Floricele de liliac mai-iun 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
marylenac spune:
Buna dimineata,
va servim si noi cu o portie de praji, suc, cafea, ceai (virtuale) 
, pentru ca e ziua lui Matei. I-am facut niste bombonele acasa (multumim fetelor care au postat retete pe FB) pe care le va servi colegilor de la gradi. A fost asa de incantat dimineata la gradi...
Asa ca azi petrecem....
La multi ani si celorlalti Matei !!!
cris_09 spune:
Neata!
Muuuulta cafea s-a servit azi,si eu vreau cate putin din fiecare![]()
La multi ani Mateiasilor!
Mirela ma bucur pentru vestile bune.Daca faceti operatia din Italia,si iese bine veti scapa de probleme definitiv,nu va mai fi nevoie de tratament sau altceva?
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">
un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui R.Cata Cris ai ramas acasa de ieri? pup fetele www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010 20+ |
Cris
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">
Ioanact spune:
Buna!
La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfantului Apostol Matei! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB La multi ani Mateilor! (habar n-aveam de sarbatoarea de azi Mamica unui buburuz |
E cu cruce neagra.
mirelacurbat Doamne Ajuta, sa va intoarceti sanatosi din Italia!

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

NicoletaB spune:
Neataza!
Dormiti de suntem pe pag 2?
Ia luati aici o super strong cofeee si un ceai Rooibos cu vanilie! (atata am disponibile
)
Cu ce va mai laudati? Eu sunt prinsa cu invatatul pt decembrie si cu lista de cadouri. Pe fi-miu l-am rezolvat dar pe ceilalti? Habar n-am ce sa le iau....
Voi ce cumparati la sot si familion?
cris_09 spune:
Neata!!!!
Ce i-ai luat lui Rares?
Noi avem "neamul" prea mare si nu ne complicam cu cadouri![]()
Cris
NicoletaB spune:
Te-ai scos! Faci economie la buget!![]()
Ii voilua de pe siteul cu jucarii de lemn: puzzle din cuburi cu animale domestice, un set de piese constructie cu sortator si inca o jucarie cu niste bile intortocheate pe niste sarme..
marylenac spune:
Nico, si eu am comandat pe acelasi site jucarii (si eu am luat cuburi pt Tudor), cadouri pt Craciun,le-am si primit si ascuns
. Au fost f promti. Problema e ca eu am vreo 13 copii pt care tr sa cumpar cadouri, e cam costisotor dar imi place!! Deja, noi, adultii, nu mai contam....dar macar acolo, o atentie si pt noi, trebe, nah....
NicoletaB spune:
13??????? Oau, astea da cadouri!
Noi nu mai avem copii mici prin familion.....
Le comand dupa 7 dec ca sa le am de Mos Craciun
cris_09 spune:
Si eu am tot 13 nepoti,de asta nu ma complic![]()
E frumos sa daruiesti,mai ales in perioada sarbatorilor,dar ar fi prea costisitor,si sincer,chiar nu-mi permit.
Ne limitam la zilele de nastere![]()
Cris

20+