Pufi de ian-feb 2010 (48) -LMA Alexutza!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

ieri mi-a agatat un caine pantalonii....un nene isi baga masina in curte si portile fiind deschise, cainele era pe trotuar...caine nebun, latra cu ura pe fiecare ce trece pe acolo. bun, mi-am luat totusi inima in dinti si am trecut pe langa el, l-am simtit cum imi amushina picioarele si mi s-a strans pielea pe mine....a vrut sa ma muste, noroc cu evazeul blugilor pe care i-a si rupt...stapanul cainelui se face palid...ii arat pantalonul....stiti, putea sa ma si muste...vai, sa ma recompensez...nu, nu conteaza, aveti totusi grija, putea sa ma muste sau putea fi un copil...sa-l tineti legat cand mai deschideti portile pt masina...bla bla.....nu eram departe de casa. i-am povestit lu soacra-mea, m-a convins sa ma intorc si sa cer bani pt pantaloni, macar 50 de lei, asa, ca idee....omul mi-a dat...azi nu am mai vazut cainele....

a, sa nu uit...eram cu stefan in brate!...adica mersesem cu el de manuta, am vazut cainele liber, am luat copilu in brate si mai departe stiti....mi se face rau numai cand ma gandesc daca eram suficient de toanta incat sa nu iau copilu in brate?!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Azi cand a plecat la gradinitza mi-a spus de 5 ori ca ma iubeste! , nu mai pleca, statea pe holul si eu in usa apartamentului si-mi facea declaratii dedragoste!
Doamne, ce inaltzator! Ce sentimente minunate!

Ruxita, te inteleg!
As vrea sa fiu si eu genul de persoana care spune: daca as lua-o de la capat nu as schimba nimic! Dar, din nefericire eu as schimba multe! Cu o singura exceptie: bobitza de aur! Este el mai reusit lucru pe care l-am facut in viatza!

neatza...

mi s-a fc pielea de gaina cand am citit ce-ai scris.....

asa ma gandeam si eu...ca poate as schimba multe ....insa nu stiu cum le-as ordona suci sau invarti dar jiji sa fie acolo unde e...

e cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat vreodata...cred ca poate toate s-au intamplat in viata mea in asa fel incat sa vina el la lumina....n-as fi sperat vreodata sa-l am....as fi pierdut enorm...daca n-as fi trait sentimentul de mama...cred ca la orice de pana acu as renunta fara regret...dar nu si la jiji...e marea mea dragoste...viata mea....si creste.....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Aveti foarte multa dragoste de oferit. V-ati gandit ca poate ar fi timpul si pt bb2? ... si sa nu-mi spuneti ca nu l-ati putea iubi la fel de mult...

Mamica fericita de Mara si de David

Lorex, Dece ati spus tare frumos iar Nyny a punctat f bine.
Eu una inca nu ma simt pregatita pt bb2.

Ana bine ca ai scapat doar cu pantalonii rupti. Unii sunt inconstienti, daca stii ca ai caine agresiv..leaga-l.
Eu am (acum e la ai mei) o boxerita destul de agresiva, cand ies afara cu ea, in lesa, imi infasor lantul de 3 ori pe mana sa fiu sigura ca pot sa o tin. Si asta in condittile in care o plimb pe camp.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Kay a tras de o boxa si a spart o farfurie (care i-am adus-o cu pere si ardei taiati felii) si... imi intindea obrazul sa-l pup... asta in timp ce-l certam "uite vezi ce-ai facut?"

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

:)) shantajist mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

F tare!
Mara aaseara pt ca nu avea chef sa adoarma, mi-a stropit intentionat patul cu apa si a fugit pe burta la ta-su. Iar in timp ce eu o intrebam de ce a facut rautatea asta, ea se facea ca ploua si ii pigulea barba lu ta-su.

Au astia mici niste texte....cand mai face o rautate pe care nu i-o bag in seama, vine dupa mine batand din palme si zice bravo, asta numai asa verifice daca e grav ce a facut.

_

:)))
cunoastem stilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

ieri mi-a agatat un caine pantalonii....un nene isi baga masina in curte si portile fiind deschise, cainele era pe trotuar...caine nebun, latra cu ura pe fiecare ce trece pe acolo. bun, mi-am luat totusi inima in dinti si am trecut pe langa el, l-am simtit cum imi amushina picioarele si mi s-a strans pielea pe mine....a vrut sa ma muste, noroc cu evazeul blugilor pe care i-a si rupt...stapanul cainelui se face palid...ii arat pantalonul....stiti, putea sa ma si muste...vai, sa ma recompensez...nu, nu conteaza, aveti totusi grija, putea sa ma muste sau putea fi un copil...sa-l tineti legat cand mai deschideti portile pt masina...bla bla.....nu eram departe de casa. i-am povestit lu soacra-mea, m-a convins sa ma intorc si sa cer bani pt pantaloni, macar 50 de lei, asa, ca idee....omul mi-a dat...azi nu am mai vazut cainele....

a, sa nu uit...eram cu stefan in brate!...adica mersesem cu el de manuta, am vazut cainele liber, am luat copilu in brate si mai departe stiti....mi se face rau numai cand ma gandesc daca eram suficient de toanta incat sa nu iau copilu in brate?!

