Pufi de ian-feb 2010 (48) -LMA Alexutza!
Raspunsuri - Pagina 17
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela mai nou nu mai vrea sa adoarma decat cu noi...si fiind eu lamijloc la un moment dat m-am intors cu spatele la el....wow...jale mare..mami..mami..mami...parca era robot...ma intorc la el...baga mana la tt...este momentul lui de liniste....si gata[olala]...( cand adoarme il duc la el) |

blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 neata! niste pozici ...ultimele cu palatul...........urmatoarele speer sa fie cu nasul scos din burta..........:)) http://imageshack.us/photo/my-images/408/dsc05489c.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/15/dsc05494n.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/59/dsc05496jb.jpg/ _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 37+ cu Adam EduardIn 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam! ![]() Doamne ajuta sa fim sanatosi!![]() |

Mami, mami...cand ziceai ca il scoti pe Adam din palat?
blue_flower spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Vecinii mei care au o fetitza de 6 ani acum m-au incurajat ca fata lor a urlat 2 ani la despartziri. ![]() Sa stau acolo nu am intrebat daca e posibil, dar nu cred ca-i o idee buna, sunt multi copii (apropo, cica sunt 15 in grupa in loc de 10 cat shtiam initzial, dar acum merg vreo 11) agitatzi, mai mici, mai mari... ma rog... cred ca ne-am despartzi si mai greu apoi. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
Eu zic ca se vor obisnui. Si eu am niste vecini care mi-au povestit ca le-a urlat copilul 1 an de la plecarea de acasa pana la gradi. Acolo se potolea si ii placea. Dar plecatul de acasa era cu forta, urcatul in masina cu forta, etc....
Macar sunt 2 ale tale, se vor mai avea una pe alta....macar un element de incredere si siguranta in plus....asta pt cand vor constientiza ca sunt surori si intotdeauna impreuna.

alicredo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Sa fiti sanatosi! Ca frumosi si fericiti sunteti (se vede bine)! ![]() _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
subscriu! Doamne ajuta bea!

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
Beatrice1982 spune:
AMR 4zile

_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
37+ cu
Adam Eduard
In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam!
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
ana_g spune:
curaj, bea, nu mai e mult si micul adam o sa fie in bratele tale!

BF, cred ca sa-mi fac si eu cont pe miresici. eu tot pe motiv ca imi ocupa spatiu, plus ca as putea lua ceva sau pentru mine sau pt asta mic din banii aia, cat de putini or fi. acum 5 ani m-a costat rochia cu tot cu voal (ca si pe ala il scot la bataie) 10 milioane. costumul sotului a fost dublu
....pacat ca nu m-a dus mintea sa il pun bine la pastrare si anti-molii, l-am gasit ciupit, bunatate de costum din brocart...in fine...a mea fiind vascoza/poliester a rezistat in ciuda niciunei masuri de "protectie". nici nu stiu cat sa cer pe ea. 500 ron negociabil...o sa studiez. bonus ofer si coronita
o sa pun anunt si pe aici pe bazar am avut noroc pana acum, am vandut si cantarul de bebe si premergatorul.
_
mama lui Stefan, pui scump
blue_flower spune:
citat din mesajul lui ana_g curaj, bea, nu mai e mult si micul adam o sa fie in bratele tale!![]() ![]() BF, cred ca sa-mi fac si eu cont pe miresici. eu tot pe motiv ca imi ocupa spatiu, plus ca as putea lua ceva sau pentru mine sau pt asta mic din banii aia, cat de putini or fi. acum 5 ani m-a costat rochia cu tot cu voal (ca si pe ala il scot la bataie) 10 milioane. costumul sotului a fost dublu ....pacat ca nu m-a dus mintea sa il pun bine la pastrare si anti-molii, l-am gasit ciupit, bunatate de costum din brocart...in fine...a mea fiind vascoza/poliester a rezistat in ciuda niciunei masuri de "protectie". nici nu stiu cat sa cer pe ea. 500 ron negociabil...o sa studiez. bonus ofer si coronita_ mama lui Stefan, pui scump |
Intreb si io
Sotul a mai imbracat costumul, l-am luat special mai...normal, tocmai pt a se mai putea imbraca cu el....
Eu am dat 3800 lei pe rochie in 2008. Eu la cat sa o scot? habar nu am....1000 lei?
miremia spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 AMR 4zile ![]() ![]() ![]() ![]() _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 37+ cu Adam EduardIn 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam! ![]() Doamne ajuta sa fim sanatosi!![]() |
Super!

Poza a doua e de pus in rama....

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
ana_g spune:
BF, da, rochia include o esarfa/sal si o posetuta, atat. voalul si coronita le-am cumparat separat, dar in final arata ansamblul din acelasi film![]()
costumul sotului a fost prea...pretios, doar pentru ocazia aia. asta e....omul greu de multumit![]()
Bea, incep sa am emotii.
_
mama lui Stefan, pui scump
lorex spune:
Alex, spor la mutat!
Larisel, bobitza a plans cam o saptamana la gradi, dupa care doua zile a stat doar suparata si resemnata, apoi a inceput sa mearga cu drag! Acum nicinu se mai uita la noi, se duce tzinta iar cand o iau nu pleaca pana nu le pupa pe educatoare!
nici bobitzei nu-i dau dulciuri, foarte rar cate un sugus dacaam eu vreun interes. in rest: paine cu unt si mierede albine. bunica-sa mai face tarte cu fructe si-i mai da si ei. dar n-as fi de acord sa i se dea la gradinitza, as simti ca nu am eu controlul.
rochia de mireasa as vrea s-o folosesc sa-mi fac un costumas din ea, daram si eu una de vanzare,noua noutza,am incercat pe net dar nu am avut cereri. o sa incerc pe miresici, cum spunea BF.
vreau sa va intreb...bobitza face tot mai des crize de isterie. daca am facut ceva impotriva vointei ei, aia suntem!
De ex azi nu a vrut sa-i pun fularul si crize, a iesit ta'su cu ea afara si o auzeam cumplange de la et 6 
in 3 minute era inapoi cu ea, urland!
trece f usor de la o stare la alta. din crize se opreste deodata si apoi rade si tzopaie!
ar trebui sa-mi fac griji??
...acum se uita la Povestea jucariilor 3..