Floricele de liliac mai-iun 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
NicoletaB spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Cris ,mami de Sebi,copil poznas ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank"> un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2![]() |
Ma pregatesc de Paste!
n_a_n_a spune:
Nico, la legare de trompe ma gandeam... Daca tot ma taie... Nu-l trimit pe el la snif, snif
; control freak cum sunt, mai bine o fac eu, sa stiu sigur ca-i facuta - se verifica ecografic cu ceva substanta de contrast, da' tre' sa ma mai informez ce si cum.
Nana, mamica
de iubirice dulce
, Adelina Ioana- 11 mai 2010, si
15+ DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare
NicoletaB spune:
Si fi-miu e mare pofticios de bautura si la aceeasi concluzie a ajuns si barbate-meu
Dar trebuie sa recunosc ca eu sunt bautoarea familiei, caci cu el ma fac de ras! Deh cineva trebuie sa salveze onoarea familiei!
Si cand face fi-miu crize-concluzia e aceeasi!![]()
n_a_n_a spune:
Deci si tu esti "betiva" familiei, ca si mine
?
Noi doi suntem cam pe-un calapod cu alcohoalele: un sprit, o bere vara; un vin fiert iarna... Da' normal, de ce sa fi mostenit fata asta de el si nu de la mine
?!
Nana, mamica
de iubirice dulce
, Adelina Ioana- 11 mai 2010, si
15+ DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare
NicoletaB spune:
Replicile astea sunt de pregatire pt viitoar: noi vom fi de vina de tot ce iese rau in educatia copiilor...
Ma car acasa sa tocesc, dar intai ma duc la baie sa mai scot din morcovi ca s-ar putea sa ma jeneze la mers
sau s-ar putea sa-mi placa?![]()
arturicii spune:
Hello,
Roxana,
si iti doresc sa devii "zen" cat de curand si sa vezi doar varianta plina (a paharului ca tot vorbesc fetele de pahare).
pentru toata lumea.
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Te gandesti la legare de trompe? Eu cred ca as face-o daca ar mai fi cazul de o o noua nastere prin ceza.... Mamica unui buburuz |
Nu numai ca ma gandesc, dar i-am si zis de acum ca vreau sa imi lege trompele la nastere ca imi ajung atatea surprize
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Hello, Roxana, si iti doresc sa devii "zen" cat de curand si sa vezi doar varianta plina (a paharului ca tot vorbesc fetele de pahare). pentru toata lumea.Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada |
multumesc Ioana

R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
veronicach spune:
hey fetelor sunteti tare amuzante
uitati eu tot astept bebe 2 dar se codeste sa apara
nicoletasi eu l-am "simtit" pe bebe 2 de cateva ori dar tot negravida sunt
, asa ca poti sta linistita
rocsyfelicitari!!!! o sa dispara repede, repede orice urma de indoiala
nana tare desteapta Adelina...
astazi mi-a varsat farfuria cu mancare Matei si l-am rugat sa aduca matura si apoi farasul...s-a dus la bucatarie si mi le-a adus mititelul
sunt asa de minunati..nu ii pot multumi lui Dumnezeu,indeajuns, pentru ce dar imens am primit
oricum vad ca fetele care scriu sunt gravidute...poate se ia;))
si M s-a uitat printre picioare acum cateva saptamani..astept, astept ca minteni trebuie sa ma intorc la serviciu si nu am cu cine sa-l las![]()
R.Cata spune:
Si la mine tot doar cateva picaturi apar dupa ce strang, dar vad ca ea tot cere. Este si dorinta de a mai sta asa, atarnache, cred eu.
Ce planuri am....pai cred ca nici unul. Asa cum spuneam mai devreme, planul era sa apara bb2 ceva mai tarziu. In sinea mea imi mai doresc inca unul ( naiva, ca nu stiu nici macar cum va fi cu doi!). Dar dc se va intampla, chiar ca as vrea sa ma reintorc la serv macar pt 1-2 ani si apoi sa mai vedem ce ne rezerva viata.
Arturicii, Veronica...ce surpriza placuta ne-ati facut.
Vero, sa dea DD sa se ia prin net :-))
noapte buna fetelor
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+

,mami de