Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

histamina - masline mananca de pe la 9 luni....cam asa. Ii dau masline grecesti, de obicei kalamata, le cumpar de la magazinele mici din piete cu produse grecesti sau MegaImage. Sunt maslinele acelea nu foarte mari, roscate,cu capetele tuguiate....nu stiu daca m-ai inteles. Daca sunt f sarate le tin in apa la desarat.
Nu ii dau niciodata masline negre, negre sau alea foarte mari.

Seminte ii dau de floarea soarelui si de dovleac. Posibil sa fie alergene, habar nu am, Anastasia nu a avut nici o problema. I-am dat si migdale. Semintele i le pun pe o farfurioara si i-o las pe masa sa manance cand are chef.
Am o amica a carei fetita nu prea mananca carne asa ca ii piseaza seminte de tot soiul, migdale si i le amesteca cu laptele in biberon. Eu i le dau asa cum sunt, neprajite.

Mergi la inceput

PS - dar de ce eviti sa ii dai masline daca ii plac asa mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

multam fain ,Catalina.
noi tot kalamata mancam.

nu iti este teama s anu se innece cu migdalele?
stiu,closca e indiferenta pe langa mine.
offfffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

histamina eu rasnesc migdalele, si i le amestec cu niste fructe pasate (ii mai rasnesc si seminte de in, susan,mei)

Mergi la inceput

Nu. Migdalele i le rup 1/2.

Acum cateva zile a furat o maslina cu sambure cu tot. A mancat maslina si a scuipat samburele. Mi-a paralizat capul cand am vazut-o dar se pare ca sunt mai destepti decat ne imaginam noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si Raul a mancat o corcodusa ,o avea in mana si l-am pus in scaunul de masina, am uitat sa i-o iau si cand am ajuns la destinatie, am gasit samburele. Banuiesc ca au simtit ca nu e bun si de aceea au scuipat samburele, la fel cum face Raul si cu coaja de mar. Daca ii dau marul intreg, coaja o scuipa si dupa ce il decojeste bine, mananca marul

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

la noi semintele sunt la ordinea zilei,simple sau incoltite. ultima descoperire e fasolea mung incoltita pe care o mananca cu mare pofta.alergii nu pare sa aiba,in schimb am observat ca nu digera migdalele si floarea soarelui asa ca i le-am scos si mai incerc peste vreo luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Fete,eu acum il duc pe Mateo la dr sa ii curete puta. Care ati mai fost cu baietetii si ce calmante v-au dat dupa interventie?Mateo are niste puncte in care s-a colectat un fel de mizeri,asa de marimea unei boabe de mazare. Dr de fam a zis sa-l duc urgent sa-l curete sa nu cumva sa ii se infecteze.Pt asta il va ciupi putin. of deja mi-e mila de el

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

blog Vladut

Sa-l ajutam pe Vladut

Noi am facut operatiunea "putza". Si strumful meu avea o chestie ca un lipom de grasime si dr. a spus ca trebuie decalotat si curatat ca ajungem la operatie...Operatia in sine e de scurta durata dar usturatoare...cu urmari inca 2 zile....

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Va salut la ceas de seara.
Azi am avut o zi cam "plina".
A dus-o Dani pe Raisa la cresa si eu am mai stat in pat, la tv pana la 9, apoi m-am apuat de facut curatenie, mancare. La 12 suna telefon....de la cresa. Imi treceau prin cap sute de "probleme" pana sa raspund. Era directoarea...radea de nu mai putea si imi spune ca Raisa danseaza de nu mai poate, ia toti copiii la dans si pe educatoare.
Cand faceam cursuri de dans pentru nunta, am zis ca daca voi avea o fetitza, sigur o dau la dansuri. Cat eram gravida, ziceam asta fiecarei persoane cu care ma intalneam (tati, razand, imi spune ca da, se face dansatoare la bara). Ei, a inceput Raisa sa umble, am iesit cu ea in curte si avem o bara...ia ghiciti unde dansa ea
Am fugit apoi in centru sa ii duc cerceii la stramtat sa ii iau sticlute pt apa, cosmetice si alte cele, am veit acasa, am mancat cu sotul si la 15.30 am mers dupa Raisa. Dansa copila si striga de am auzit-o de la parter. Ne-am dus apoi toti la salon ca aveam eu de lucru.
Apoi prin oras, mi-am luat si o tigaie Dry Cooker, am venit acasa, am facut rapid papa, am mancat si gata ziua. Nu stiu cand a trecut.
Maine fac ciorba de zuchini din dieta mea....este fenomenala si abia astept sa o mananc.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Dragelor va multumesc pentru urarile pentru Nectarus de pe face si nu numai si va invit la o felie de tort virtuala! De fapt tortul il papam maine ca azi a fost post! Va pup!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

https://picasaweb.google.com/roparo/Vara2011#

Mergi la inceput