Aspirante optimiste FELICITARI FELICITY! HAI LIA!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

i-mi cer scuze ca nu am mai intrat, dar sincer nu ma mai pot ridica
fetele, la cat sunt de suparata si stresata ca nu mai vine bb mai repede toate vrisoarele primare, cumnata toti au un bebe si alti sunt chiar la al 2 si eu nici macar gravi nu sunt va rog eu nu va mai contrazice-ti, vin la voi cu sincer si eu am reactionat la un moment dat asa cu o aspiranta, i-mi pare rau ca am fost poate exagerata si acum i-mi cer scuze daca am suparat pe cineva.
pe toate fara exceptii, o zi minunata va doresc

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Ti-am simtit lipsa, hai incearca si mai intra poate te ajutam cumva sa iti revii si sa iti vezi visul implinit.
Spune-ne ce ai mai facut in ultimul timp

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Ylari ma bucur pentru tine ca esti fericita si sper sa primesti numai vesti bune la eco.
Fetele oare eu daca m-as duce maine la o beta ar iesi ceva? Maine as fi ziua 26 si parca asa as vrea sa stiu ce e cu mine ca parca tot mai mult ma gandesc si ma tem sa nu fie bebe si asta sa fie o reactie a organismului meu la oboseala acumulata in ultimul timp la suparari aveam probleme cu stomacul si inainte dar nu sa vomit, era o durere cand m enervam sau cand luam cate o pastila si in ultimul timp la aproape toate pastilele, acum parca ma doare si de la trachiseptul asta si nu am luat decat 6 impreuna ieri si azi.
Sigur maine fac un efort si ma duc la scoala si fac si beta, dar daca afla sotul ca fac beta trebuie sa trec si pe la soacra ca e tot acolo in spital.
Cred ca o sa fac beta si daca imi iese beta 0 joi ma duc si la eco sa vad de endometru sa termin luna cum mi-am propus

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mihaela, eu zic ca ar iesi la beta daca esti acum.
Ylari, ma bucur mult pentru tine, abia astept sa ne spui ce ai vazut la eco.
Eu am fost agitata azi si am uitat sa imi pun dimineata Utrogestanul asa ca l-am luat pe la 3...intre timp a inceput sa imi vina mai mult, e f deschis la culoare. Nu mai sper sa fie bebe luna asta. Sotul meu mi-a zis la telefon ca trebuie sa vorbim si sa vedem ce facem, la ce medic voi merge si ce sa cer...Problema e ca eu nu mai am putere...el zisese inca din septembrie sa merg, dar nu am vrut. nu mai am nici putere, nici bani...eu sunt in somaj si nu vreau sa il mai incarc si cu costurile analizelor...practic, cred ca trebuie sa o iau de la zero: hormonalele, analizele pt infectii, eco, HSG si poate laparo. Si AMH-ul de care imi este foarte frica...Pana acum sotul era OK, dar daca totul e bine la mine, ar trebui sa repete si el spermograma. Nu stiu, o sa mai vedem, dar asta simt de cateva luni: ca nu mai pot continua.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

walkiria te pup,nastere usoara,bebel sanatos si recuperare rapida.
Mihaelafalt hai cu beta!!!
Ylari,stefulici pupici pe burtici.....a mea s-a conturat deja un picut-numa eu o vad (13 saptamini si 3 zile,Doamne ajuta in continuare)
Histamina o sa fie bine pina la urma,sper sa nu aiba nevoie bebe te punctie.
Bob inteleg ce spui,dar poate dupa asta se uita histamina(isi descarca histamina pe aici )
camcris fruntea sus,pieptul inainte si da volumnul la stress la minim
ancadragoman ca tot ai zis de floricele si pupici astea sunt pt tine ....pe anca o vad foarte activa in ceea ce priveste activitatea sociala si culturala a bebelinei ei.Am sesizat asta din citeva postari ale ei aici,si la alte subiecte.Respect asta f mult.Felicitari mami- uite si pupicul
gata, m-am terminat de vorbit pe azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Si eu m-am saturat de asteptare, dezamagiri si luni luate de la capat
am zis ca daca nu iese inseminarea acum, ma las si de vitamine si de orice tentativa monitorizata medical, de a face bebe (nu mai am nici resurse financiare, nici sufletesti)

ma duc la nutritionist ca m-am ingrasat cat o vaca si stiu ca si asta imi afecteaza starea de suflet
self-estime'ul meu e la pamant

deci....cum o vrea Dumnezeu

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
alex te inteleg perfect si eu am o stare de lasama sa te las, m-am saturat de dr , de stat cu picioarele-n sus si analize si razultate ioc...eu chiar iau pauza, imi pare rau ca ti-a venit , eu azi iarasi m-am trezit cu o pata portocalie pe chilot...deci cred ac sunt o dereglata si pana la urma incep sa resimt consecintele amh-ului...sper sa-mi mai vina luna asta...azi sunt z25 deci inca 5 de asteptat as mai avea...
cat despre postarile offtopic sa zic asa , eu cred ca fiecare are nevoie de o incurajare, chiar daca asta nu-i rezolva problema...eu ma consider de multe ori pe langa subiect , mai ales acum ca am si certitudinea, dar voi scrie in continuare si va voi citi, pt ca am inceput sa va cunosc si imi sunteti dragi...iar in lumea asta , cand toti de langa tine ai impresia ca sunt diferiti, aici cat de cat ne asemanam, lupatam pt a avea un copil si cand il obtinem ne lupatam sa-l crestem cat mai bine...cred ca ne-am unit aici pt ca fiecare din noi este mama in adancul ei , chiar daca are sau nu un copil....
va puuup

Mergi la inceput

Nu mai pot am mancat jumate de castron de ciorba cu tot eco in ea si acum imi vine sa vomit dar nu pot, deci clar e ceva numai sa fie bebe si nu alte probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Nu mai pot am mancat jumate de castron de ciorba cu tot eco in ea si acum imi vine sa vomit dar nu pot, deci clar e ceva numai sa fie bebe si nu alte probleme

Pai du-te, fa-ti beta, in cz in care e cu ochisori f bine, dc nu te duci la dr.
Au trecut ceva zile de cand ti-e rau... nu tb sa stai asa.

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Monique, Didi, simtim aceleasi lucruri...self-estime-ul meu e in groapa...mai ales ca nu am job, chiar am o problema cu asta...cand am primit oferta pt traducerea piesei am fost asa fericita...simteam ca am realizat si eu ceva...de mult timp nu am mai simtit asta...
Si asa e, in sufletul nostru suntem mame, simt asta fata de cei din familie, fata de animalutele mele...si indraznesc sa spun ca uneori fac alegeri mai bune decat unele mame cu bebei...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

alex poate de asta n-avem noi copilasi acum , ca tre sa invatam din greselile altor mame si sa acumulam experienta, de fiecare data cand mai ramane cineva de la munca gravi sau sotia vreunui coleg , toti ne intreba noi pe cand si am zis ca le las pe toate sa ramana si sa aibe copilasi mari pe cand voi avea eu bebe sa aibe timp sa ma ajute
si apropo de scurgeri ciudate s-a facut alba a mea , bine a fost doar un punctulet portocaliu...sper sa n-am balauri in secretie, o fac dupa ciclu....

Mergi la inceput