Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna.
Va servim cu praji si suc caci azi suntem doi sarbatoriti in familie (Theo e Mihai si eu sunt Mihaela-al doilea nume, e drept).

Histamina, Paula sa dea Dumnezeu sa treceti usor peste toate incercarile grele si piticii sa creasca mari si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nicoleta vaia
nu-s in grup,ca am venit mai la spartul targului,dar daca imi da cineva add,nu zic nu,voi fi onorata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ha..ma, si eu cu prietena mea din copilarie ne aleseseram alte nume- ea era Lacra(mioara)..da eu zau ca nu mai stiu ce nume imi alesesem.
oana, din ianuarie, tre sa mergi la serv.?

no, eu mi-am anuntat cumva colegii ca este posibil sa aleg Clujul..acum sa vedem cum s-or purta cu mine luna asta. sper sa fie totul ok, sa inteleaga orice decizie voi lua.
de maine ma duc la serviciu, am epuizat toate concediile pe anu asta. nu mai am nicio zi libera

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

De data asta o sa ma uit la poze de la MI. In februarie nasc.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

fete, dar macrou (proaspat, nu congelat, si micut) putem sa le dam la copilasi? Si in aceeasi zi in care au papat la pranz carne, le putem da la cina peste?

azi Raducu nu vroia sa manance decat paine...ii dadeam painea la gurita, el o deschidea, iar eu ii bagam lingurita cu ciorbica, apoi si un pic de paine vaaaai...pacalesc copilul ca sa manance

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

aaa....si sa nu plec pana nu zis LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!! MULTA FERICIRE SI DRAGOSTE SI MULTA MULTA SANATATE!!!

Radu Gabriel, voinicutul Tinei
Theodor Mihai
Radu Gabriel al Matusii
Mihai (Victo)
Vlad Mihail (Anca)
Denis Gabriel (princess)
Antonia Gabriela, surioara de David

Miha_gina
Gabitza
Michelle
Bianca, mami de Andruta

pe cine am uitat?

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Va uram si noi la multi ani cu multa sanatate si fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Victo, eu nu am putut sa-i fac lui Sasha aerosoli altfel, urla foarte tare si asa nu erau eficienti. Nu era chip sa-l linistesc nici macar o secunda, cand auzea aparatul inchidea ochii si urla, nu raspundea la nici un alt stimul. Asa ca singura modalitate a fost in somn. Dr m-a sfatuit asa si din fericire nu a tusit deloc in noptile cand i-am facut aerosoli. Pana sa ne dumirim ca asa se poate, tusea rau si nu putea dormi mai mult de o ora-o ora jumatate legat. Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Pe#351;te
Categoriile de peste dupa; consumarea carora apar adesea simptome de intoxicare apar#355;in familiei Scombridae (macrou). De aceea în literatura englez#259; cazurile de intoxica#355;ie sunt descrise sub numele de “scombroid poisoning”. Pe#351;tii din aceast#259; familie (mai ales tonul #351;i macroul) au o cantitate mare de carne ro#351;ie cu un con#355;inut crescut de histamin#259;. Dar #351;i la alte tipuri de pe#351;te s-au m#259;surat cantit#259;#355;i crescute de histamin#259;: heringi, sardine #351;i sardele. Produc#355;ia de histamin#259; este influen#355;at#259; de temperatura la care este #355;inut pe#351;tele pân#259; la pregatirea sa culinar#259;. În cazurile în care s-au g#259;sit cantit#259;#355;i mari de histamin#259; în conservele de ton sau macrou afumat, cercetarile au dovedit c#259; pe#351;tele n-a fost transportat în condi#355;ii de refrigerare corespunz#259;toare sau a fost depozitat inadecvat. În mod surprinz#259;tor s-au g#259;sit cantit#259;#355;i mai mari de histamin#259; în marinat#259; decât în carnea de pe#351;te.
• Ton: pân#259; la 8000 mg/kg
• Macrou afumat: p#259;n#259; la 788 mg/kg
• Macrou (conserv#259;): pân#259; la 15 mg/kg
• Sardin#259;: pân#259; la 1500 mg/kg
• Sardele: pân#259; la 180 mg/kg
• Hering: pân#259; la 12 mg/kg (mai ales marinat)

iertare,daca stresez sau supar, numai scriu despre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Paula, doar o soacra am in bucuresti. Si ea munceste.. Maicamea e la cta, soacramea cealalta la fel.
Soacra din bucuresti sta cu mara, dar nu i-a dat niciodata sa manance, nu a spalat-o, scvhimbat-o de pampers, deci

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+

ce mancare, pampersi, lasa ca o invata dreptul

de Larisa Ioana 24.06.2010

ea e fericita ca il invata pe marius ca fisu asta mai mic e cu muzica la un moment dat imi zicea si mie sa ma apuc de drept ca ea cu lasa notariatul cand iese la pensie?:))

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+

vezi, pune mana pe carte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo
multumesc tuturor pentru urari! e unul dintre cele mai grele ex. din viata mea, pt ca nu am timp suficient. alegerea postului e la fel, o decizie fff grea.

ma duc sa pap ceva.
am scos frigiderul din priza, sa vad dc ma ajuta sotul sa il culcam. (ma indoiesc...)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

vin si eu sa iti transmit felicitari, ca nu am apucat pana acum si mult mult sucees in alegerea postului, sa iasa cum e mai bine pt tine

Mergi la inceput