Floricele de liliac mai-iun 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
mirelacurbat spune:
Ah , si inca ceva, credeti ca putem ajunge si noi pe lista aceia draguta de la inceputul subiectului?![]()
cris_09 spune:
Bine ati venit!
Sedere cat mai lunga si placuta!
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">
un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirelacurbat Ah , si inca ceva, credeti ca putem ajunge si noi pe lista aceia draguta de la inceputul subiectului? http://sansapentrustefania.wordpress.com/ |
Bine ai venit Mirela , daca ne dai datele te vom trece pe listuta
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Ioanact spune:
Buna!
mirelacurbat bine-ai venit! 
La multi ani, anamariam79 !
(pt ieri)
iar pt azi: La multi ani, rosane!
Abia astept sa ajung azi la dr sa vedem ce sunt cu petele Justinei.
Colac peste pupaza m e si Ioana cu gatul in 'pioneze'. 
I-am dat Indian Herbal sirop din plante, Eurespal pt tuse si Ibalgin pt febra..azi dimineata avea 40,2
fata de aseara= 38,9.
Am reusit sa-i scad la 37,9 (acum jum de h i-am luat temperatura).
Sa vedem ce ne prescrie dr sa-i dau..banuiesc ceva pt gat (tantum verde spray).
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
aka spune:
bine ai venit Mirela
Cris si Mirunei ii plac melodiile alea, inclusiv cea cu hypo
. sa-l intrebi pe Sebi daca ii plac astea www.youtube.com/watch?v=0JkSpPZJDkE&feature=relmfu" target="_blank">1, www.youtube.com/watch?v=0hhz7KSEIAE&feature=relmfu" target="_blank">2, www.youtube.com/watch?v=fnSBl46w82g&feature=relmfu" target="_blank">3, www.youtube.com/watch?v=aGpnYl4OpXk&feature=related" target="_blank">4. noi cu cantecele mancam.
Ioana multa sanatate.
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
r_ocsy spune:
Mirela : imi pare foarte rau pentru problemele de sanatate a micutei tale; sper sa reusiti sa strangeti banuti pentru operatia Stefaniei !
Daca va intereseaza fetelor aici este povestea Stefaniei .
R.Cata spune:
Mirela, bine ai venit! Asteptam cu drag orice postare de-a ta despre floricica ta de liliac. Imi pare rau pt necazul pe care-l aveti. Sper sa exste o rezolvare cat mai rapida si Stefania sa se faca bine.
La multi ani Anamriam79! 
La multi ani Rosanne! 
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+
cris_09 spune:
Sanatate Alina,sa ne tii la curent!
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">
un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 Sanatate Alina,sa ne tii la curent! Cris ,mami de Sebi,copil poznas ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank"> un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2![]() |
Multumesc!
Justina are acele bubite de la alergie (banuiesc ca de la ciuperci). Ii dau seara Aerius.
Ioana are gatul rosu..ii dau antibiotic (Azitrox), Ketof, Ibalgin pt febra, Eurespal pt tuse si pt gat Tantum verde spray. Cu greu reusesc sa-i dau un puf in gurita/gat...ca nu vrea.

Acum am lasat-o in pat, poate adoarme si nu m simte durerea.
Stiu cum e ..e f nasol sa te doara gatul, sa nu poti inghiti.
Pe deasupra e si maraita, nimic nu-i convine.
M vreau sa zic de Justina ca i-am zis dr ca bea multe lichide, m ales noaptea si/sau ziua cand o culc.
Mi-a zis sa nu-i m dau cu biberonul. Sa renuntam la biberon.
Insa, nu am cum..ar insemna sa o las sa planga..ea cu biberonul se calmeaza.
Ioana a renuntat la 2 ani jum, dar avea suzeta. Iar de suzeta la 3 ani..cam tarziu, dar imi era mila de ea, cum plangea, de cate ori incercam.
Asa ca va renunta ea la biberon cand ba fi pregatita.
In timpul zilei bea din canita cu cioc, cana normala..numai cand sta culcata nu poti bea decat cu biberonul.
Aaa, se pare ca Justina si-a schimbat programul, cum de altfel s-a schimbat si ora. Cum se insereaza ea se culca, stie ca e noapte si tb sa dormim
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!