Floricele de liliac mai-iun 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Chiar asa....oauuu....13 prichindei!!!!! Si asta sa insemne tot pe atat adulti cel putin? Cred ca mi-as lua concediu de sarbatori si as spune ca nu-s acasa :-)
Felicitari pt asa daruire!
Noi de data asta "dupa buget, coane Fanica, dupa buget".

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Chiar asa....oauuu....13 prichindei!!!!! Si asta sa insemne tot pe atat adulti cel putin? Cred ca mi-as lua concediu de sarbatori si as spune ca nu-s acasa :-)
Felicitari pt asa daruire!
Noi de data asta "dupa buget, coane Fanica, dupa buget".

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+
8 frati/surori,6 cumnate/cumnati,13 nepoti cum spusei,4 parinti daca e sa o iau asa...deci,cum v-am zis,mai bine incui poarta si dau drumu la caini

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09
deci,cum v-am zis,mai bine incui poarta si dau drumu la caini

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2

Si eu care vroiam sa vin sa te colind....
Decat cu pantalonii rupti in mai bine te colind pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Pai, am 2 finute, am 2 copii proprii si personali, 2 nepoti si restul...copiii prietenilor...

Mergi la inceput

E vreo mamica "Facebookista" pe aici?
Nu pot intra si am nevoie de ceva din contul floricelelor de acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

da Cris. dar eu nu stiu parola de la contul de Fb al floricelelor.
ce ai nevoie?

nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aka

da Cris. dar eu nu stiu parola de la contul de Fb al floricelelor.
ce ai nevoie?

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
Ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
Cafelutza e gata!

Cris- te deleg pe tine cu datul cafelei si cu intretinutul atmosferei aici pe forum. O sa intru mai rar sau deloc pana pe 6 decembrie. Trag tare cu invatatul, caci pe 6 am examen, dar ma apuca panica ca mai am un pic si cunostinte ioc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neatza!
Cafelutza e gata!

Cris- te deleg pe tine cu datul cafelei si cu intretinutul atmosferei aici pe forum. O sa intru mai rar sau deloc pana pe 6 decembrie. Trag tare cu invatatul, caci pe 6 am examen, dar ma apuca panica ca mai am un pic si cunostinte ioc!

Mamica unui buburuz
Neata!
Prezenta la datorie Nico
O sa-ti trimit si tie cafea,ca sigur ai nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Neata,

Nico, spor la invatat!!!!!!!!!!

Mergi la inceput