Pufi de ian-feb 2010 (48) -LMA Alexutza!
Raspunsuri - Pagina 13
lorex spune:
LA MULTI ANI MIHAELELOR SI GABRIELELOR! 
Decenuela
, Micki
, Plateea
, Ayanna 
Mai sunt?
Va las niste 

si niste shampanie 
Sa va faceti de cap azi, da?
V-am pupat!
Ruxita spune:
dece, pt asimilarea calciului e nevoie in plus de vit D magneziu si zinc...
noua pediatra ne-a recomandat osteocynezine de care tot uitam si i-am luat osteocare sirop care e mai usor de administrat si il accepta cu bucurie, rezultatul i s-a inchis fontanela de a ramas doar un varf de deget si era ditamai gauroiul de incepusem sa ma ingrijorez... o sa intreb si pediatra cat sa-i dau desi recomandarea in materie e clara cate 5 ml de 2 ori pe zi timp de 10 zile in lunile cu R
La multi ani Mihaelelor si Gabrielelor!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Beatrice1982 spune:
La multi ani Mihaele si Gabriele!!!!!

_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
37+ cu
Adam Eduard
In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam!
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
ana_g spune:
la multi ani mihaele si gabriele! si gabriel de MP si...nu mai stiu
DC, si lui stefan i se mai exfoliaza unghiile. e-adevarat, nu sunt foarte consecventa cu vigantolul
.....mai transpira si la ceafa, tot semn de lipsa de calciu/vit D....
_
mama lui Stefan, pui scump
cris_09 spune:
La multi ani celor ce isi serbeaza azi ziua numelui!!
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">
concurs vara 2011:cr1 si cr2
miremia spune:
La multi ani de Sf Mihail si Gavril!
Sa traiti cu numele pufi, mamici, tatici, frati, bunici, unchi si matusi!

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
micki_mica spune:
Multumesc pentru urari!
Sunteti invitate
la un un platou rece pana soseste comanda de la chinezesc
si la final cate o cupa de sampanie si o feliuta de tort, facut in casa,
prajitura cu crema de cacao si lamaie si
o felie de chec la cafeluta!
Sa ne traiti cu numele, sarbatoritii zilei, si sarbatoritii vostri din familii!
Mami lu'
Kiti
www.lucrumanual.tk/new-products.php" target="_blank">Produse noi
Magazinul meu
blue_flower spune:
La multi ani sanatosi si fericiti sarbatoritilor cu numele, toate Mihaelele si Gabrielele, toti Gabrielii!!!!
Noi am fost la Medlife de dimineata, pt ca aseara a facut 38.1 si a tusit toata noaptea. Al meu sot e plecat in delegatie pana joi seara, iar eu dorm cu Dani. Azi noapte nu am adormit pana pe la 1.30, apoi m-am trezit de fiecare data cand misca un deget sau tusea. Adica de vreo 150 de ori. Cred ca nu am dormit 1 ora legata. El a dormit. Tusea, dar nu se trezea.
Asa, am fost la doc, l-a ascultat, mi-a fost teama de nebunii la plamani, pentru ca tot aud de viroze zdravene....nu are nimic la plamani, doar o bronsiolita.
Ne-a zis sa ii facem aerosoli cu forta daca nu vrea, ca ii fac f bine. Eurespal. Si daca face mai mult de 3 zile febra mai mare de 38.5 sa ii dau antibiotic.
Cam atat.
am mult de munca, sapt viitoare pleca si eu in delegatie asa ca....va citesc si va pup de la distanta, ca nu mai stiu cand pot intra.
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita dece, pt asimilarea calciului e nevoie in plus de vit D magneziu si zinc... noua pediatra ne-a recomandat osteocynezine de care tot uitam si i-am luat osteocare sirop care e mai usor de administrat si il accepta cu bucurie, rezultatul i s-a inchis fontanela de a ramas doar un varf de deget si era ditamai gauroiul de incepusem sa ma ingrijorez... o sa intreb si pediatra cat sa-i dau desi recomandarea in materie e clara cate 5 ml de 2 ori pe zi timp de 10 zile in lunile cu R La multi ani Mihaelelor si Gabrielelor! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
of...acu ca ai scris tu imi dau seama ca nu i-am mai dat vigantol de cateva luni....

Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...