Floricele de liliac mai-iun 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 20
NicoletaB spune:
Neatza!
Dau cafeaua!
Ioana, Veronica- ma bucur ca ati mai scris. Poate o faceti mai des..
Vero- succes la bb2. Pune-l pe cel mic sa se uite cat mai des printre picioare..... Hai ca am facut un mit cu cracitul asta....Eu sper sa fiu exceptia![]()
Astept sa scap de examen, sa se aprinda luminitdele in oras (de Mos Nicolae o fac) si sa-l duc pe fi-miu la admirat luminite.
E fascinat cand merge cu masina pe timp de noapte in trafic intens.
marylenac spune:
Buna dimineata,
Ei, ce vesti pe aici.....Rocsy, iti doresc sa treci cu bine peste acest moment de indoiala. Sunt sigura ca iti vei schimba gandurile si veti fi fericiti.....

Ioana, Vero, bine ati revenit!!!!!!!!
cris_09 spune:
Neata!
Nico,multumesc de cafea,nu am baut-o pana la ora asta,o pastrez pentru dupa amiaza...pe la 14-15 cand imi voi da seama ca e vineri si inca sunt la munca
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">
un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Ha, ha si eu care ma pregatesc sa plec..... Mamica unui buburuz |

Asa mai da viata...
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">
un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui veronicach hey fetelor sunteti tare amuzante uitati eu tot astept bebe 2 dar se codeste sa apara nicoletasi eu l-am "simtit" pe bebe 2 de cateva ori dar tot negravida sunt , asa ca poti sta linistitamamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 todler ![]() |
Partea amuzanta la mine e ca eu nu "l-am simtit" deloc pe bebe 2 si uite ca a aparut
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Weekend placut Nico si spor la invatat ! 
Eu prin zona momentna, acusica trebuie sa plec la cabinet. Am tuns-o pe Sofia astazi
... nenea vecinul, hairstilistul nostru si-a bagat foarfecele putin prin parul ei , sa ii dea o forma . Nu prea a vrut sa stea , decat in brate si uitandu-se la desene in timp ce sotia coafezului se chinuia sa ii ia gandul de la tuns. A rezolvat-o rapid, apoi bine-nteles ca i-a intors salonul cu fundul in sus , a inspectat tot ce s-a putut.
Veronica : o sa apara bebe 2 cand nu te astepti, eu iti tin pumnii , vorba ta ... poate se ia
.
Cris : tot la servici ? A ajuns sa iti placa, spune drept ![]()
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Hai ca mi-am actualizat semnatura si incep un nou capitol
.
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si
in 7 saptamani
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Ne pregatim de sarbatori !