Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Hello

si noi suntem cu programul tot cam asa cum spunea Tina doar ca dormim mai repede 12.30 cel tarziu 13
cu olita il pun dimineata dupa ce bea lp, pana acum a fost bine, de cand cu kk moale si multttt nu l-am mai pus...insa cum ne revenim incepem iar...

Michelle cam ce cantitati mancati voi la o masa?

Denisa poate un consilier sau psihoterapia de cuplu va ajuta...oricum trebuie sa existe dorinta de schimbare ca altfel tot nu ati rezolvat nimic

vineri mergem la o zi de nastere dubla, fiul 1 an si tatal 31
sunt in cautare de cadou
sambata vine fratele meu acasa, e Mihai asa ca il sarbatorim
duminica mergem la un botez
...si azi Marius m-a anuntat ca duminica pleaca in delegatie, ma si vad jumate de petrecere singura no' asta e ...

pana la urma de Sf. Andrei va fi liber?? ce bine ar fi...ca ne gandim la un mini-concediu din 1 pana in 4 decembrie si ar fi fain inca o zi in plus

azi a venit mobila lui Matei
sper ca pe vineri sa vina si mobila din hol

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Asteptam poze, Oana. Wow, ce multe zile de serbat!

Cantitati? Hmm.. nu mai cantaresc de prin iunie cred Dar se vede la poze in album cam cat mananca: carne e echivalentul unui cubulet (20-40g), orez/ cartof echivalentul a 1-3 linguri mari pline cu varf (de ex. juma de cartof + un buchetel brocoli), rosie, cam un sfert sau jumate. Iar bors intotdeauna un castronel cu 2 polonice si juma de felie de paine.
Poate fac un experiment maine sa vad gramajul.

Cum am ajuns noi sa mancam doua feluri de mancare? Pai pana pe la 11 luni manca numai supa/ ciorba de legume pasate si am zis ca e cazul sa incep sa ii dau si altceva. Si incepeam sa gatesc si felul 2 pe care i-l dadeam prima data, in caz ca nu ii placea, aveam ciorba care nu o refuza niciodata. Daca mananca 2 linguri din felul 2 eu ma declar multumita. Au fost si cazuri cand nu i-a placut deloc si atunci a ramas cu borsul

La noi somnul de amiaza e la 4.5-5 ore de la trezire, asa ca variaza ora 13-14.

Am pofta de ceva dulce, fug la bucatarie sa fac ceva

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

simona, m-am servit de cum am citit ca imparti . va pupam si noi. mai intra sa ne zici ce faceti

si mara doarme, dar eu am facut un ostropel si piure pt cand s-o trezi.

paula, eu de obicei ii iau tatalui meu camasi/tricouri/pulovere. mereu i-au placut, sau ma rog, le-a purtat si niciodata nu sunt suficiente indiferent cate are. anul trecut de craciun i-am luat o pereche de manusi din piele. daca o intrebi pe mama ta nu stie? eu o sun pe mami si imi zice ce ii lipseste

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Michelle mancati foarte bine...o sa incerc asa cum ai spus tu sa trec si eu la 2 feluri la masa de pranz...noi ori papam supa/ciorba la 12 si felul II la trezire pe la ora 17...ori papam direct felul II la ora 12 si la ora 17 o gustare
o sa fac si poze cat de curand

mi-a facut ieri seara Marius clatite multeeeee cat am fost eu la epilat si acum le mananc cu magiun de Topoloveni, a lui Matei bineinteles

Paula oare nu ar fi o supriza frumoasa sa le cumperi parintilor 2 bilete la concertul de Craciun? sau la Lord of the Dance...sau un cadou personalizat cu poza lui Raul sigur se va topi bunicul noi am facut de Craciun cadoul la bunici cate un calendar cu pozele lui Matei, cu 12 file

am citit blogul postat pe FB cu tanti care vorbeste acolo de functia de "mama" fara a avea copii - nu comentez ca fiecare zice si posteaza ce vrea, lumea internetului e mare si libera - doar m-am gandit la mine si la cum gandeam inainte de a-l avea pe Matei si m-am convins inca o data ca nu poti sa iti inchipui ce inseamna a fi MAMA, asta traiesti abia dupa ce ai o minune in brate!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

tina, eu nu am inteles cum mai bea copilul 500de ml de lapte daca ii scoti laptele de dimineata. sau pana la urma nu il scoti da nu i-l mai dai in pat i-l dai in scaunul de masa?
iar pranzul la 13 30 ar fi imposibil pt noi, mara doarme la ora aia.

fac comentarii pt ca imi suna bine programul de mese numai ca nu imi iese la socoteala :))

de ex fimea s-a trezit azi la 9 jumate. a baut laptele la 7 jumate. dupa ce s-a trezit a mancat fructe, iar la 11 mic dejun (omleta). acum cand se trezeste iar ii dau pranzul... si unde mai inghesui si iaurt si inca o masa si laptele de seara?

Mergi la inceput

oana, sunt de acord

si sa inteleg ca trebuie sa ma apuc iar de scoala nu? cu atata sustinere din partea voastra ar fi si pacat sa nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ziua buna dragelor,sunt incantata sa va revad sanatoase.

Paula - am stat cu ochii pe voi,ma bucur ca sunteti bine.

La initiativa Denisei am deschis acest subiect. Stiu ca este o perioada delicata dpdv financiar pentru toata lumea dar daca puteti ajuta va rog sa o faceti.Pentru ca este o lupta contra cronometru s-a introdus cazul si la bazar. Asa ca daca aveti ceva ce puteti pune spre vanzare iar banii sa fie donati pentru Vladut ar fi minunat. Postati o poza a articolului respectiv si specificati ca este pentru Vladut.

Totodata ar ajuta foarte mult daca ati putea sa popularizati cazul lui Vladut.(link la semnatura, FB, Mess sau cum stiti voi mai bine).

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ma bag la bazar sa licitez pt vladut.

Mergi la inceput

catalinaaa, voi ce faceti? Anastasia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Catalina
Cum pun haine la bazar? Le fac poze si atat? Si apoi le trimit la cine le cumpara? Chiar ma gandeam zilele astea la bazar, dar mi se pare un pic complicat...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput