Floricele de liliac mai-iun 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
NicoletaB spune:
Neataza!
Cafelutza e gata! A trebuit sa ma duc 3 etaje mai jos in cladire dupa ea, caci la noi esspresorul e defect, asa ca am pus in pahar 3 espresso lungi, ca doar m-am culcat la 2 si sa vezi aroganta pe capul nostru cand suna ceasul la 6.....
Am fost la film, la avanpremiera In Baneasa la Jaf la drumul Mare (Tower Heist)- o comedie simpatica, aduce un pic inspre Sefi de cosmar, comedie super spumoasa pe care vi-o recomand.... Cand am iesit pe la un 12 fara.., toate restaurantele erau inchise, caci de la 20 la 21.30 am pierdut timpul in cautarea unui router wireless si m-am ales si eu cica cu o carte de gramatica germana..... Asa ca restaurantul pe weekend cand ne sarbatorim cu familionul....
Ati citit Sanctus, caci am oscilat in a o cumpara sau nu si nu am luat-o...... Ati vazut ce luna plina era aseara? Nu puteam dormi de atata lumina pe capul nostru.....
Nikolett- sanatate copiilor. Imi pare bine ca ne mai dai si noua un semn de viata....
Catalina- deci si la tine s-a adeverit faza cu cracii
Deci atentie sporita scrie pe fruntea mea...
cris_09 spune:
Neata!!!
Sa va fie de bine aroganta Nico!
Noi ne petrecuram cu familia...atunci cand nu te astepti ti se umple casa..
Noroc ca am plecat mai devreme de la munca de m-am pregatit si eu cat de cat![]()
Sebi s-a distrat la maxim,i-au venit toate verisoarele preferate(4 la numar) si a fost in al 9-lea cer.Le sorbea
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">
concurs vara 2011:cr1 si cr2
marylenac spune:
Alina, multumesc, am reusit sa o descarc.
Nico, te tii de arogante?
he-he....ce vremuri, cand imi permiteam si eu asa ceva.....
Mami de Matei
(11.09.2006) si Tudor
(28.05.2010)
NicoletaB spune:
Multumesc fetelor!
Nu am mai ajuns la ore d-astea acasa de cand ma vrajea barbate-miu in timpul studentiei la cate un club.....
De cand ne-am casatorit nema club, sincer nu cred ca as mai rezista... el in nici un caz nu e mare admirator al lor.... Dar la un film, restaurant, biliard accepta si ore d-astea de ale tinerilor...
Aseara venind spre casa admiram grupurile de oameni care ratasera autobuzul din cauza orei tarzii.... Cati km d-astia faceam si noi in tinerete, dar deh eram tineri.... Acum, fara masina nasol, nene, nasol..![]()
PS. Avem 30 de ani, dar tare obositi ne simtim....
cris_09 spune:
Neata!
Va rugam,poftiti la www.culinar.ro/images/articles/french_breacfast.jpg" target="_blank">cafeaaaaaaa!
Cris
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">
un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2
R.Cata spune:
Nico, dar v-ati facut de cap, nu gluma. Imi aduc si eu aminte cd mergeam la cursuri de dans, iar vinerea mergeam in disco sa exersam. Si apoi veneau la noi niste prieteni si stateam de povesti pana pe la 3-4. Vremuri, vremuri. Acum incep sa se adevereasca unele vorbe pe care nu le intelegeam: toate la timpul lor.
Crisule....ti-a barat DCu cafeaua!
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+
cris_09 spune:
Poate era prea amara![]()
Hai ca va dadui si un croissant acum![]()
Cris
un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2
nikolett2445 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui R.Cata Nikol ce bine ca ai mai trecut pe la noi. Sanatate multa pichindeilor! David a luat de la gadinita de fiecare data? www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010 20+ |
nu de la gradi pt ca a facut in iunie iulie august si sept ,iar in octombbrie muci cu stranut apoi tuse deci lunar am avut cate ceva
s-a dovedit a fi virala de fiecare data amigdalita
acum a venit noiembrie asteptam poate pica ceva

NicoletaB spune:
Neatza!
Pe mine ma lua raceala...
Ultima aroganta e: jocurile de societate. De dimineata am mai pus ochii pe unul. Poate mi-l fac cadou de mos Niculae ca dureaza mai putin decat celelalte 2 pe care le am acasa...
Sanatate va doresc, caci eu imi simt capul cat China....
R.Cata spune:
Nico, sanatate multa. Aroganta are si ea un cuvant de spus, se pare. Ce jocuri de societate ai si ce ai gasit? De fapt cum sunt jocurile aistea??
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+