Pufi de ian-feb 2010 (48) -LMA Alexutza!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Buna rau cafelutza, multzam dece.

Iarashi pufi bolnavi? Sanatate tuturor si repunere pe picioare si chef de nebunii!

LMA aniversatzilor de alaltaieri!

Noi? Mergem la gradi de luni, dimineatza la despartzire e jale mare (exceptzie a fost martzi cand au sarit in bratzele infirmierelor tinerele si dragutze), dar seara, desi se bucura tare cand ne vad, nu par triste de timpul petrecut acolo. Totushi parca s-au schimbat... si acasa ulterior sunt irascibile, nu le mai intri in voie cu nimic, fac mii de fitze de genul sa-mi dea mami gentutza, ba nu tati, de fapt mami, vreau canitza de apa, ba nu veveritza, ba canitza si gentutza si catzelul... ... si asta mai mult in cazul Nataliei, dar si Alena e mai fitzoasa si se cam trezesc peste noapte pt diverse de nici nu-mi dau seama de ce si capiez... ca urla ceva de speriat.
Nici de gradi inca nu prea mi-am dat seama daca-i ok sau nu, cert e ca deja nu-mi convin mai multe aspecte: inca n-o cunosc pe educatoarea lor (a avut inlocuitor o zi-doua si se pare ca pleaca pe la 3 iar noi le luam pe la 4.30, dar totushi...), nu ii scoate afara deshi la inscriere mi s-a zis ca-i vor scoate indiferent de vreme (si a fost in cazul nostru un factor de selectzie a gradinitzei), am senzatzia ca ma mint ca fetele mananca bine si probabil ar mai fi si alte nemultzumiri, dar inca sunt sub tensiunea despartzirii urlacioase si nu mi-am revenit complet si am uitat. Dimineatza vor la gradi... cand le intreb, se fac ca isi pun shosete si se indreapta catre usha, zic "g", par ca vor... una peste alta, avand in vedere ca nu avem ce face si trebuie sa se obishnuiasca (am avea 1 luna la dispozitzie), mergem in continuare, dar cu inima stransa cum se spune.
Pe deasupra am facut si eu o indigestie cam urata de m-a tzinut vreo 3 zile cu varsaturi si diaree si emotzii, noroc ca era babi la noi sa mai faca din alte treburi... dar a plecat martzi ...
Acum va scriu de la birou, am recuperat aseara dar nu mai comentez ceva, asha ca va doresc o zi frumoasa si pe cat de putzin stresanta se poate!

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza ... bunicica si la noi!

Am avut o noapte creatza... Kay trezit pe la 4... si-a dat pampersul jos si nu vroia nici invelit... tati sforaia la greu, deci cam greu sa adormim la loc... ne ducem la Ela, incerc sa-l invelesc ciu-ciu... sa-l imbrac cu ceva ciu-ciu... se urca pe spatarul canapelei si vroia desene... mi-a facut urat, urlat protestat... si cand imi pierdusem de tot rabdarea si imi venea sa-i dau 2 palme la fund (macar sa aiba moti serios de urlete) l-am imbratisat in schimb (asa ma calmez eu, cand imi vine sa-l iau la palme il pup si-l imbratisez) si intr-un final am adormit... imbratisati...

vroiam sa mai zic ca-si manifesta tot mai mult personalitatea... in supermarkete nu mai vrea in carut prin urmare il punem la bagaje... si imi da indicatii pretioase ce sa cumparam...

ieri in dreptul unui ghiosc de ziare, a protestat ca nu mai vrea in carut, l-am eliberat din chingi si s-a invartit in jurul chioscului de am facut-o pe vanzatoare sa ne arate toate oferta ei pt copii... si cum n-aveam bani a trebuit sa-l intorc din drumul lui de vreo 3 ori... ma revansez cu prima ocazie... ii plac revistele pt copii si stie de unde sa le cumpere!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

larisel, imi pare rau de perioada "creatza", cert e ca dureaza pana se adapteaza ele, capeti si tu incredere astfel incat sa te poti duce cu inima impacata la servici!

ca sa te asiguri ca totul e ok, si s-o cunosti si pe d-na educatoare, nu poti sta cu ele o ora acolo? ca sa vezi ce fac, cum fac, cum se comporta educatoarea, desi tot cu versiunea "demo" vei fi servita... dar macar vezi atmosfera, cu ce fel de challenge-uri se confrunta fetele tale...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata!

niste pozici ...ultimele cu palatul...........urmatoarele speer sa fie cu nasul scos din burta..........:))

http://imageshack.us/photo/my-images/408/dsc05489c.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/15/dsc05494n.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/59/dsc05496jb.jpg/

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 37+ cu Adam Eduard

In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam!

