Aspirante optimiste FELICITARI FELICITY! HAI LIA!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Da, sunt insarcinata, insa am vrut doar sa o felicit pe Ylari.Citesc de mult timp experientele voastre, desi nu am avut curaj sa scriu si eu. O zi buna si cat mai multe liniute duble.

Mihaela, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata fete dragi!
Mihaela tin pumnii stransi sa vi cu o beta grasa!
Moni te urmaresc cu atentie sa vad ce ma asteapta si pe mine!
Fetelor sa nu uitam ca ceva ne uneste pe toate in acest loc si ca macar o data toate am primit un sfat si ne-am gasit aici alinarea si sprijinul necesar.Loc avem toate , iar Bob sigur nu a fost rea intentionata si cu atat mai putin nu a dorit o despartire.
Pe mine stiti ce ma distreaza pe aici?"Aspirantele de o zi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Neata fete dragi!
Mihaela tin pumnii stransi sa vi cu o beta grasa!
Moni te urmaresc cu atentie sa vad ce ma asteapta si pe mine!
Fetelor sa nu uitam ca ceva ne uneste pe toate in acest loc si ca macar o data toate am primit un sfat si ne-am gasit aici alinarea si sprijinul necesar.Loc avem toate , iar Bob sigur nu a fost rea intentionata si cu atat mai putin nu a dorit o despartire.

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

Ce dreptate ai cu aspirantele de o zi sau chiar si o saptamana si dupa nu mai intra deloc.
Fetelor am asa emotii cu beta imi e frica sa nu fie bebe si sa am altceva, imi e frica de reactia mea daca nu o sa fie bebe ca atunci chiar nu stiu ce o sa fac, sotul meu deja e asa multumit si fericit cand ma vede ca vomit asta ii mai alina lui supararile si el era cel care pana acum imi spunea sa nu fac beta, sa nu fac test sa las lucrurile sa evolueze de la sine acum el ma trimite la beta, vad ca botezul finutei noastre l-a schimbat in bine si isi doreste foarte mult un copil acum

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

'Neata fetele
azi am fost la eco'

mi-a spus ca luna asta fac doar stimulare si injectie cu pregnyl
abia luna urmatoare facem inseminare ca cica sunt niste trepte de urmat

miky, am intrebat de sume si a zis ca e o procedura care la privat costa foarte mult

ma rog pentru acum mi-a zis sa stau linistita ca nu costa nimic (doar probabil ce le dau lor)

am intrebat si de trimitere si adeverinta salariat si au zis ca nu e nevoie

ziua 10
ovulez cu ovarul stang
anyway, eu am 4 foliculi (20 mm, 15 mm, 13 mm si 11 mm)
endometru: 0.3 mm

am intrebat daca e ok endometrul si mi-a zis ca e ok
mie nu mi se pare
eu sper sa nu ovulez pana vineri, cand m-a chemat sa faca injectia cu pregnyl

voi ce ziceti: sa imi cumpar Oestrogel? gel de masat pe burtica pentru ingrosare endometru?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Folinculii sunt babani si endometrul este bun pentru Z10,dupa ovulatie incepe sa se ingroase...hai Doamne ajuta!!

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

am reflectat la cele de ieri.
bob avea dreptate.
nu e locul meu aici.
acest topic nu mai e ceea ce a fost,cand foste aspirante erau laolalata cu noile venite,cand mai auzeai un sfat,o parere avizata,cand ne simteam prietene,dincolo de faptul ca aveam sau nu copii.
discutiile sunt aceleasi si poate firesti, nicmic altceva nu mai paote patrunde acum.
sincer, nu ma regasesc.mi-s tare dragi fetele vechi, si cele noi care au vazut si altceva aici decat discutiile superspecializate.pana la urma era un grup de oameni la bine si la rau.
ma uit ca rar mai scriu fetele cu doua liniute si si mai rar li s eraspunde.
va inteleg,va sunt alaturi,dar prefer sa nu mai scriu.e o blocare,incremenire in subiect ce inlatura pe oricine altcineva care nu are aceleasi preocupari.
am scris acum 3 luni ca sunt din nou aspiranta,dar acest mesaj neinsotit de detalii tehnice etc, nu a fost luat in seama.
e clar, locul meu nu e aicii.
poate fac un nou subiect:foste aspirante,prietene acum.
ce ziceti:ancadragoman,didisor,paulafrida,cora79,katy si toate celelalte fete care sunt legate intre ele de multe clipe si bune si mai putin bune?

avem deja un subiect,aspirante cu vechime medie

poze si filmulete
povestea nasterii

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Neata fetele!
Asa Miha- astept beta cu nerabdare!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Si parca trebuia sa mai faca cineva beta. Mrenescu parca? Haideti fetelor, spargeti gheatza, ne tineti aici in tensiune???

