Floricele de liliac mai-iun 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Am si eu o mica problema.
Justinei i-au aparut cateva bubite, si nu stiu ce sunt cu ele si de la ce.
Pana ajungem maine la dr, poate imi ziceti, care va pricepeti.
Din alimente noi introduse: varza de la sarmale si ciupercile, sau o fi de la caldura. ![]()

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Am vb cu dr, si banuim ca de la ciuperci. Cand o va vedea maine.
I-am dat Aerius (2,5 ml).
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
R.Cata spune:
Si Mirunei ii tot apar. Am fost la pediatru si a spus ca este prurit infantil sau cam asa ceva. Si se face de catre copiii pana in 4 ani. Poate fi de la o mancare care cu alta ocazie nu a avut reactie adversa. Imi zicea ca si bananele sunt alergenice. Bubele noastre se transformau dupa cateva zile in niste cosulete care apoi se spargeau si se uscau. I-am dat cu o crema pe baza de propolis sa nu o mai manance.
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+
aly_ spune:
Seara buna fetele,
A trecut mult timp de cand nu am mai scris nimic ,de citit am mai apucat din cand in cand atat cat sa sa aflu de noile burtici,pe care le felicit si carora le urez sarcini usoare.
Despre noi:eu am inceput munca iar Eliza merge la cresa.S-a acomodat de minune,ii place.E in grupa numai cu baietei si si-a castigat numele de "micuta sefa": le duce suzetele,ii ia de mana si ii duce unde vrea ea ,de aceea educatoarele au numit-o asa. Sta de la 8 pana la 3.Acum insa suntem acasa ca a captat un virus, are diaree.Speram sa scapam repede.
aka spune:
neata.
Nico ai fugit cu cafeaua? Dar uite ca dau eu una azi
si langa si un fursec, pentru ca implinim un an jumate, azi 11.11.11.
bine ai revenit Aly. ce bine ca ii place Elizei la cresa.
Rosanne
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
r_ocsy spune:
Neata !
Aka : multumim de cafea si fursecuri ; ce repede trece timpul, parca ieri erau bebelusi mici de o luna si deja au un an si jumatate ... copiii mari, ce mai ! 
Nikol : cate probleme de sanatate ai avut cu micutii, imi pare tare rau. Va doresc multa sanatate !
Aly : ce dulce ste micuta "sefa", mi-o si imaginez cum face ea ordine pe acolo ![]()
Sunt cam ciufutica , mai rau ca vremea de afara, mancare ioc in frigider si nu am chef de gatit !
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
cris_09 spune:
Neata!
Nikolett imi pare rau ca v-au vizitat atatia crocozauri,sper ca noiembrie sa fie prima luna din multele ce vor urma cu sanatate
Aly ce super ca s-a acomodat "sefa" asa usor.Cand ai timp sa ne poveststi mai multe,cum a reactionat prima data?Cum ai procedat,ai last-o din prima 7 ore?Daca inainte statea si cu alte pers straine...etc![]()
Aka multumim de cafea...fursecuri ai multe?M-am trezit cu o foame...
La multe lunite buburuzei!
Rocsy "arunca" si tu in cuptor un pui cu legume si ai scapat![]()
Miezosul e innebunit dupa melodia www.youtube.com/watch?v=xd12hR68sWM" target="_blank">asta si www.youtube.com/watch?v=IpYp-MsBUnM" target="_blank">asta.Moare de ras cand cade ursuletul in ciocolata
.Aseara a gresit mama si i l-a pus pe hipopotan,adica www.youtube.com/watch?v=lJwgP44Ap9E" target="_blank">asta,a fugit si urlat exact ca in filmele de groaza.Se albise tot la fata,a tremurat jumatate de ora.Nu e speriat de el,e pus si simplu ingrozit
Mai tarziu ii povesteam si bunicului ca ii e frica de ala,si numai cand a auzit ca am zis hipopotan a fugit in bratele lui taica'su
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">
un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2
cris_09 spune:
La multi ani Rosanne!
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">
un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2
mirelacurbat spune:
Buna dragelor,
Numele meu este Mirela , sunt mamica unei fetite mici si dulci Stefania, nascuta pe 26 iunie 2010. Sunt noua pe forum.Nu stiu prea bine ce-i de facut pe aici , dar sper sa ma descurc :)
O zi buna va doresc, si multa sanatate .