Pufi de ian-feb 2010 (48) -LMA Alexutza!
Raspunsuri - Pagina 15
alexutzzza spune:
WOW! Vecinaaaaa! chiar asa de mult v-ati atasat de noi? ![]()
![]()
acum daca plecam noi, plecati si voi?
???
Spor! Sa gasiti ceva frumos!
BF Yannis sta f bine la aerosoli dupa primele 3 zile de urlat din Iunie cand i-am facut prima oara. Acum mai ca-l las singur sa-si tina masca. Dar ii facem la TV la desenele lui preferate. La inceput a fos tmai greu, plangea, incercam sa il tin la mine pe genunchi ca la vaccin asa, picioare intre picioarele mele, o mana peste maini, alta mana cu masca si stai copile locului! Incercam sa ii distrag atentia intre timp la TV "Ia uiteeee! cine a venit la Winnie? ia uite , Yannis uite, Piglet! cum face Pichlet, groh groh etc, vorbit incontinuu cu el si distras atentia, ultierior a stat din ce in ce mai bine pana la cazul de fata cand isi ia singur aparatul de aerosoli si-mi arata masca, pune firul in aparat si vrea sa ii fac...
de
Yannis
ale1212xa spune:

haideti la 
nu am mai scris de o groaza de vreme....copil bolnav..o inmormantare...
am ratat ziua alexutzzei....LA MULTI ANI!
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
miremia spune:
Neatza si multumesc de cafea alexa!
Ce face Dragos?
Condoleante!
Fetelor, pe unde va beti cafeaua?![]()
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
ale1212xa spune:
e bine Dragos...doar o tuse din cand in cand....
de luni reluam cresa...
fetele pe unde umbla?
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
blue_flower spune:
Neata fetele.
Multumim de cafea. Eu am terminat-o pe a mea, desi, la gradul de somn pe care il am, probabil voi mai bea inca cel putin o cana.....
Dani tuseste in continuare. Aseara i-am facut aerosoli cu Ventolin. Frate...la ce scrie pe prospect....nu iti mai vine sa faci nimic. I-am pus 0.4ml de ventolin si 2.5ml de ser fiziologic.
Dupa ce a urlat prima parte, am inchis aparatul ca se invinetise la fata de urlat....am mutat locul si ne-am schimbat distrasul atentiei de la laptop la tv si hai, hai...ca parca a stat mai linistit.
Apoi si-a facut si maica-mea si el i-a tinut masca !!! Dar la el nu...
Overall a fost bine. Azi dimineata nu i-am mai facut pentru ca a dormit pana la 8.50, iar eu chiar trebuia sa plec la serviciu. mama nu poate sa ii faca singura, nici nu cred ca stie cum se asambleaza toate cele pe acolo...i-am dat eurespal - ala tot bronhodilatator e - si gata.
ALEX -spor la mutari. De aia mananca sotul dulciuri cu tona? Ca gandeste mult?!
O sa ii transmit! Eu tot ii zic ca o sa faca diabet..el nu si nu...
ALEXA - condoleante. E mai bine Dragos?
Fetele, o zi usoara sa aveti!
ana_g spune:
..adica creierul se hraneste DOAR cu glucoza? eu stiam ca si fosforul face bine la celula nervoasa, dar oricum, inca o scuza sa mancam dulce![]()
imi scot la vanzare rochia de mireasa. stiti pe cineva interesat(a)?![]()
_
mama lui Stefan, pui scump
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g ..adica creierul se hraneste DOAR cu glucoza? eu stiam ca si fosforul face bine la celula nervoasa, dar oricum, inca o scuza sa mancam dulce imi scot la vanzare rochia de mireasa. stiti pe cineva interesat(a)? _ mama lui Stefan, pui scump |
eu ma cramponam de faptul ca in meniul de la gradi au prajituri cu fructe, negrese, pandispan, chec... si eu acasa nu i-am prea dat nici macar ceai cu zahar, a pupat din cand in cand cate-o cioco Bucuria... o sa incep sa-i dau cate un dulce in fiecare zi desi am incercat paine cu unt si miere si mi-a urlat cand i-am pus miere, mi-a intors-o inapoi sa-i dau doar paine cu unt, care paine ramane nemancata si untul lins si ras...
deci e sanatos sa le dam dulciuri de calitate copiilor! (azi am citit ca nevoile lor de dulciuri sunt mai mari decat ale adultilor - sunt la apiterapie)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_flower Neata fetele. Multumim de cafea. Eu am terminat-o pe a mea, desi, la gradul de somn pe care il am, probabil voi mai bea inca cel putin o cana..... Dani tuseste in continuare. Aseara i-am facut aerosoli cu Ventolin. Frate...la ce scrie pe prospect....nu iti mai vine sa faci nimic. I-am pus 0.4ml de ventolin si 2.5ml de ser fiziologic. Dupa ce a urlat prima parte, am inchis aparatul ca se invinetise la fata de urlat....am mutat locul si ne-am schimbat distrasul atentiei de la laptop la tv si hai, hai...ca parca a stat mai linistit. Apoi si-a facut si maica-mea si el i-a tinut masca !!! Dar la el nu... Overall a fost bine. Azi dimineata nu i-am mai facut pentru ca a dormit pana la 8.50, iar eu chiar trebuia sa plec la serviciu. mama nu poate sa ii faca singura, nici nu cred ca stie cum se asambleaza toate cele pe acolo...i-am dat eurespal - ala tot bronhodilatator e - si gata. ALEX -spor la mutari. De aia mananca sotul dulciuri cu tona? Ca gandeste mult?! ALEXA - condoleante. E mai bine Dragos? Fetele, o zi usoara sa aveti! de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
noi cand am fost pe aerosoli trebuia sa facem de vreo 4 ori pe zi cu diverse solutii si concentratii...
apropo, unde ai gasit ventolinul? ca o perioada disparuse din farmacii!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alicredo spune:
multumim fetele de cinste!
La multi ani tuturor celor cu numele de Mihai/Gavril...La multi ani si puiului meu ![]()
so...va mutati fetete??? spor!
trebuie sa reluam si noi vigantolul....daca tot veni vorba
primul lucru cand ajung acasa , ma duc la el si-l pup...iar acum cand l-am vazut cum doarme cu mainele sus ca un bblush....m-a cuprins melacolia....sunt off 2 zile....so...aici cu voi
o noapte faina sa aveti!
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
decenuela spune:
neatza fetili....
o cafelutza fierbinte...pt toate doamnele siecsi....
in fiecare dimi imi doresc sa am si eu juma de ora de liniste in care beau cafeaua si ....nagighez![]()
de noi nik....stres..munca...jiji...ba mananca ba nu....apti...la greu.....mi-e ciuda ca nu vin suficient de fresh incat sa am rabdarea suficieta de a ma juca pana adoarme...
mai nou nu mai vrea sa adoarma decat cu noi...si fiind eu lamijloc la un moment dat m-am intors cu spatele la el....wow...jale mare..mami..mami..mami...parca era robot...ma intorc la el...baga mana la tt...este momentul lui de liniste....si gata
...( cand adoarme il duc la el)
sa aveti o zi super
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...