Floricele de liliac mai-iun 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Un mare glob rosu.....imi aduce Mosu'
Gandirea pozitiva- face bine la sufletel....
Nici macar nu e in zodia in care mi-as dori eu Daca "mi-o fur" macar sa am si eu un pitic pe creier multumit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Multumesc fetelor pentru sustinere , sunteti foarte dragutze !

Nicoleta : nu ca as vrea sa mai adaug un morcov la colectia ta dar eu nici macar acum nu stiu cand am ramas insarcinata; dupa incheierea mestruatie in primele 2 maxim 3 zile erau si pentru noi "zona safe" , in rest foloseam doar prezervativul si nu luam altceva decat Durex ca cica ar fi cele mai bune. Iti dai seama ca mie si acum nu imi vine sa cred si ma gandesc ca or am devenit eu foarte fertilila dupa sarcina sau o fi avut prezervativul vreu mic defect iar noi recunostem, nu la-m controlat niciodata .

Nana : am 7 saptamani , am sa adaug la semnatura ... cand o sa am chef !

Rcata : doamne dar ce bine ma mai intelegi !!! Planul nostru era sa faca Sofia 3 ani si apoi un nou bebe ... ce s-au mai schimbat; foarte valabila zicala ca "socotelile de acasa nu seamana cu cele de la piata"

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Conform calculelor "cand vine barza" de pe prima pagina sub nici o forma nu am ramas gravida in perioada safe .... ci in perioada in care utilizam prezervativul .... ma duc sa vad adca nu era expirat , ca parca mai am unul, asta in cazul in care nu am aruncat cutia.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Bai, eu am prins cumva promotia de Craciun la morcovi? La mine se pare ca vin la legatura, nu la bucata!
Noi tot ca voi, si eu prestat in prima zi de dupa menstruatie. Ma gandesc ca ovulul nou nu era deja pe pozitie....La Durex am renuntat de mult.... Am gasit o marca mai ieftina si fara de surprize neplacute.....

Sa trec cu bine de Mos Nicolae si ma duc sa-mi pun sterilet....

Mergi la inceput

Ma gandeam ca poate "ati fost activi" fara protectie in perioada de dinainte de menstruatie. Asta stiu ca e periculoasa cu ovulatia tarzie......
De ovulatie in ziua D+4 nu am auzit.....(of, ce mai ma imbarbatez....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Nico, sa-ti aduca Mosu' globu' rosu !

Cata, la mine s-a cam dus lapticul... Daca inainte iesea ditamai jetul cand strangeam de san, acuma abia mai storc cate o picatura. Oricum eu pe Adelina am alaptat-o dintr-un san de la noua luni (din dreptul, ca la stangul am avut un abces operat si oricat m-am chinuit sa relactez din el n-am reusit).

Ufff, fetelor, eu cred ca as face cu hertzu' sa raman gravida tam-nesam . Dupa ce pentru Ade ne-am muncit doi ani batuti pe muchie, si pentru bb2 opt luni, cu n'spe soiuri de teste de ovulatie, cu depistare ecografica si alte alea... Imi vine sa rad cand imi aduc aminte ca prin vara, urologul ii recomandase lui Florin (pentru problemele lui cu rinichiul) ceva pastile care aveau trecut in prospectul extins, la efecte adverse din alea rare de tot, si reducerea numarului de spermatozoizi; i-am zis agitata "pai tu i-ai zis imbecilului ca mai vrei sa faci copii cand ti-a prescris magarii din astea?! stii ceva? pe mine ma lasi gravida, si pe urma treaba ta ce faci!!!" . Oricum, mie imi sta mintea sa ne oprim la doi urmasi; nu de alta, insa mai trebuie sa si muncesc ca sa "produc" pentru ei. In plus nu cred ca as mai avea disponibilitate afectiva pentru bb3... Am luat in calcul chiar si o metoda extrema contraceptie, in caz ca fac iarasi ceza; inca nu am discutat-o serios, ca Florin tot evita subiectul pe motiv ca mai avem timp destul de ganduri din astea. Voi (Cata, Elena, Rocsy) ce ziceti? Ce planuri aveti in privinta asta?

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 15+ DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare

Mergi la inceput

Te gandesti la legare de trompe? Eu cred ca as face-o daca ar mai fi cazul de o o noua nastere prin ceza....

Mergi la inceput

Sau vrei sa-l trimiti pe Florin la snif, snif...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Sa trec cu bine de Mos Nicolae si ma duc sa-mi pun sterilet....

Mamica unui buburuz
Parca ti-a intrat si iepurele deja

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Hai sa va povestesc o faza funny cu Ade, de ieri. Am fost la cumparaturi si lui Florin i s-a facut pofta ca vazuse pe raft o sticla de vin roze (sincer, si mie, dar a trebuit sa mi-o pun in cui ). Am luat vinul, si acasa si-a turnat in pahar, dar l-a ochit Adelina. Si incepe a mea sa ceara: "bei! bei!". Tati, tip de comitet , lasa fata sa-si bage un degetel in pahar. Fata il baga in gurita cu pofta, pe urma isi indeasa toata manuta in pahar si incepe sa adune vinul de pe ea super incantata si pofticioasa. Tati ii ia repede paharul, insa too late... Incepe Adelina sa racneasca cu disperare "bei!!!! bei!!!!! BEI!!!!". Noroc ca am avut in casa niste suc de rodie, cam de aceiasi culoare, si i-am pus si fetei un pahar de... "bei"! Nu l-a baut, insa si-a inmuiat limbuta si mainile pana s-a plictisit . Concluzia lui daddy a fost ca cica "seamana cu ma-sa"

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 15+ DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare

Mergi la inceput