Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
tanti spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE MIHAI,MIHAELA, GABRIEL,GABRIELA!!! MULTA FERICIRE SI DRAGOSTE SI MULTA MULTA SANATATE!!!
PAULA ma bucur nespus pt vestile bune si sa DD sa fie bine in continuare
carla_2008 spune:
super si de parca nu am destule pe cap acum am primit si rezultatul meu de la laborator, sunt infestata cu un bacil piocianic. Din cate am inteles nu e prea ok si il am de mult si se ia mai ales din spital,deci de unde am nascut ca in alt spital nu am fost!!!!ma impusc!!!1

noroc ca nu il transmit la bebelusi ca nu se transmite numai nu stiu cum,nu am retinut la tel mi-a spus. Maine ma duc la dr.
stiti careva ceva de bacilul asta?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
histamina spune:
![]()
![]()
![]()
da,denisa,se dezvolta,printre altele si in apa in care se pun florile faranr,fara nr, pe care proaspetii tatici le aduc.
in fine,se scapa,dar cu antibiotic.
sper ca ti-au facut si o antibiograma.
Cris2010 spune:

Fetelor, cunoasteti situatii de mamici care au revenit la munca si s-au intors la CIC??? Are cineva legea la indemana? Daca nu, o sa caut pe net. Sunt 50 la suta sanse sa reintru in CIC. Luni o sa aflu.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Baby, Ainotna, multumesc de raspunsuri
Victo, felicitari! Deci Clujul a castigat
.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Victo spune:
cristina, stiu ca spre ex, cd am fost cu Stefan, s-a facut asa. nu stiu daca si unde scrie ceva. probabil prin legea nu stiu..sustinerii familiei sau cum ii zice. nu m-am interesat.dar cred ca cel mai sigur mergi la primarie, unde ai dosarul sa intrebi acolo.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
puiutz_mic spune:
Denisa, stiu numai ca se scapa de el destul de greu, mama mea a avut, in urma unei operatii, deci tot din spital... asta a fost acum vreo 30 de ani.
Acum imi raspund eu mie: citesc ca macroul nu e indicat a fi consumat de copiii mici ( si nici de catre gravide) - are un continut ridicat de mercur
. stiam ca la pestii mari continutul de mercur este mai mare. Macroul pe care l-am vazut eu la Real este chiar mic, cam cat o sardina. Totusi cred ca n-o sa-i dau. Mancam doar noi.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Cris2010, nici eu nu stiu nici un neurolog pediatru bun. Din pacate si eu am aceeasi parere despre pediatrii din Constanta, ca si ainotna.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
Victo spune:
nu, Cristina, pana in ianuarie mai e mult. inca nu am decis, dar le-am zis si lor , just in case.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)