Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 18
catalina2307 spune:
histamina - deocamdata nu poti licita pentru ca nu s-au adaugat produse
paula -aici sunt explicati toti pasii. Pare complicat dar nu este.
Selectati "pt Vladut".
Alice - te pup fata draga, mai aveti un strop si o iei de la capat :).Ti-am admirat burtica acum cateva zile.
carla_2008 spune:
Fete problema mea e nesemnificativa fata de situatia lui Vladut. V-as ruga sa cititi cand aveti timp si v-as ruga in masura in care puteti,vreti sa ne mobilizam sa ajutam aceasta familie.
Fete,eu acum il duc pe Mateo la dr sa ii curete puta. Care ati mai fost cu baietetii si ce calmante v-au dat dupa interventie?Mateo are niste puncte in care s-a colectat un fel de mizeri,asa de marimea unei boabe de mazare. Dr de fam a zis sa-l duc urgent sa-l curete sa nu cumva sa ii se infecteze.Pt asta il va ciupi putin. of deja mi-e mila de el
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
blog Vladut
Sa-l ajutam pe Vladut
lauri_ca spune:
Paula,
lui Raul. Ce diferenta intre medicii din Romania si cei de afara! Cand or invata si ai nostrii ca nu trebuie sa puna diagnostice si sa dea tratamente la minut?
Cris, nu stiu neurolog in Cta, nici bun, nici rau.
Denisa, daca tot se tin nasii dupa voi, n-ai putea sa ii rogi sa discute cu el problema? Poate asculta si tine seama de o terta persoana, mai ales nasii care se considera parinti spirituali. Presupun ca parintii lui nu iti sunt aliati, ar putea si ei sa incerce sa-i bage mintile in cap. Oricum problemele trebuie rezolvate ca altfel se acutizeaza. Socrii mei au divortat la 60 si ceva de ani, iti dai seama ce viata au dus impreuna.
Tina, bun programul vostru, se apropie de cel de la cresa.
histamina spune:
noi am facut-o la 6 luni si nu si-a dat seama.
neopreol,betadina,daca nu iti da altceva.
betadina nu ustura.
Doamne,am primit un mail cum ca o colega de a noastra, din minister are cancer pulmonar stadiul 3 si are nevoie de 20 d emii de euro sa s eopereze in max 3 sapt in strainantate.are sanse sa traiasca.
maine ii zi de salariu si punem banii.sper cati mai multi.
sunt si carcotasi,dar eu cred ca vor da si aceia.
Dumnezeu si Maica Domnului sa ii ocroteasca!
bumblebee spune:
Paula, eu am reusit sa pun un produs, nu e greu, daca vrei s pot sa te ajut, trage-ma de maneca! 
Vladut
Sa-l ajutam pe Vlad!!
catalina2307 spune:
bumblebee - poti sa iti pui si la semnatura link-ul cu produsul scos la vanzare. 
ooana spune:
Catalina nu ne-ai povestit cum a fost vara voastra...superba cu siguranta!!! spune-ne cate ceva despre voi...
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
catalina2307 spune:
Ooana - vara noastra a fost de tot rahatelul.
In primul rand ne-a fost foarte greu sa stam separati 2luni. Sotul meu a venit in week end cam la doua saptamani dar tot nasol a fost. Mie mi-a fost greu sa alerg singura dupa Anastasia.Cipru foarte frumos dar cumplit de cald si enervant de scump. Am avut o gramada de neplaceri cu casa inchiriata.....asa se intampla cand inchiriezi din poze - asa ca ultima luna am stat la hotel, alta cheltuiala neprevazuta. A treia luna a fost oricum mult mai ok, a venit si sotul meu, a trecut mai repede si mai frumos.
Anastasia in schimb a fost fericita. Indragostita de mare si de soare. Ne-am plimbat mult, am mancat bine, ne-am relaxat cat am putut. Asa per total a fost ok dar nu as mai repeta experienta.
Deja am facut rezervarile pt vara viitoare dar de data asta in formula completa si o perioada de bun simt.
In rest Anastasia este bine, nu are nici 10 kg
, are 8 dinti, este plina de viata, confuza din cauza celor 3 limbi, mananca destul de bine dar nu cantitati mari, masline, peste, seminte, paste sunt preferate, inca o alaptez si asta ma omoara dar mergem mai departe,dormim in acelasi pat, exact ca la carte :D.
histamina spune:
Catalina.de cand mananca masline si de care ii dai?
te intreb pt ca strumf e topit dupa ele,dar am ezitat mult si ezit sa i le dau.
semintele nu-s alergene?
d ecare ii dai.
scuze ca te intreb dar au un aport calorc crescut si ma intereseaza pt strumf.
multam fain