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

larisel, imi pare rau de perioada "creatza", cert e ca dureaza pana se adapteaza ele, capeti si tu incredere astfel incat sa te poti duce cu inima impacata la servici!

ca sa te asiguri ca totul e ok, si s-o cunosti si pe d-na educatoare, nu poti sta cu ele o ora acolo? ca sa vezi ce fac, cum fac, cum se comporta educatoarea, desi tot cu versiunea "demo" vei fi servita... dar macar vezi atmosfera, cu ce fel de challenge-uri se confrunta fetele tale...

Vecinii mei care au o fetitza de 6 ani acum m-au incurajat ca fata lor a urlat 2 ani la despartziri.

Sa stau acolo nu am intrebat daca e posibil, dar nu cred ca-i o idee buna, sunt multi copii (apropo, cica sunt 15 in grupa in loc de 10 cat shtiam initzial, dar acum merg vreo 11) agitatzi, mai mici, mai mari... ma rog... cred ca ne-am despartzi si mai greu apoi.

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

neata!

niste pozici ...ultimele cu palatul...........urmatoarele speer sa fie cu nasul scos din burta..........:))

http://imageshack.us/photo/my-images/408/dsc05489c.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/15/dsc05494n.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/59/dsc05496jb.jpg/

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 37+ cu Adam Eduard

Sa fiti sanatosi! Ca frumosi si fericiti sunteti (se vede bine)!

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

multumim frumos larisel!
bafta cu fetele la gradi....

sorry de pufii bolnavi
si noi avem muciiiiiiiii
offfffffffff
fix acummmmmmmmmmmmmmmmm

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 37+ cu Adam Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

..adica creierul se hraneste DOAR cu glucoza? eu stiam ca si fosforul face bine la celula nervoasa, dar oricum, inca o scuza sa mancam dulce

imi scot la vanzare rochia de mireasa. stiti pe cineva interesat(a)?

_
mama lui Stefan, pui scump

Si eu vreau sa imi vand rochia de mireasa. Am cont pe miresici.ro desi nu mai stiu userul / parola :)....Am citit acolo pe forum ca toate rochiile scoase la vanzare se vand mai devreme sau mai tarziu. Cam in 2-4 luni.
Poate o sa fac si eu asta. Pt ca ma incomodeaza in dulap si pentru ca pot sa imi cumpar alta rochie de ocazie cu banii aia.
Faza e ca rochiile SH se vand destul de ieftin. Eu am dat cam multi bani pe ea....sa vad cu cat o scot la vanzare.
Ana, tu cati bani ai dat pe ea si cati speri sa iei?

Mergi la inceput

Citat:
eu ma cramponam de faptul ca in meniul de la gradi au prajituri cu fructe, negrese, pandispan, chec... si eu acasa nu i-am prea dat nici macar ceai cu zahar, a pupat din cand in cand cate-o cioco Bucuria... o sa incep sa-i dau cate un dulce in fiecare zi desi am incercat paine cu unt si miere si mi-a urlat cand i-am pus miere, mi-a intors-o inapoi sa-i dau doar paine cu unt, care paine ramane nemancata si untul lins si ras...

deci e sanatos sa le dam dulciuri de calitate copiilor! (azi am citit ca nevoile lor de dulciuri sunt mai mari decat ale adultilor - sunt la apiterapie)

Nu sunt de acord cu negresele in meniul copiilor, mai ales cacao....de asemenea nu sunt de acord cu dulce cumparat, adica zaharuri saturate....biscuiti, creme, etc.
Cea mai sanatoasa e mierea, pe care nici Dani nu o accepta. Inca. O sa ii placa mai tarziu, sunt sigura.
Momentan ii dau cate 1 lingurita de dulceata/gem (afine, capsuni, gutui, visine) in cerealele de seara/gris cu lapte. Acolo ii plac.

Mergi la inceput

Citat:
apropo, unde ai gasit ventolinul? ca o perioada disparuse din farmacii!!!

L-am cumparat mai de mult, la inceputul lunii septembrie, de la farmacia din incinta MedLife Unirii. Nu l-am folosit decat acum.
Parerea mea e sa fie administrat doar la indicatia doctorului, in f de tipul de tuse.

Mergi la inceput