Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Homeopata mea nu ma lasa sa iau antibiotic,sincer nici eu nu vreau mai ales ca de la ultimul luat pt anexita am avut repercursiuni nasoale!!! flori hmmmmm,da am mai primit,pai daca se ia asa usor il pot transmite si la pici
Nicole mai spune-mi despre ca pe net gasesc tot felul de bazaconii ,ba in catevca locuri spune ca se si moare din asta

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

NU LUATI PESTE DE LA SUPERMARKET!
ca sa il cumparati trebuie sa scrie captura,adica l-au prins in rau sau mare sau ocean.
daca scrie acvacultura, atunci e hranit cu pastilute ultraconcentrate.
asa au scos bunatate de pastrav somonizat,adica portocalizat, ca doar nu cresc coraliice coloreaza carnea somonului de captura, deci nu cresc coralii cu pricina in raul d emunte.
e un pastrav crescut cu coloranti,vopsit.
la fel si somonul d ecultura,ca doar nu cultiva ei si coralii.
cautati somon de captura si vedeti cat de mult costa kg,fata de cel de cultura, colorat sintetic.

Mergi la inceput

din pacate homeopata ta e pe campie acum.pioceanuicul nu moare decat EXCLUSIV DE LA ANTIBIOTIC.
teoretic poti muri cam de la orice bacterie,microb,virus,daca nu il ucizi la timp.
asta e, asta nu moare decat de la antibiotic.momeopatia are limitele ei.sa fim rezon.daca il dai copiilor tai?homeopata ce o sa-ti spuna,ca pioceanicul e de vina ca nu a consumat iarba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

din pacate homeopata ta e pe campie acum.pioceanuicul nu moare decat EXCLUSIV DE LA ANTIBIOTIC.
teoretic poti muri cam de la orice bacterie,microb,virus,daca nu il ucizi la timp.
asta e, asta nu moare decat de la antibiotic.momeopatia are limitele ei.sa fim rezon.daca il dai copiilor tai?homeopata ce o sa-ti spuna,ca pioceanicul e de vina ca nu a consumat iarba?

cum se manifesta?si unde e localizat?eu de ex am facut o urocultura asa s-a descoperit. cum il pot transmite la copii?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Histamina,nu esti tu acea mamica care afirma ca bebe ei papa din 2 in 2 ore de la titi,laga madam Culcer la o emisiune TV?

Mergi la inceput

Pseudomonas aeruginosa (numit si bacilul piocianic) este o bacterie gram negativa, larg raspandita in natura, populand apa, solul, plantele si animalele, inclusiv oamenii, fiind mai frecventa in mediile umede.

La om aceasta bacterie poate coloniza ocazional pielea, urechea externa, tractul respirator superior sau intestinul gros la persoanele sanatoase; mai frecvent apare la pacientii cu o boala severa, cu imunitate compromisa sau care au primit anterior antibioterapie, ori au fost internati intr-o unitate spitaliceasca.

Majoritatea infectiilor cu Pseudomonas aeruginosa sunt dobandte in spital, unde mediul umed este favorabil dezvoltarii acestei bacterii.

Rezervoarele bacteriene pot fi reprezentate de: echipamente respiratorii, solutii de curatat, dezinfectanti, chiuvete, legume, vase cu flori, endoscoape si bazine de fizioterapie etc.
Deoarece Pseudomonas aeruginosa poate avea o rezistenta crescuta la antibiotice, tratamentul in cazul infectiei se face pe baza rezultatelor antibiogramei si este prudent sa se repete determinarea bacteriologica (in acest caz urocultura) la sfarsitul antibioterapiei, pentru a verifica eficienta tratamentului.

Mergi la inceput

da-mi link-ul.pls.
am fost la o conferinta de a dansei,dar nu imi amintesc sa fi vb la Protv.
repet am fost la conferinta, in sala,dar nu imi amintesc sa fi fost contactata de vreun tv.
dna dr Culcer il iubeste mult pe strumf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cris, dar ce ai patit? Si eu stiu ca te poti intoarce inapoi in CIC. Ai gasit legea?
Histamina, dar multe mai sti!!! Esti o enciclopedie umblatoare!!
Denisa, nici eu nu suport sa iau antibiotice, mai ales ca aproape de fiecare data raman cu o frumusete de candida, de care apoi scap destul de greu...dar uneori chiar nu ai de ales
Mi-am terminat curatenia, nu-mi vine sa cred ca rezista curatenia la mine in casa...dar maine sunt hotarata sa ma duc sa-mi recapat copilul ca mi-e tare dor de el. Stau cu masca daca e nevoie, dar il aduc acasa.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

La multi ani celor care poarte numele Arhanghelilir Mihail si Gavril!
Sanatate multa, multa, noroc si impliniri!

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

La multi ani si de la noi!!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Victo, felicitari! Deci ai optat pt Cluj ....bravoooo

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput