Aspirante optimiste FELICITARI FELICITY! HAI LIA!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinuta_M spune:

Deny, te inteleg perfect cand povestesti de poftele ciudate pe care le-ai avut in sarcina.
Si eu sunt de parere ca organismul incerca sa-ti arate ce iti lipseste.

La mine s-a manifestat printr-o sete continua: 3 litri ziua si 2 litri noaptea (pentru care ma trezeam din ora in ora sa merg la baie si sa beau iar apa). Si imi era pofta mai tot timpul de grefe, mancam cel putin una pe zi si dupa ce am pierdut sarcina si am citi mai multe despre trombofilie, am aflat ca grefele roz subtiaza sangele la fel ca aspirina ...

ingeras de 24 sapt oprit in evolutie, factor XIII heterozigot, LA pozitiv. Tratament de intretinere cu aspenter 1 la 2 zile, acid folic 5mg, omega 3 de 1000 mg cu vit E 1/zi, magneB6 forte 1/zi, cetebe Zn 1g/zi, complex acid folic cu vitamine B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shoshonik

Buna seara.Ma numesc Mihaela si va citesc de mult timp, timp in care m-am considerat o aspiranta alaturi de voi (am avut cateva probleme de sanatate dar acum au trecut).Vreau sa o felicit din toata inima de Ylari pentru sarcina, iti urmaresc mesajele cu mult interes si pot sa spun ca esti un exemplu pentru multi. Si Bob Pixel mi-e draga si sper ca e optimista in continuare, sigur vei fi mandra de comoara ce va veni. Pupici.

Mihaela, 9+

Bine ai venit.
Dar esti insarcinata? Ca asa inteleg de la semnatura.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'Neata fetele
azi am fost la eco'

mi-a spus ca luna asta fac doar stimulare si injectie cu pregnyl
abia luna urmatoare facem inseminare ca cica sunt niste trepte de urmat

miky, am intrebat de sume si a zis ca e o procedura care la privat costa foarte mult

ma rog pentru acum mi-a zis sa stau linistita ca nu costa nimic (doar probabil ce le dau lor)

am intrebat si de trimitere si adeverinta salariat si au zis ca nu e nevoie

ziua 10
ovulez cu ovarul stang
anyway, eu am 4 foliculi (20 mm, 15 mm, 13 mm si 11 mm)
endometru: 0.3 mm

am intrebat daca e ok endometrul si mi-a zis ca e ok
mie nu mi se pare
eu sper sa nu ovulez pana vineri, cand m-a chemat sa faca injectia cu pregnyl

voi ce ziceti: sa imi cumpar Oestrogel? gel de masat pe burtica pentru ingrosare endometru?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Neata si scuze.
Deny eu in sarcina trecuta mancam foarte mult lapte ceea ce nu imi placea inainte si rosiile atunci nu le puteam vedea in ochi mi se pareau foarte acre si acum mananc foarte putine rosii, acum daca as fi insarcinata si cred ca sunt imi trebuie suc de portocale la cutie.
Fetelor aseara a venit sotul acasa cu banii de la servici si mi i-a dat sa ii asez eu si sa ii numar nu va pot spune ce greata mi provocat ca cica o doamna de la magazin i s-a spart parfumul in geanta si miroseau banii, am vomitat imediat, am luat un paracetamol aseara dar nu stiu daca sia facut efectul ca il luasem inainte sa voomit si azi noapte cand eram in pat nu puteam sa stau decat cu fata in sus ca pe parti imi venea tot timpul sa vomit.
Moni felicitari pentru eco, de endometru nu stiu ce sa zic, daca e bun gelul ca stii ca si la mine era cam subtire eu am baut atunci seara o jumatate de pahar vin rosu dar atat ca nu merge, azi ma duc la beta si daca iese negativ maine ma duc la eco.
Dimineata am facut iar un test ca doar te mananca cand ai in casa si dintr-o anumita pozitie se vede parca o liniuta, dar nu stiu daca nu e in capul meu oricum pana diseara nu mai e mult, pe la 1 ma duc la recoltat, trec pe la soacra si apoi la scoala iar rezultatul diseara pe la 7 cand ajung acasa.
Stiu ca am scris mult si puteti sa ma certati

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Buna dimineata fetele,

Nici la mine nici urma de CM. Incepem deci a sasea zi fara...A scazut intensitatea durerii sanilor. Pana acum asta era semn ca se apropie CM. Poate pana la urma vine.

Offf, as face beta, cu toata frica mea de ace dar am numai CMU langa mine aici si astia dau rezultatul abia in trei zile. Poate dupa ce plec de la birou dau o fuga pana la Synevo langa Lizeanu daca nu ma uita Dumnezeu si astazi pe la birou. Sau il fac la pranz la CMU si macar aflu vineri o treaba sigura.

