Floricele de liliac mai-iun 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
R.Cata spune:
Chiar asa....oauuu....13 prichindei!!!!! Si asta sa insemne tot pe atat adulti cel putin? Cred ca mi-as lua concediu de sarbatori si as spune ca nu-s acasa :-)
Felicitari pt asa daruire!
Noi de data asta "dupa buget, coane Fanica, dupa buget".
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui R.Cata Chiar asa....oauuu....13 prichindei!!!!! Si asta sa insemne tot pe atat adulti cel putin? Cred ca mi-as lua concediu de sarbatori si as spune ca nu-s acasa :-) Felicitari pt asa daruire! Noi de data asta "dupa buget, coane Fanica, dupa buget". www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010 20+ |
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">
un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2
NicoletaB spune:
| citat din mesajul lui cris_09 deci,cum v-am zis,mai bine incui poarta si dau drumu la caini Cris ,mami de Sebi,copil poznas ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank"> un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2![]() |
Si eu care vroiam sa vin sa te colind....
Decat cu pantalonii rupti in
mai bine te colind pe forum
marylenac spune:
Pai, am 2 finute, am 2 copii proprii si personali, 2 nepoti si restul...copiii prietenilor...![]()
cris_09 spune:
E vreo mamica "Facebookista" pe aici?![]()
Nu pot intra si am nevoie de ceva din contul floricelelor de acolo
Cris
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">
aka spune:
da Cris. dar eu nu stiu parola de la contul de Fb al floricelelor.
ce ai nevoie?
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui aka da Cris. dar eu nu stiu parola de la contul de Fb al floricelelor. ce ai nevoie? mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2 |
Cris
NicoletaB spune:
Neatza!
Cafelutza e gata!
Cris- te deleg pe tine cu datul cafelei si cu intretinutul atmosferei aici pe forum. O sa intru mai rar sau deloc pana pe 6 decembrie. Trag tare cu invatatul, caci pe 6 am examen, dar ma apuca panica ca mai am un pic si cunostinte ioc!
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui NicoletaB Neatza! Cafelutza e gata! Cris- te deleg pe tine cu datul cafelei si cu intretinutul atmosferei aici pe forum. O sa intru mai rar sau deloc pana pe 6 decembrie. Trag tare cu invatatul, caci pe 6 am examen, dar ma apuca panica ca mai am un pic si cunostinte ioc! Mamica unui buburuz |
Prezenta la datorie Nico
O sa-ti trimit si tie cafea,ca sigur ai nevoie!

Cris