Aspirante optimiste FELICITARI FELICITY! HAI LIA!
Raspunsuri - Pagina 14
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Bob m-as bucura sa nu mai faci stimulare si sa fie ultima dar sa fie cu bebita la purtator, daca nu te rog mai ia si urmatoarea luna, te rog nu intrerupe, prietena mea a ramas in a patra luna de stimulare cu ovamit, si nu a mai mers nici la dr, nici ecografi si acum are 14 saptamani, oricum Doamne ajuta sa se prinda luna asta. Miha si eu prevad multe liniute duble luna asta |
Nop, nu mai fac! Am decis deja sa las noiembrie si decembrie in voia sortii... care soarta face sa am si eu un dram de noroc si sa primesc niste extra proiecte zilele astea. Deci ma voi concentra pe lucru (luna asta a functionat perfect, credeti-ma, nici nu retin cand am plans ultima oara) si pe "intalniri" neprogramate cu sotul
Parca-l vad si pe el mai energic si mai iubaret de cand i-am zis direct: "auzi, ia mai baga-l in %^&* ma-sii de plod, nu mai calculam nimic, ai chef de ? treci incoa!! n-ai chef? lasa, poate-ti vine mai incolo !".
Vreau sa strang niste $ acum pe sfarsit de an, iar in ianuarie sa ma proptesc direct in IA.
In ce priveste previziunile, m-as bucura sa vi se adevereasca vorbele, dar eu nu prevad absolut nimic la nimeni ! Am atatia ani de experienta cu tone de simptome sau dimpotriva, lipsa lor totala, nu numai la mine, ci si la voi, incat nu ma mai mira nimic si nu ma mai suprinde.
Wishing for rainbow baby dust !
miky82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
dragutule eu ieri am terminat de luat clomifenul de azi am inceput sa iau climenul vad ca deocamdata sunt ok tu ce ziceai ca iei? Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Moni eu iau Clostylbegit
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
Yna85 spune:
Buna fetelor!
Eu nu ma simt foarte bine azi , am si o zi incarcata si cu emotii, dar de dimineata, m-am trezit asa de greu, tot somn imi e, am baut un frape si m-au luat niste greturi groaznice, sanii imi sunt greoi, ma doare spatele si burta, secretii albiciaese transparente si am o stare de lesin. E foarte ciudata stare mea, pt ca daca as fi gravi nu ar fi asa devreme simptomele astea, plus ca data trecuta nu le-am avut asa devreme.Sper ca nu-mi induc eu stare asta sau se creaza pe baza de stres . Oricum nu mi-e bine si nu stiu cum o sa rezist azi toata ziua!
Pup! Ma pun sa va citesc pe fuga si diagonala, un pic!
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png
lorena_86 spune:
yna, te inteleg
si eu am aceiasi stare nasoala
stiu ca nu e de la bb dar de la ceva tot e
poate stresul, poate oboseala...
ma mai bag putin in pat ca-mi pica ochii in gura
o sa intru inainte sa plec
pupicei
histamina spune:
s-a intrerupt curentul acasa joi seara. eu eram la germana. sotul era fericit ca strumf statea asa linistit si il tot lauda,asa ,pe intuneric.
a dat drumul la curent si s-a dus toata linistea:strumf varsase castronelul cu branzica,smantana si mamaliguta si o intinsese constiincios pe mobila, patura si dusumea,ca era prea multa pe patura.
sa nu pape si dusumeaua?
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miky82
Moni eu iau Clostylbegit In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
da dar am inteles ca e ceva similar cu clomifenul...
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miky82
Moni eu iau Clostylbegit In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
Uite:
CLOSTILBEGYT COMPRIMATE
Indicatii:
Pentru inducerea fertilitatii la femeile cu insuficienta ovulatorie; cazuri selectionate de amenoree secundara (mai ales in prezenta unei secretii adecvate de estrogeni).
Contraindicatii:
Hemoragii ginecologice de origine neprecizata, afectiuni hepatice severe, chisturi ovariene si neoplazii in sfera genitala.
Reactii adverse:
Relativ frecvent instabilitate vasomotorie cu bufeuri de caldura, distensie si dureri abdomonale, tulburari de vedere (impun oprirea medicatiei).
Compozitie:
Comprimate continand clomifen citrat 50 mg.
Actiune:
Antiestrogen, actioneaza indeosebi la nivelul hipotalamo-hipofizar, cu consecinte stimulatoare asupra secretiei de gonadotrofine; provoaca maturarea foliculara, marirea ovarului, poate inlatura amenoreea, induce ovulatia si permite fertilizarea.
Administrare:
Pentru inducerea fertilitatii se administreaza oral 1 comprimat (50 mg) zilnic timp de 5 zile intre zilele 5 si 9 ale ciclului (spontan sau indus), sau 5 zile succesiv in lipsa menstruatiei; daca s-a obtinut ovulatia se repeta aceeasi doza pana survine sarcina sau cel mai mult 3 cicluri; daca nu se produce ovulatia, se creste doza la 2 comprimate pe zi, administrandu-se in aceleasi conditii. in timpul tratamentului contactele sexuale trebuie sa coincida cu perioada de fecunditate. Tratamentul se face sub control strict, clinic si biologic (dozari hormonale).
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yna85 Buna fetelor! Eu nu ma simt foarte bine azi , am si o zi incarcata si cu emotii, dar de dimineata, m-am trezit asa de greu, tot somn imi e, am baut un frape si m-au luat niste greturi groaznice, sanii imi sunt greoi, ma doare spatele si burta, secretii albiciaese transparente si am o stare de lesin. E foarte ciudata stare mea, pt ca daca as fi gravi nu ar fi asa devreme simptomele astea, plus ca data trecuta nu le-am avut asa devreme.Sper ca nu-mi induc eu stare asta sau se creaza pe baza de stres . Oricum nu mi-e bine si nu stiu cum o sa rezist azi toata ziua! Pup! Ma pun sa va citesc pe fuga si diagonala, un pic! http://lagf.lilypie.com/zFnw.png http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png |
nu e devreme
am o prietena care a ramas luna asta insarcinata si la cateva zile de la raportul sexula a avut 2 zile de greata, apa in gura continua
apoi a aflat ca e graviduta (ca testul nu s-a pozitivat decat in primele zile de intarziere)
Deci se poate
miky82 spune:
Moni m-am gandit ca e ceva similar, astazi termin si eu pastilele.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
gabyv spune:
Buna
Eu mai simt mai bine, am reusit sa dorm
Mama, da ce de reactii pe aici , chiar asa multe liniute o sa avem cand incep testarile? Ce tare ar fi
Eu zic pas, la testari luna asta, iar m-am dereglat.
Hitamina, prea tare strumful tau, a vrut si el sa faca curat cu e a avut la indemana
Moni si Miky va urmaresc indeaproape pt procedura ma paste si pe mine una lunile viitore.