_
mama lui Stefan, pui scump

Doamne fereste! Tu bine ca ai fost inspirata ... poate si-a invatat si stapanul lectia cu ocazia asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Kay a tras de o boxa si a spart o farfurie (care i-am adus-o cu pere si ardei taiati felii) si... imi intindea obrazul sa-l pup... asta in timp ce-l certam "uite vezi ce-ai facut?"

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

F tare!
Mara aaseara pt ca nu avea chef sa adoarma, mi-a stropit intentionat patul cu apa si a fugit pe burta la ta-su. Iar in timp ce eu o intrebam de ce a facut rautatea asta, ea se facea ca ploua si ii pigulea barba lu ta-su.

Au astia mici niste texte....cand mai face o rautate pe care nu i-o bag in seama, vine dupa mine batand din palme si zice bravo, asta numai asa verifice daca e grav ce a facut.

_

Ce smecheri sunt...na, ce sa mai zici?

Mergi la inceput

Si Dav mi-a servit prima perla ieri...

Ne jucam cu o girafa din plus si la un moment dat pune degetul pe buricul girafei (am uitat sa precizez ca girafa era prevazuta cu asa ceva ) . Zic asta e buricul... spune si tu: bu-ric.. incerca si el sa repete dupa mine asa, mai pe limba lui. Asta s-a intamplat dimineata. Seara, ridic bluza Marei, ii arat buricul si il intreb: ce-i asta David?... la care el raspunde scurt si sigur pe el: "puta" ... nu-i nevoie sa traduc, da?

Mergi la inceput

ultimul din seara asta... schimbul 3 s-a desfiintat?

Noi suntem mai bine. Azi am tinut-o acasa pe Marushca dar de maine incepe iar gradi. Pe Dav l-am trecut pe regim si lapte fara lactoza (de la mine putere cum spune Larisel)...nu il vrea deloc asa ca o sa-l amestec cu cel obisnuit. Sper sa fie ok si sa nu fac vreo prostie. Ultima oara a vomitat azi la 12... poate isi revine si el mai repede.

Maine ma duc cu Mara la coafor. Vrea breton si fiind prima oara o sa mergem sa-l taie un profesionist dupa care probabil ca o sa il scurtez eu din cand in cand.

Eh, zi mare maine asa ca o sa merg si eu la ca sa fiu in forma.

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

aici sunt nyny eu cu schimbul 3

pe cand ma pregateam sa va zic sanatate puilor...ei bine...sambata seara imi face al meu febra 38,9........s-a pupat cu vecina....care a avut febra miercuri (amigdalita, nu e contagiasa,nu?)...de altundeva nu stiu de unde a putut lua ceva viral...habar nu am...l-am tratat cu calpol....acum e bine...gata cu febra de ieri....

plec la somn....tocmai am terminat lucru la 11...si intru dimineata la 7...is 25 de ore in care nu-mi vad puiul(desi dormim impreuna,dar dormim) ma duc sa ma bag in pat langa el...sa-l pup pana adorm

o iau si eu pe ulei cand va aud cum vorbiti despre sentimente materne....subscriu la ceea ce ati spus....ar fi singurul lucru pe care nu l-as schimba niciodata in viata mea...
bv mamici

fug la somn

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza dragelor.....

LA MULTI ANI TUTUROR PUFISORILOR, MAMICILORSI TATICILOR....&CO...CELOR CARE AZI ISI SERBEAZA ZIUA NUMELUI
MULTA SANATATE SI....UN MARE LA TOTI

haideti la o cafelutza fierbinte...si asa ...un fursec sa mearga de dimi...ca dupa vedem...

eu am tot citit de bolile pufilor si ma ingrozesc...nu preapot da sfaturi ca sunt afona la acest capitol....si sper saraman asa...sanu fie nevoie...

ieri am av o zi de kk....

nyny...ai zis f frumu.....insa nu stiu daca va fi bb2...varsta..spatiul...etc insa...eu nu iau nik contraceptiv....daca vine asa...pe neanuntate...
dupa ce-am cumparat si-am fc modificari si-am bg o tona de bani in lucruri...amaj la concluzia ca trebuie sa ne mutamin ceva mai mare asa ca....dupa rev ne vom cauta cu chirie un ap de 3 camere....
ieri gasesteJM unul mare frumos( o mare conditie e sa fie bloccu 4etaje) ...ma piseaza....ne ducem, il vedem....daca era love la prima vedere....dar am fost dezamagita ...(noi nu traim in lux...dar hai sa zicem ca ne-am fc confortul necesar si cautam la fel pt ca nu pot lua de aici mai nimic si nici n-am de gand sa investesc aiurea) asa ca....cautam....

apoi....mi-=am comandat de pe net...un ap de vibromasaj....n-amgasitla dedeman aparatulpe care il incercasem la cineva si mi s-a parut bestial ....a venit...si e o mare porcarie ....doar pana la nivelul gambelor imi ajung....vibratiile....asta e...acu tre sa-l vand...si etc...

si ca sa inchei...k tot ziceam eu ca jiji n-a av prb de sanatate majore....ii dau ciorapii jos si vad la unghia mare ca e rupata asadela jumatate...exfoliata..mauit la maini ...la fel la o unghie...o fi de la calciu?oare sa incerc cevasau sa-l duc la dr? hm n-asfi zis sa fie de la calciu....poate nu-l asimileaza...la cat lapte bea ( apti)

sper sa vina si zile mai bune....noisa fim sanatosi..
( deci m-a capiat tasta asta pt spatiu...)

va doresc o zi superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput