Pufi de ian-feb 2010 (48) -LMA Alexutza!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Alex, multam fain.

Nu am auzit pana acum de bronho-vaxom si nici de biotuss. Dar voi intreba la farmacie.
Am sunat intre timp pediatra, mi-a zis ca sa zic repede ca e cabinetul plin. Mi-a zis sa ii dau doar Stodal si Homeovox, Vibrocil/Colargol/ser fiziologic, scos mucii cu batista - nu sta deloc,deloc la scos mucii, e jale mare! Eventual Nurofen/Panadol cate 1lg pe zi.
Vedem pana maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

buna-ziua si spun din start:scuze, in primul rand ca dau buzna(nu-i frumos)si in al doilea rand ca vin cu cersitul...

insa daca va plac fotografiile noastre, va rog votati-ne accesand link-ul pus la semnatura..

multumim!

Prezenti in concurs , un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.

Va multumim tuturor!

27+
AMR:13 saptamani

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Alex, multam fain.

Nu am auzit pana acum de bronho-vaxom si nici de biotuss. Dar voi intreba la farmacie.
Am sunat intre timp pediatra, mi-a zis ca sa zic repede ca e cabinetul plin. Mi-a zis sa ii dau doar Stodal si Homeovox, Vibrocil/Colargol/ser fiziologic, scos mucii cu batista - nu sta deloc,deloc la scos mucii, e jale mare! Eventual Nurofen/Panadol cate 1lg pe zi.
Vedem pana maine.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

am luat e bronho-vaxom... si din ce-mi amintesc e un fel de vaccin oral cu diverse tulpini de virusi &co... eu nu as da asa ceva la copil cand e bolnav... de fapt nu i-as da deloc...

pt crestere imunitatii cica ar fi buna vitamina C si zincul si echinacea, dar rezultatele studiilor grupurilor de cercetatori n-au fost concludente... stii cum e cu cercetatorii astia...

eu pt muci fornaiti folosesc cu succes marimer, ser fiziologic, nazomer si suflat bine nasul la baie (ii ies o gramada din aia uscati).

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Kay a tras de o boxa si a spart o farfurie (care i-am adus-o cu pere si ardei taiati felii) si... imi intindea obrazul sa-l pup... asta in timp ce-l certam "uite vezi ce-ai facut?"

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Kay a tras de o boxa si a spart o farfurie (care i-am adus-o cu pere si ardei taiati felii) si... imi intindea obrazul sa-l pup... asta in timp ce-l certam "uite vezi ce-ai facut?"

F tare!
Mara aaseara pt ca nu avea chef sa adoarma, mi-a stropit intentionat patul cu apa si a fugit pe burta la ta-su. Iar in timp ce eu o intrebam de ce a facut rautatea asta, ea se facea ca ploua si ii pigulea barba lu ta-su.

Au astia mici niste texte....cand mai face o rautate pe care nu i-o bag in seama, vine dupa mine batand din palme si zice bravo, asta numai asa verifice daca e grav ce a facut.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Alex exact cum ai spus...nu peste tot sunt trimisi acasa copiii vizibil bolnavi. Si ma gandesc ca un copil bolnav care ii tuseste unuia sanatos in nas nu e chiar ok.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
am luat e bronho-vaxom... si din ce-mi amintesc e un fel de vaccin oral cu diverse tulpini de virusi &co... eu nu as da asa ceva la copil cand e bolnav... de fapt nu i-as da deloc...

pt crestere imunitatii cica ar fi buna vitamina C si zincul si echinacea, dar rezultatele studiilor grupurilor de cercetatori n-au fost concludente... stii cum e cu cercetatorii astia...

eu pt muci fornaiti folosesc cu succes marimer, ser fiziologic, nazomer si suflat bine nasul la baie (ii ies o gramada din aia uscati).

Am fost la farmacia (unde ma duc de 4 ani, de ma stiu toate in ce stadiu sunt....) si am luat First Defense de la ChildLife. Parea cel mai bun....parea...sa vedem. Si inca o sticla de Stodal. Sa fie in casa
Merci Rux.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

Am fost la farmacia (unde ma duc de 4 ani, de ma stiu toate in ce stadiu sunt....) si am luat First Defense de la ChildLife. Parea cel mai bun....parea...sa vedem. Si inca o sticla de Stodal. Sa fie in casa
Merci Rux.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

are in compozitie argint coloiodal (ref la first defence), interesting! sa-mi zici cum functioneaza... si are un pret piperat, l-as cumpara si eu daca face banii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna!

in primul rand, miki, multa sanatate lui kiti!!...brr, intr-adevar, dupa ce ca e bolnav, sa mai stai cu el in conditiile alea "minunate".....

putin mucios e si stefan, dar probabil e in "trendul" perioadei de iarna. ma tot gandesc si eu la diverse pt imunitate, doctorita lui imi spusese anul trecut de imuno b, nimic altceva....ma rog...mai studiez.

lorex, da, e un sentiment unic...abia astept si eu primul te iubesc, deocamdata ma mai strange de gat, in sensul dragastos, ma mangaie pe fata...

ma doare ficatul...adica il simt...ceea ce nu e bine.

va pup!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Azi cand a plecat la gradinitza mi-a spus de 5 ori ca ma iubeste! , nu mai pleca, statea pe holul si eu in usa apartamentului si-mi facea declaratii dedragoste!
Doamne, ce inaltzator! Ce sentimente minunate!

Ruxita, te inteleg!
As vrea sa fiu si eu genul de persoana care spune: daca as lua-o de la capat nu as schimba nimic! Dar, din nefericire eu as schimba multe! Cu o singura exceptie: bobitza de aur! Este el mai reusit lucru pe care l-am facut in viatza!

neatza...

mi s-a fc pielea de gaina cand am citit ce-ai scris.....

asa ma gandeam si eu...ca poate as schimba multe ....insa nu stiu cum le-as ordona suci sau invarti dar jiji sa fie acolo unde e...

e cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat vreodata...cred ca poate toate s-au intamplat in viata mea in asa fel incat sa vina el la lumina....n-as fi sperat vreodata sa-l am....as fi pierdut enorm...daca n-as fi trait sentimentul de mama...cred ca la orice de pana acu as renunta fara regret...dar nu si la jiji...e marea mea dragoste...viata mea....si creste.....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Aveti foarte multa dragoste de oferit. V-ati gandit ca poate ar fi timpul si pt bb2? ... si sa nu-mi spuneti ca nu l-ati putea iubi la fel de mult...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput