Aspirante optimiste FELICITARI FELICITY! HAI LIA!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Am revenit printre voi , alaturi de sperantele voastre , dupa 2 saptamani de absenta . Ma bucur sa citesc vesti bune de la voi , va felicit pe cele ce ati reusit iar celorlalte va doresc ce imi doresc si mie: un sufletel mic-micut care sa va faca viata o poveste minunata!
Despre mine ce sa va spun? Mai nimic nou... sunt in Z21 , cu un CM regulat de 28 zile . Am avut ovulatie confirmata de test in Z 12 , iar acum nu pot decat sa astept pana pe 7 noiembrie sa vad daca s-a intamplat minunea . Eu simt ca sunt ceva schimbari in corpul meu , pe care nu le-am avut pana acum , insa nu vreau sa sper prea mult , pt ca apoi sa fiu iar si iar dezamagita...
Va imbratisez , sunt alaturi de voi si imi doresc sa auzim numai de bine!

Cand iti ploua in inima ... fa-ti umbrela dintr- o speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Buna seara.Ma numesc Mihaela si va citesc de mult timp, timp in care m-am considerat o aspiranta alaturi de voi (am avut cateva probleme de sanatate dar acum au trecut).Vreau sa o felicit din toata inima de Ylari pentru sarcina, iti urmaresc mesajele cu mult interes si pot sa spun ca esti un exemplu pentru multi. Si Bob Pixel mi-e draga si sper ca e optimista in continuare, sigur vei fi mandra de comoara ce va veni. Pupici.

Mihaela, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

SS-Tzuky nici eu nu am avut greturi, si niciodata nu am varsat, acesta nu este un semn ca bebe nu ar fi bine. Fii optimista.....

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Bine ai venit, Mihaela! Imi place semnatura ta!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex
Neata fetelor!
Deny, in general, iau Aspenter si in timpul menstruatiei...e adevarat ca atunci cand imi vine, ma enervez si cateva zile mai trag chiulul la medicamente, dar am avut multe luni in care am luat Aspenter in continuare si nu am avut probleme. E prima luna in care iei?

Buna seara fetele. Acuma am ajuns acasa de la job.
MeAlex, aspenterul il iau din august fara intrerupere(cam dupa 2 saptamani de la pierderea sarcinii). Acuma suntem in noiembrie, am aproape 3 luni decand il iau.
Iau de 75mg("cardiomagnil" ca asa mi-a dat ginecologa sa-l iau preventiv) cate 1pastiluta pe zi(seara inainte de culcare ca de obicei il iau la 22)

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Bine v-am gasit.Sper din toata inima ca toate sa va mandriti cu o astfel de semnatura.

Mihaela, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shoshonik

Buna seara.Ma numesc Mihaela si va citesc de mult timp, timp in care m-am considerat o aspiranta alaturi de voi (am avut cateva probleme de sanatate dar acum au trecut).Vreau sa o felicit din toata inima de Ylari pentru sarcina, iti urmaresc mesajele cu mult interes si pot sa spun ca esti un exemplu pentru multi. Si Bob Pixel mi-e draga si sper ca e optimista in continuare, sigur vei fi mandra de comoara ce va veni. Pupici.

Mihaela, 9+

Iti multumesc draga mea! Sincer inca sunt uimita de cat de multe mesaje de felicitari am primit de la fete cu care nu am comunicat niciodata, este impresionant sa vezi cat de multa lume se bucura pentru tine. Le doresc tuturor fetelor de aici sa simta pe propria piele ce simt eu de trei saptamani incoace, Moni, Lore, Alex, Bob, Deny, camcris, xdidi, dreambaby, elenush scumpa ptr care ma bucur ca a inceput sa iasa cu cineva, care a pierdut sarcina odata cu Mihaelafalt si cu mine in iunie, fetele, mii de scuze sa imi fie cu iertare daca am scapat pe cineva, toate imi sunteti dragi si vreau sa vina odata peste voi si liniutzele alea!!!
Hmmm, asta ca sunt un exemplu, Doamne, as vrea eu sa fiu dar uneori sunt asa de bezmetica incat simt ca o iau pe aratura si nu exemplul asta as vrea sa il dau. De perseverenta, da, dar cum spunea una din fete, Dumnezeu m-a binecuvantat, nu este doar meritul meu. Eu am facut tot ce am putut dar m-am rugat la Dumnezeu si mi-am dorit din tot sufletul sa reusesc. Nu stiu o reteta a succesului, dar este sigur ca nu trebuie sa uitam niciodata ceea ce ne dorim, sa nu incetam niciodata sa luptam pentru asta, sa ne repetam intr-una ca vom reusi, sa ne ridicam mereu, sa ne stergem lacrimile si sa zambim gandind ca maine e noua zi, sa ne luam sotul de mana si sa continuam. Pana cand vom reusi.

Haoleu ce am scos din mine

No, sincer va iubesc pe toate tare-tare!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SS-Tzuky

Neatza fetelor! Va invit la un nechezol. Sau decaf, dupa preferinte

Denny, eu am inceput sa iau aspenter doar in luna in care am ramas, dar cu ideea sa inrerup cind vine cm. Aspenter luam noi pentru endometru, sa fie mare si pufos cind se instaleaza bebe. Eu as zice sa intrerupi Apenterul ind vin rusii, nu are nici unrost sa pierzi mai mult singe din cauza lui, ca slabeste organismul, se pierd vitamine si mult fier. Intrerupe si reia cind a trecut si spottingul de dupa, adica atunci cind e alb. Imi pare rau de ce ti s-a intimplat, partea buna e ca ai vazut ca Aspenterul functioneaza.

...

