Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 16
Victo spune:
mai..da ma lasati sg aci toata ziulica???? haideti la povesti, ca dorm piticotii
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
histamina spune:
plecat bona,gasit cucui,
dormit strumf
trezit 12 noaptea urlat, tipat
alergat,ras, jucat
2 noaptea adormit
3 noaptea trezit
5 dimineata trezit
8 dimineata tantos in varful patului
strumf doarme acum
dorm si mami si tati
pe biroul lui, fiecare.![]()
paula_m spune:
Paula si eu sunt pe aici. Imi bat capul cu cadoul pt tatal meu. Sambata e ziua lui si nu stiu ce sa-i iau. Voi ce ati luat tatilor vostri al ultima aniversare?
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
ainotna spune:
L-am culcat si eu pe Sasha acum. Sunt bucuroasa ca a reinceput sa manance bine, cat a fost bolnav, spre sfarsit mi-a facut numai mofturi...
ainotna spune:
Paula, al meu tata e dintr-ala care niciodata nu are nevoie de nimic si tot timpul e nemultumit. Asa ca ma rezum la tort sau ceva de care sa ne bucuram noi, cei din jurul lui ![]()
adrianaBuc spune:
si eu sunt, dar nu am ce povesti. Ma rog, intre 2 ture de rufe, mancare, si ceva acte...
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
26+
cu 
paula_m spune:
Anca, pai si al meu e tot asa. Tot repeta ca un cadou nu tb sa fie folositor!!!
Si tort nu prea pot sa-i iau ca e diabetic, dar ii plac dulciurile si nu se prea poate abtine...
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
histamina spune:
depinde
tata e incantat de imbracaminte,mama de nimic.da'io insist.
i-a placut si o colectie cu toate comediile romanesti.
de asemenea poti sa ii iei ceva pt barbierit,ca de astea sigur are nevoie.
michelle1981 spune:
Dragelor, multumesc tutror pentur urarile de ieri 
Si ingerasul meu face nani de 5 minute, dupa o masa copioasa.
Azi am avut in meniu orez cu legume, peste la cuptor cu salata de rosii si supa de rosii.
Tina cam asa e si programul nostru, cu mici exceptii, uneori ii dau fructe la gustarea de dupa amiaza, depinde..
Eu o pun pe wc (pe olita a stat de la 9 la 11.5 luni) dimineata la trezire, dupa masa de pranz (deci inainte de nani) si dupa somnul de dupa amiaza. Uneori si seara inainte de baita.
Ea nu cere si nu spune singura niciodata daca vrea sa faca. Oricum dupa programul meu, 90% cazuri tot in pampers face![]()
Asta e, eu nu ma abat de la program.
Cand vad ca face nu o mai intrerup sa o pun repede pe wc ca am patit sa nu mai faca apoi.
Paula- depinde de buget, de la aparat de ras, rama foto (digitala sau dubla tip carte), o carte, un dvd, cravata, curea, ceas, camasa, parfum, un album foto/calendar cu voi sau o cana/ mousepad/ tricou/ breloc/ puzzle cu o poza cu voi sau alta poza ca il reprezinta![]()
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)