Floricele de liliac mai-iun 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Multam!

Asa te vreau Cris! Sunt deja la a 3-a cafea... Pana diseara.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Baga,baga!
Ce ma enerveaza reclamele astea la Dr Oetker!Stau numai cu apa in gura
Marylenac ce mai faceti?

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Cris, multam de intrebare....
In mare, asa, suntem bine....sunt un pic stresata din cauza situatiei cu Matei care la anu` va avea 6 ani si cica tr sa il inscriu la scoala, la grupa pregatitoare, si odata cu asta, alte si alte probleme....ei, ganduri, griji....de-astea...
Vreti sa aflati ultima traznaie a lui Tudor? ei bine, sambata, la prnaz ne pregateam de culcare, il iau pe maimutoi la baie la spalat, si zc sa mai exersam si cu periatul dintisorilor...luam periuta si incepem. Ma striga Matei, il las din brate pe Tudor si ies 10 secunde din baie. Cand revin....Tudor exersa de zor cu periatul dintilor, doar ca inmuia temeinic periuta in vasul WC-ului
Deci......de-ale noastre....

Mergi la inceput

Pana la urma nu mai e grupa pregatitoare la gradi?Au bagat clasa 0 la scoala?Auzisem niste aberatii din astea...
Si lui Sebi ii place sa "se spele pe dinti",nu mai mai lasa deloc sa-l spal eu.Va dati seama ce iese

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2

Mergi la inceput

Neata!
Poftiti la www.reportervirtual.ro/wp-content/uploads/2009/01/cafea.JPG" target="_blank">cafea
Pe la Morarilor ningea de dimineata
Viiiin sarbatorileeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Si prin Pipera ninge....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare fetelor !

Am "inviat" si eu . Mi-a fost dor de voi .

Am fost, si inca mai sunt (daaa, inca nu s-a terminat ) depasita de situatie cu renovarile la apartamentul cel nou, pe care l-am cumparat inainte de nasterea Adelinei si in care n-am reusit sa ne mutam - sper sa fim acolo macar de Craciun . M-am lovit din nou de o multime de "mesteri" neseriosi care mi-au scos peri albi: am schimbat trei instalatori (primul mi-a facut numai magarii, al doilea a disparut fara urma - bine ca nu l-am platit, a treia echipa mi-a montat cabina de dus cu susul in jos ), usile mi-au intarziat trei saptamani, montajul mobilei o luna, saltelele sase saptamani si inca n-au ajuns, and so on - lista-i lunga... In plus m-a epuizat toata umblatura cu burtica la purtator si copilul din dotare de zece ori pe zi la apartament sa vad ce "traznai" au mai facut muncitorii, sau sa cumpar cele necesare. Jos palaria in fata Adelinei , care rezista eroic la toata debandada asta, cu tot programul dat peste cap.

Burtica mea e relativ ok: bebe e suuuper bine, uterul meu cel buclucas e din nou spastic (nu-i de mirare la cat am ridicat/carat) insa momentan situatia e tinuta sub control de medicamente. Singurele analize care au iesit naspa au fost cele de coagulare, insa si ele s-au normalizat cu Aspenter. La eco de morfologie de la 11 saptamani si cinci zile ne-a zis domnul doctor ce-are bebe intre picioare , insa asteptam ecografia de saptamana viitoare, sa ne convingem ca-i asa inainte sa va spunem si voua.

Adelina creste si nu se mai opreste , si e din ce in ce mai dezghetata. Intr-o seara incercam sa o culc, si am stins luminile peste tot; ea vroia sa o taie din pat iar eu ii explicam de zor ca e intuneric si nu vedem sa ne jucam, la care mi-a taiat-o din scurt aratandu-mi intrerupatorul: "mama bec!". Ieri ne distram repetand cum fac diverse animale, si dupa ce le-am epuizat, imi veni mie asa, sa o intreb "dar mama cum face?!"; ea s-a uitat lung la mine, neintelegand ce vreau; i-am repetat intrebarea si mi-a raspuns cu o mutrita mega dulce si nevinovata: "muuuu" . Nah, mie mi-a trebuit sa o intreb ! Stie sa numere pana la zece ("unu, doi, tei, pacu, cici, shase, tapte, opt, noie, dece" - am invatat cu bete de chibrituri ), insa intelege efectiv ce inseamna si imi arata corect pana la patru, deocamdata. De azi dimineata am inceput sa invatam culorile (cu piese de lego, alias "ghigo" ): rosu (shoshu), galben (aben), verde (vede), portocaliu (poto) si albastru (bastu). Si alta noutate e ca fetita mea iubita a inceput sa se intarce singura-singurica; inca cere tzitzi, insa doar sa o pupe, sa o mangaie si sa se culce cu capul pe ea . Simt asa, o nostalgie... E in totalitate decizia ei, fara "ajutor" din partea mea, asa simte copila mea ca e mai bine pentru ea...

Va fetelor si sper sa mai reuses sa intru curand!

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 14+ DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Bine ai revenit Nana, ne era dor de voi, de povestirile tale despre Ade.
Ma bucur sa aud ca sunteti bine....

Mergi la inceput

Nana,bine ai revenit!
Ne bucuram ca ai vesti bune,pupam printesa precoce,ce multe stie ea...Sebi nu are prea multe cuvinte in dictionar si e foarte distrat cand incerc sa-l invat animale,culori,etc.Dar capul il duce tare bine,aseara i-a aratat lui masa'mare sa-i aprinda becul,mama s-a facut ca nu intelege,la care s-a dus nervos in bucatarie,si-a luat un scaun de plastic,s-a urcat pe el si si-a aprins becul hotarat

Daca tot ai venit pe la noi,te invit pe FB la solidarizare(nu socializare,solidarizare) sau acilisha,daca vrei sa fii spiridus a lui Mos Craciun
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Cris , multumesc de indrumare. Am transferat si eu cate 100 de lei pentru fiecare actiune umanitara in parte.

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 14+ DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare

Mergi la inceput