Eu maine am transparenta nucala, am asa emotii! As vrea sa am greturi, pofte si alea alea, ca sa stiu a bebe e bine. Dar n-am nimica!, uneori nici nu ma simt gravida si stau cu stres daca bebe e bine...

13+ Doamne ajuta!

Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt.

Multumesc pt raspuns Tzuky.
Si eu m-am gandit ca poate il intrerup doar cand am menstruatie, dar sincer sa fiu, MII FRICA SAL INTRERUP! De ce? Pt ca de cand il iau nu mai am crizele alea mari de dureri in timpul menstrei incat sa fii luata de ambulanta, voma, lesin, etc. Eu cred ca de la aspenter nu mai am durerile mari. Plus ca nu ma simt deloc rau in timpul menstruatiei, gen ameteli, care mi-ar semnaliza deficit de vitamine sau fier.
Azi toata ziua mi-a curs putin, desi, am intrat in normal.

Tin pumnii pt maine la transparenta nucala. Stai linistita ca bebe sigur e bine, probabil e mai linistit si cuminte

Mergi la inceput

Mihaela Shoshonik bine ai venit si felicitari pt sarcina. Sa fie bebe sanatos si la termen. Ai fost mereu langa noi din culise si ai reusit si tu cu II.

Ylari. Fiecare postare a ta ma face sa rad, esti tare cand scrii despre familia ta. Abia astept vinerea sa ne spui despre eco.
MeAlex, ufff si eu am starea asta ca tine(cu toate ca job), sincer, sunt si eu asa de obosita ca nu mai pot cu lupta asta, dar nu renunta! Ia exemplul lui Ylari! Si eu ascult de sfatul ei pt ca mie chiar mai greu imi este pt ca tocmai ca job, activitatea asta zilnica ma face sa realizez tot mai mult si doare rau ca: trece viata pe langa noi si eu tot fara bebe inca, simt un maaaaare gol in viata mea: bebitzul muuult asteptat. De-ai sti ca in fiecare zi imi este dor dupa cel pierdut Te ca suntem alaturi de tine. Sa nu ne pierdem speranta si sa fim cu credinta, ca o sa vezi ca DD o sa ne asculte si noua rugaciunile. Poate ca EL crede ca inca nu e momentul, asa cum zice xdidi, inca mai avem ceva de invatat pana sa apara bebele.
Eu una asta am inteles in ultimele 3 luni... in cazul meu e clar ca inca nu e momentul (dupa DD), dar dupa mine: vreau bebe ACUM! Si pana la urma, DD stie cel mai bine ce este mai bine pt mine.
Poate e asa si cu fiecare din noi toate.

Bob... tin pumnii ca soarta sa-ti surada norocos si la proiectul bebe, nu numai la proiectele de la job

Mihaelafalt, Yna, Lore, cu starile voastre, voi sigur sunteti cu bebe la purtator!
Si eu inainte de intarziere CM, cam la o saptamana dupa ovulatie, aveam simptome de gravi, dar eu nu le acordam atentie pana la un moment cand brusc nu mai puteam manca inghetata(preferata mea) si asta a bautut chiar la ochi. Aaaaaa si rosiile, vai de mine ce scapata eram la rosii, mancam intruna ca de foame de lup, si abia acuma inteleg de ce, pt ca rosiile este echivalentul cu ceea ce contine aspenterrul (am inteles asta dintr-o postare info lasata de histamina, saptamana trecuta) si abia atuncea am inteles de unde atata pofta mare de rosii cand eram gravi: insuficienta de "endometru" s-o zic asa ca doar aspenterul ne ajuta la ingrosarea endometrului. Si dupa carnea de vita eram pofticioasa rau care de obicei eu nu prea o mancam=> sursa de vitB12, so in concluzie, eram gravi(eu inca nu stiam de !) si ce cerea organismul meu atat de mult: vitB12 si aspenterul, era foarte vital pt sustinerea sarcinii in primele saptamani. Dar care eu eram in deficit.
Uff m-am lungit si eu.

Nu tin minte cine e cu intarzierea de 5 zile si care ezita sa faca betaHCG din cauza ca are frica de ace. Draga mea, infrunta frica de ace si fa HCG, si eu aveam 5 zile de intarziere si test de sarcina negativ(de urina!), am aflat ca sunt gravi doar prin bHCG! Dar era prea tarziu pt ca deja incepuse petele maronii, adica prea tarziu sa mai maresc doza de utrogestan. Asa ca, baga utrogestan (chiar si 800mg cum sfatuieste Tzuky) si daca tot e sa vina CM, el oricum vine tot cu utrogestan. Dar daca e bebe? Nu vei regreta ca nu ai facut ceva mai mult? Ufff sincer, povestea ta imi reaminteste de a mea. Asa ca fuga la betaHCG. Te

Veterenele noastre
Histamina, chiar daca nu scrii despre precconceptie, orice info postata de tine imi este de folos mie Pe mine nu ma deranjeaza sa postezi aici.
Si Ancadragoman, multe invatam de la voi.

Camcris draga noastra, pe unde ai umblat? Si eu am dus lipsa ta, mi-am facut griji de ce nu-ti mai faci prezenta aici. Hai curaj, revino-ti si ridica-te. Nu-ti pierde speranta. Descarca-ti off-ul aici ca toate te intelegem perfect ce simti, toate traim aceeasi durere ca si a ta. Hai ca nu esti singura, suntem alaturi de tine.

Va pup pe toate Eu plec la somnic ca maine iar la job.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna seara fetelor!
Uff,Deny,m-ai facut sa regret ca am intrerup progele.Azi de exemplu nici urma de semne de urati .Desi eram sigura ca trebuie sa vina,si ca nu sunt gravi,acuma am asa o urma de indoiala

_

Mamica mandra de Timea

Povestea noastra

http://www.fertilityfriend.com/home/19d912

Mergi la inceput