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

am reflectat la cele de ieri.
bob avea dreptate.
nu e locul meu aici.
acest topic nu mai e ceea ce a fost,cand foste aspirante erau laolalata cu noile venite,cand mai auzeai un sfat,o parere avizata,cand ne simteam prietene,dincolo de faptul ca aveam sau nu copii.
discutiile sunt aceleasi si poate firesti, nicmic altceva nu mai paote patrunde acum.
sincer, nu ma regasesc.mi-s tare dragi fetele vechi, si cele noi care au vazut si altceva aici decat discutiile superspecializate.pana la urma era un grup de oameni la bine si la rau.
ma uit ca rar mai scriu fetele cu doua liniute si si mai rar li s eraspunde.
va inteleg,va sunt alaturi,dar prefer sa nu mai scriu.e o blocare,incremenire in subiect ce inlatura pe oricine altcineva care nu are aceleasi preocupari.
am scris acum 3 luni ca sunt din nou aspiranta,dar acest mesaj neinsotit de detalii tehnice etc, nu a fost luat in seama.
e clar, locul meu nu e aicii.
poate fac un nou subiect:foste aspirante,prietene acum.
ce ziceti:ancadragoman,didisor,paulafrida,cora79,katy si toate celelalte fete care sunt legate intre ele de multe clipe si bune si mai putin bune?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Neata si scuze.
Deny eu in sarcina trecuta mancam foarte mult lapte ceea ce nu imi placea inainte si rosiile atunci nu le puteam vedea in ochi mi se pareau foarte acre si acum mananc foarte putine rosii, acum daca as fi insarcinata si cred ca sunt imi trebuie suc de portocale la cutie.
Fetelor aseara a venit sotul acasa cu banii de la servici si mi i-a dat sa ii asez eu si sa ii numar nu va pot spune ce greata mi provocat ca cica o doamna de la magazin i s-a spart parfumul in geanta si miroseau banii, am vomitat imediat, am luat un paracetamol aseara dar nu stiu daca sia facut efectul ca il luasem inainte sa voomit si azi noapte cand eram in pat nu puteam sa stau decat cu fata in sus ca pe parti imi venea tot timpul sa vomit.
Moni felicitari pentru eco, de endometru nu stiu ce sa zic, daca e bun gelul ca stii ca si la mine era cam subtire eu am baut atunci seara o jumatate de pahar vin rosu dar atat ca nu merge, azi ma duc la beta si daca iese negativ maine ma duc la eco.
Dimineata am facut iar un test ca doar te mananca cand ai in casa si dintr-o anumita pozitie se vede parca o liniuta, dar nu stiu daca nu e in capul meu oricum pana diseara nu mai e mult, pe la 1 ma duc la recoltat, trec pe la soacra si apoi la scoala iar rezultatul diseara pe la 7 cand ajung acasa.

Doamne ajuta sa fie bebitz' mai Miha
ca prea ai tras si tu......
tre sa fac rost de vin rosu (cred ca tre' sa fie si natural nu? )

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

am reflectat la cele de ieri.
bob avea dreptate.
nu e locul meu aici.
acest topic nu mai e ceea ce a fost,cand foste aspirante erau laolalata cu noile venite,cand mai auzeai un sfat,o parere avizata,cand ne simteam prietene,dincolo de faptul ca aveam sau nu copii.
discutiile sunt aceleasi si poate firesti, nicmic altceva nu mai paote patrunde acum.
sincer, nu ma regasesc.mi-s tare dragi fetele vechi, si cele noi care au vazut si altceva aici decat discutiile superspecializate.pana la urma era un grup de oameni la bine si la rau.
ma uit ca rar mai scriu fetele cu doua liniute si si mai rar li s eraspunde.
va inteleg,va sunt alaturi,dar prefer sa nu mai scriu.e o blocare,incremenire in subiect ce inlatura pe oricine altcineva care nu are aceleasi preocupari.
am scris acum 3 luni ca sunt din nou aspiranta,dar acest mesaj neinsotit de detalii tehnice etc, nu a fost luat in seama.
e clar, locul meu nu e aicii.
poate fac un nou subiect:foste aspirante,prietene acum.
ce ziceti:ancadragoman,didisor,paulafrida,cora79,katy si toate celelalte fete care sunt legate intre ele de multe clipe si bune si mai putin bune?

Uite eu nu te cunosc foarte bine insa eu intru aici ca stiu ca gasesc intelegere
mai vorbesc cu fetele cand nu e cazul sa fac capul mare unor oameni din jurul meu care poate nu inteleg
aici de bine de rau toate am trecut, trecem sau vom trece prin niste clipe impreuna

poate nu te leaga nimic de mine dar e pacat sa imputinam forumul asta
eu stiu ca daca as ramane, as scrie aici pana la sfarsit si poate chiar dupa

cand intri foarte des pe un forum si te obisnuiestim cu niste oameni, iti e greu sa te desparti
iar eu m-as simti mai singura un pic
chiar daca nu sunt eu genul care da pupici foarte multi, sau care stie sa dea sfaturi sau sa aline o suferinta

mai gandeste-te

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Neata si scuze.

Doamne ajuta sa fie bebitz' mai Miha
ca prea ai tras si tu......
tre sa fac rost de vin rosu (cred ca tre' sa fie si natural nu? )

Eu aveam in casa vin rosu si dupa discutia care a fost aici despre endometru si vin am cautat si pe net si asa am gasit ca cica ingroasa endometru, eu am baut joi seara o jumatate de pahar dar in sila ca nu mergea si vineri aveam de gand sa beau iar dar a fost cu accidentul sotului si u mi-a mai trebuit iar de sambata au inceput greturile si nici atat nu merge.
Azi inca nu am mancat nimic si parca nici nu imi trebuie numai cand stiu ca dupa vomit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Neata fetele!
Asa Miha- astept beta cu nerabdare!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput