Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 20
Alice_Elena spune:
vai fetelor ce m=am enervat mai devreme cand am iesit cu mara afara. avem un vecin cu o catelusha mica (care seamna cu a noastra) iar fimea e innebunita dupa ea, si invers
se joaca amandoua, mara chiuie, puca latra si tzopaie
.
in fine, si eram cu copilul in spatele blocului ne intalnisem cu puca si se jucau. apare o tanti cu 2 baieti (unul de vreo 2 ani jumate si unul de 4-5). ea mereu mi-a parut o sictirita si copiii prost crescuti (sa ma ierte dumnezeu, dar i-am mai vazut prin cartier). s-a apropiat mara de baiatul cel mic si ala poc o palma in cap
am zis ca mor. mara s-a uitat nedumerita la mine, eu am zis "lasa mami nu-i nimic" si aia ce zice? "eu ma uitam la ea sa nu dea, nu eram atenta la fimiu".
am vrut eu sa ii spun ca mara nu are apucaturi dinastea da am zis sa fiu cu bun simt.
eh si una peste alta, ne-au speriat si cainele. vecinu a plecat in casa. mara a inceput sa planga dupa ei, am intrat si noi in casa si gata distractia 
hai ca v-am luat pe la braila
soramea zicea sa o invat si eu pe mara sa le bage degetele in ochi :)))
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
31+ 
lalala13 spune:
ha ha , bine zice sor-ta..viata e grea trebe sa se descurce
si noi incercam sa-l invatam sa se apere, dar sa nu dea el..e cam greu de facut distinctia acum...
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alice_Elena tina, eu nu am inteles cum mai bea copilul 500de ml de lapte daca ii scoti laptele de dimineata. sau pana la urma nu il scoti da nu i-l mai dai in pat i-l dai in scaunul de masa? iar pranzul la 13 30 ar fi imposibil pt noi, mara doarme la ora aia. fac comentarii pt ca imi suna bine programul de mese numai ca nu imi iese la socoteala :)) de ex fimea s-a trezit azi la 9 jumate. a baut laptele la 7 jumate. dupa ce s-a trezit a mancat fructe, iar la 11 mic dejun (omleta). acum cand se trezeste iar ii dau pranzul... si unde mai inghesui si iaurt si inca o masa si laptele de seara? ![]() Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+ ![]() |
Laptele de dimineata il poti ca masa principala de mic dejun, cu cereale, orez, fidea, biscuiti, sau pur si simplu gol, cred ca depinde si de cat mananca un copil....eu as renunta la laptele de dimineata ca adunat cu cel de seara+iaurtul ar fi prea multi ml lapte/zi
Fructele sunt gustare!
Acum sa vedem de unde rezulta cei 500 ml lapte/zi. Din cina, adica lp, lm sau lapte de vaca, in jur de 330ml(in cazul nostru) + iaurtul (gustarea de la ora 17), aprox 120 ml/gr(cat are un iaur mic) = 450 ml lactate/zi......eu zic ca e suficient!
Sper ca ai inteles!
Si noi eram cu somnul inainte de pranz dar acum il tin mai mult, serveste pranzul si dupa la somn...cand se trezeste e gustarea de iaurt si cina mai tarziu.
Eu zic ca e mai bine sa doarma dupa masa de pranz, ca de-acum avem delfinasi marisori....intr-adevar e mai nasol ca tb sa pregatesc masa de pranz de dimineata cu Raducu pe langa mine, dar reusesc, nu cred ca as reusi 2 feluri de mancare...dar pana la urma totul e posibil
bumblebee spune:
Tina, oul in fiecare zi? 
Alice,
pe Mara! Faina ideea cu destu'n ochi
! 
Ramona, o
pe Raisa, dansatoarea! 
Vladut
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Alice_Elena spune:
gata am priceput
ma bucur ca avem liber la mai multe oua ca marei ii plac :)
eu nu vreau sa am copil violent dar nici bleaga sa stea sa si-o ia 
soramea are idei minunate ca ea arunca cu jucarii in mine cand m-au adus de la spital si imi dadea palme, apoi fugea :))
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
31+ 
rubia spune:
Fetele am intrat si eu acum la ora asta doar ca sa va salut ca sunt restanta rau.
Incerc sa recuperez -sunt la cap 17,pg 12,in vreo 2 zile sunt din nou pe baricade,am avut o perioada cam naspa si nu am putut sa va citesc/scriu...dar se rezolva in scurt timp.Azi am incercat sa recuperez cap e FIV Ungaria ca ala chiar e urgent ca luna asta daca ies bine analizele plecam la Budapesta.
Pana in prezent am de dat un raspuns Iulianei(baby) a intrebat de fii-mea demult si nu am apucat sa raspund...e bine ,am scapat de raceala...in schimb am inceput sa-i dau Luivac la sfatul pediatrei ca sa-i intarim imunitatea ca din cauza tuturor tratamentelor cu antibiotic pe care lea- luat i-a scazut imunitatea si de aceea tot avem recidive cu bronsita.Ii mai dau si vigantoletten pt ca inca nu i s-a inchis bine fontanela..Plus ca mai avem de scos caninii si ultimul rand de masele...caninii intr-o saptamana (cei de sus) sunt sigur iesiti,la masele(al 2 lea rand) mai avem de asteptam cred ca vreo luna si gata,am terminat cu capitolul dinti-parcaasa am inteles eu.
Revin ,pe vineri ca maine am o aniversare si nu cred ca o sa am timp...

EDIT:scuzati greselile gramaticale dar imi pica ochii in gura,merg sa ma culc.
Miruna7a spune:
Acum am terminat de citit cele 18 pag din ultimele 2 zile...asa ma bucur ca "v-am gasit"!
La Multi Ani fericiti cu mare intarziere tuturor celor care poarta numele sfintilor arhangheli Mihail si Gavril!
Va pup si avand in vedere ora...pot sa va spun o zi buna!
crissteo spune:
Am fost la gineco. Am luat rezultatele de la papanicolau. apare o modificare. Sunt foarte suparata, nu stiu incotro sa o apuc, acum bantui pe net, incercand sa ma lamuresc.
Va povestesc mai multe. Noapte buna.
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Tina, oul in fiecare zi? ![]() Alice, pe Mara! Faina ideea cu destu'n ochi ! ![]() Ramona, o pe Raisa, dansatoarea! ![]() |
Pediatra mi-a spus: "ii dam 4 oua/sapt ca sa nu spuna 7".... iar eu:
...cred ca daca imi spunea sa-i dau 7 oua/sapt tot nu-i dadeam, parca ar fi prea mult.Mi-a vb 2 min numai despre ou, cat de esential este in alimentatia copilului.
R il prefera omleta, dupa cel fiert mai putin dai il tai bucatele mici si il pun in iaurt. Succes total!
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui crissteo Am fost la gineco. Am luat rezultatele de la papanicolau. apare o modificare. Sunt foarte suparata, nu stiu incotro sa o apuc, acum bantui pe net, incercand sa ma lamuresc. Va povestesc mai multe. Noapte buna. Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |
crissteo, pot fi si modificari fara gravitate. dar medicului nu i-ai cerut explicatii?

si eu trebuie sa ma duc sa fac testul si recunosc ca mi-e putin teama...
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!