de alta data, a rabufnit si ii face viata un iad.valuri de venin,valuri de ura care au mocnit toata viata, frustrari,dorinte nemplinite,suprimate.
daca nu le accepti sau daca nu iesi din mediul care le genereaza,se aduna,mocnesc si transforma rau sufletul.
in definitiv,fiecare are dreptul la demnitate.
ce vor invata copii tai din ce vad la voi?
surorile mele au copiat-o pe mama mea,indura,tac, sunt calcat ein picioare.
eu am copiat-o pe bunica.
imi urmez visul, important e ca drumul pe care merg sa fie unul frumos.
ludmila_p85 spune:
Salutare si de la noi!!! M-am bucurat ce am citit referitor la sfatul dr despre noul program al copilasilor nostri! Noi ne-am regasit in mare parte cam in toate, adica- la 8 cind se trezeste V cere la olita si de fiecare data face, peste zi e mai greu,se ia cu joaca si face pe el pipi,dar ccacca face neaparat la olita
,ce sa zic,flacau mare am !!!
Nu mai cere lp la 6 dimineata,cere atunci cind e treaz de tot! cu oul e mai complicat,nu-i place,doar in ciorbita sa-l strecor sa nu-l observe!
Va 

sa aveti o zi minunata