Histamina ce pot sa spun? E alegerea ta daca mai scrii sau nu aici. Totusi, iti dai seama ca noi nu putem avea aceleasi reactii ca si vechile aspirante care te cunosc mult mai bine ca noi, iti stiu problemele si ti-au fost alaturi mult mai mult decat noi, cele nou venite. Eu una am incercat doar cu o vorba buna sa te incurajez, eu nici nu mi-am dat seama ce inseamna nick-ul tau pana nu ai vorbit de antihistaminice - practic abia atunci am facut legatura. In rest doar m-am rugat sa gasesti medicamentele ptr bebe si sa fie bine. Nu ma deranjeaza postarile tale, imi pare rau doar ca nu pot gasi cuvinte care sa iti dea putere. Eu una ma simt foarte bine aici cu fetele. Probabil peste ani daca voi decide sa aspir din nou - poate la bebe 3, de ce nu? voi intalni aici un alt grup in care sa imi fie mai greu sa ma integrez. Atunci as hotari poate si eu acelasi lucru ca si tine. Dar eu m-am simtit foarte prost din cauza afirmatiei tale ca aici nu mai e ce a fost. Adica noi cum suntem? Eu una nu am dat prea multe amanunte despre incercarea de a ramane insarcinata ptr ca am incercat doar natural, fara investigatii suplimentare sau alte medicamente, si asta nu m-a facut niciodata sa simt ca fetele nu m-au luat in serios. Ma simt acum un pic aiurea sa scriu aici de teama sa nu le ranesc, deh, eu acum sunt gravi si nu vreau sa vin aici sa le tot vorbesc despre asta dar ma simt datoare sa intru sa le spun ca sunt bine si sa le mai vb despre viata mea. Daca imi raspunde cineva bine, daca nu... eu tot o sa scriu ca tare mi-au facut vara si viata mai plina, mai frumoasa si mai linistita. Suntem oameni si oameni, sunt momente in viata in care avem asteptari poate prea mari...

Hai va pup ca am aberat destul.
In alta ordine de idei, mai Miha ce e cu varsaturile astea la tine ca mie nu mi se pare lucru prea ok, fuga la beta ca iti dau bataitza, macar sa stii o treaba, a cata zi DPO esti? Lasa vinul daca iti face rau, parerea mea...
Moni bafta, ce sa zic, ai niste foliculi destul de babani!

Va pup ca am muuuuuulta treabaaaa.......

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna dimineata!
Gata, anunt cu mandrie ca mi-a trecut raceala, mai am nasul infundat, dar in rest e ok si mi-am si revenit cu temperatura la normal.
Moni, ce frumosi foliculi, insa sa prestezi ca cel de 20 nu stii sigur daca mai tine pana vineri.
Histamina, aspirante suntem toate indiferent de nr de copii, dar tu faci cu ti se pare mai bine.
Luci +1 si pe mine ma distreaza aspirantele de o zi, care ne citesc si ne stiu de luni si intra sa scrie un mesaj si apoi se cara. Dar si alte persoane mai vechi, pe care le stim si care ne citesc din umbra, "ca sunt detasate si iau o pauza". Evident si persoanele care raman si apoi nu spun,si vin inocente sa anunte ca au xx sapt si ca nu crezut si etc..
Si tocmai asta ma enerveaza cel mai tare, vedetismul, altele sunt sincere si zic ce au pe inima si altele vin ca sa se documenteze, dar din umbra. Iar cand raman, raman, "cand nu s-au asteptat", iar noi nu ramanem ca suntem stresate.
Numai eu ma intreb cum de avem atatea vizionari la subiect si suntem atat de putine care postam?
Na ca am zis si eu ce am pe inima

Ah si mi-am amintit, am o "prietena" care intra special sa vada ce mai e nou cu mine, pe care o invit sa ma anunte personal ca ma urmareste si sa nu ma mai intrebe inocent saptamanal daca m-am hotarat sa fac copii. Ca mi-am dat seama!

Mergi la inceput

fff tare ...asa este

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Si asa m-am ambalat ca am uitat : Miha, asteptam rezultatele de la beta, sa dea DD sa fie ce sper eu (si tu evident) ca prea e evident cu atatea greturi! pup

Azi ma duc si eu la dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, fetelor !

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Neata fete dragi!

NU am fost rau intentionata, desi cateva fete s-au grabit sa ii sara in 'aparare' histaminei de parca am dat-o afara pe usa cu matura. Daca am venit aici, la topicul asta, am venit ca sa gasesc speranta, intelegere, o vorba buna, un sfat pertinent de la persoane care au aceeasi dorinta ca si mine : un copil ! Eu aici caut lucruri legate de un singur subiect VITAL pentru mine: preconceptia, cu tot ce tine de ea: inseminari, stimulari, analize, tratamente de sustinere pentru sarcini incipiente, trucuri de ingrosare a endometrului (ca tot e un subiect fierbinte) etc. !!!
Sincer va spun, am trecut fara sa citesc peste multe mesaje legate despre cresterea copilului, despre diversificarea alimentatiei, despre probleme de sanatate, in parte pentru ca nu ma intereseaza sa le vad AICI, pe de alta parte pentru ca nu pot sa nu raportez totul la Bob, care acum ar fi fost la varsta diversificarii si sincer, ma intristeaza gandul...
Dar, cum pe nimeni nu intereseaza parerea mea si sigur sunt rau intentionata, am sa sar frumusel peste orice nu-mi convine si am sa scriu cand si daca am chef sa zic ceva.
Nu vreau sa creez o discutie si mai aiurea decat a fost pana acum, vreau doar ca fiecare dintre voi sa analizeze putin cat de mult o multumeste acest topic, ca unora nu le convin pupicii si floricelele, altora nu le convin discutiile despre vietile personale sau despre slujbe etc.
Ca de obicei, m-am trezit eu singura care expune si latura negativa a lucrurilor si nu ma mira, pentru ca nu sunt deloc o persoana toleranta. Viata e prea scurta ca sa facem "gasti" doar de dragul de-a apartine unui grup gen "veterane" sau "pupacioase". Un asemenea statut pe mine nu ma incalzeste cu nimic, la finalul zilei sunt doar o femeie cu o singura dorinta...neimplinita.
Nu va fi asta ultima mea postare aici, am sa intru ...odata, si eu sa va anunt ca ma pregatesc sa nasc (asa, ca s-o bat pe Felicity la durata tinerii secretului ) si sa felicit cand e felicitat .
Bye!

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput