Aspirante optimiste FELICITARI FELICITY! HAI LIA!
Raspunsuri - Pagina 15
histamina spune:
simt ca o iau razna pana maine.cred ca am tensiunea 20.mi-a revenit ciclul,desi se oprise abia ieri,dupa 14 zile.nu pot manca.am un mare pietroi in stomac,in gat,in inima.nu ma pot concentra sa lucrez,desi am o speta ultra urgenta.
de alea 200 de gr sau macar 100 de gr daca le-a psu inseamna ca asimileaza si de alea depinde sa nu ii mai faca punctia intestinala.
dar le-o fi pus??????????
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina simt ca o iau razna pana maine.cred ca am tensiunea 20.mi-a revenit ciclul,desi se oprise abia ieri,dupa 14 zile.nu pot manca.am un mare pietroi in stomac,in gat,in inima.nu ma pot concentra sa lucrez,desi am o speta ultra urgenta. de alea 200 de gr sau macar 100 de gr daca le-a psu inseamna ca asimileaza si de alea depinde sa nu ii mai faca punctia intestinala. dar le-o fi pus?????????? |
Histamina, nu mi-o lua in nume rau, dar de ce nu scrii tu la mamici? Am observat ca de multe ori postarile tale raman fara raspuns din partea aspirantelor, in cel mai bun caz primesti incurajari sa fii tare sau urari de sanatate si noroc etc., lucruri care te pot ajuta exclusiv moral, ca solutii aici nu prea gasesti. Sincera sa fiu, eu sunt depasita ori de cate ori scrii ceva despre starea de sanatate a fiului tau, pentru ca nu am copil si nu pot relationa cu nimic... Din moment ca nici fetele nu vin cu sfaturi PRACTICE, cred ca "bati la usa nepotrivita", parerea mea...
Wishing for rainbow baby dust !
histamina spune:
sunt aici fete din garda veche care stiu despre ce e vb.
la ancadragoman,bebelu,lia,dixi,cixinica etc care stiu despre ce e vb.
si eu am fost aspiranta si aici e locul unde am postat prima data.
fetele de aici m-au sustinut enorm in sarcina si cand am nascut.
scuze,daca deranjeaza,nu mai postez.
Bob_Pixel spune:
Pai ce relevanta are faptul ca fetele mentionate de tine sunt "din garda veche" si ca ai fost aspiranta si aici ai postat prima data?
Tu de multe ori ai intrebari care nu au nicio legatura cu preconceptia si numai alte mamici iti pot raspunde. Eu doar iti spuneam ca am observat ca nu prea ai primit ajutor concret aici, ci doar sustinere. E buna si sustinerea, nu zic nu, dar cand situatia e grava, ai nevoie de raspunsuri pertinente, de experienta altor MAMICI, nu de umeri ridicati si urari de sanatate...
P.S. daca ai de gand sa faci o discutie din asta, o sa fie un monolog, prefer sa ma abtin, fazele cu 'eu sunt garda veche, veteranele ma cunosc' sunt putin cam de curtea scolii...
Wishing for rainbow baby dust !
histamina spune:
am prea multe necazuri in momentul de fata ca sa pot sa formulez un raspuns.
bob,
asa din curtea scolii cum sunt, aici sunt oameni care mi-s dragi.
e firesc sa existe nou venite, asa cum e firesc sa fie oameni mai vechi.
Monique77 spune:
fetelor,
nu va aprindeti
sincera sa fiu: si eu as continua sa postez aici, unde mi-am facut prietene
cum spre exemplu fac si acum: pentru ca voi urma o inseminare, postez si pe forumul de inseminare insa scriu si aici, desi....n-ari fi locul potrivit
dar nu cred ca -i 'bai'
va pup pe amandoua
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
ancadragoman spune:
eu postez aici de ani de zile aspiranta sau nu ,atmosfera era alta si cand aveai probleme primeai sfaturi sau vorbe bune de la fete ,acum observ ca sunt paginile pline de pupicuri si floricele.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
camcris spune:
i-mi cer scuze ca nu am mai intrat, dar sincer nu ma mai pot ridica
fetele, la cat sunt de suparata si stresata ca nu mai vine bb mai repede toate vrisoarele primare, cumnata toti au un bebe si alti sunt chiar la al 2 si eu nici macar gravi nu sunt va rog eu nu va mai contrazice-ti, vin la voi cu sincer si eu am reactionat la un moment dat asa cu o aspiranta, i-mi pare rau ca am fost poate exagerata si acum i-mi cer scuze daca am suparat pe cineva.
pe toate fara exceptii, o zi minunata va doresc
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
gabyv spune:
Mie imi place ca Histamina vine la noi si posteaza, plus ca are nevoie si de vorbe bune, ca la sfaturi si aruncari cu pietre toti se pricem.
Apropo de asta, am o prietena care cunoste pe cineva care a nascut prematur, iar dr i-au dat o cura de ingrasare fetitei (avea 1,800 cand a nascut-o) si trebuia sa-i dea de 3 ori pe zi o lingura de ulei de palmier. Dupa cate am inteles nu este f sanatos, dar ajuta sa iei in greutate rapid. Poate te ajuta, poate gasesti pe alte forumuri idei despre asta.
Anca e bine ca stai cu noi, ca ne mai zici si tu una alta, din experienta ta cu burtica
Moni, pai cum sa pleci la inseminare de tot, stai si cu noi
Camcris +1 de la mine
YLARI spune:
Ciao fetelor, iaca si io prin peisaj ca o floricica, tot sunt pline paginile de ele...
Cred ca Bob a vrut sa spuna ca sfaturi concrete poate obtine histamina de la mamici, in sensul asta am inteles eu ca o intreba de ce nu scrie acolo. Nu cred ca a vrut sa spuna sa nu scrie deloc aici. Pana la urma oricine poate scrie aici zic eu. Si uitati ca nu ma dau dusa de aici nicicum. Poate doar la odiseea aspirantelor, ha ha cu voi de mana.
Bon, io cu iuby bot in bot, ne-a adus muuuulte cadouri dar fel mai frumos dintre ele a fost el. Duminca pleaca iar. Vineri mergem la eco unde sper sa primim numai vesti bune. Dupa cateva zile in care am avut mici greturi d doua trei ori pe zi astazi am avut stari de gretzoseala mai toata ziua. Ceea ce ma bucura peste masura...
Va pup sunt alaturi de voi, Liei ii doresc tot binele din lume. Va astept cu liniutele, haideti ca plutesc in aer, sa vedem in mana cui or pica???
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot