Aspirante optimiste FELICITARI FELICITY! HAI LIA!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor asa am o presimtire ca luna asta o sa fie plin de liniute pe aici.
Lore incearca sa te mai odihnesti un pic pana pleci la lucru ca diseara iara stai peste program, Doamne dar iar inventar si eu am lucrat la magazin si stiu ce inseamna

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

da miha, e groaznic
e market mare si avem inventarele impartite in 3
am facut unul sapt trecuta si doua sapt asta
adica la noapte si joi noaptea iar week-endul il lucrez de dimi pana seara

am incercat sa ma odihnesc dar cred ca sunt prea stresata, nu stiu
parca nimic nu imi convine, sunt asa mofturoasa azi
ma doare capul, nu stiu ce sa mananc, mi-e foame dar nu-mi place nimic de prin casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Bob, Moni voi ati avut stari de voma si greata de la stimulare, ca eu am asta de vreo 2 zile si ma enerveza la culmea, data trecuta nu am avut asa ceva, sau poate fi de la altceva (daca nu imi venea menstra bagam mana in foc ca sunt gravi )

DAAAAAAAAA
In zilele 5-9 n-am nici pe naiba, dupa aia , cateva saptamani sunt varza: ametita, vad in ceata, ingretosata
Dar nu sunt stari permanente 24/7 ci mai degraba difuze, cu accese nasoale daca se adauga factori gen: zapuseala la birou, nemancat, nervi etc.
Aseara am avut un acces aiurea, mi se facuse rau deodata si nu puteam nici macar sa zic ce anume ma doare, era o stare foarte naspa
Eu nu mai fac si luna3 de stimulare, sunt fericita ca scap de pastile

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Bob m-as bucura sa nu mai faci stimulare si sa fie ultima dar sa fie cu bebita la purtator, daca nu te rog mai ia si urmatoarea luna, te rog nu intrerupe, prietena mea a ramas in a patra luna de stimulare cu ovamit, si nu a mai mers nici la dr, nici ecografi si acum are 14 saptamani, oricum Doamne ajuta sa se prinda luna asta.

Miha si eu prevad multe liniute duble luna asta

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

neatza fetelor

cine a zis ca vrea sa-si faca beta? scuze dar am o durere de cap

in nici un caz free beta hcg ci beta hcg total

Lore, multumesc. O sa merg la CMU sa intreb cat costa beta hcg total ca pe lista lor de pe site nu-l gasesc. Daca voi avea timp astazi ca la mine aici e o nebunie absoluta

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Cred ca Mrenescu a zis de beta, ca are 5 zile intarziere azi.
Mrenescu, apropo, nu vreau sa te descurajez, si eu am avut in vara 2 luni consecutive de intarzieri mari de 7-11 zile si nu era nici bb, nici vreo problema... iti spun asta ca sa stii ca se poate sa iti intarzie aiurea

Wishing for rainbow baby dust !

Eu am zis, intr-adevar. Bob nu ma descurajezi, stiu ca ar putea sa fie o intarziere fara niciun motiv, de-aia tot fac teste peste teste de nebuna. Sunt constienta ca ar putea sa nu fie bebe, m-as mira de fapt pentru ca la hipertiroidie zice internetul ca se obtine sarcina destul de greu. In fine, traim si vedem, ce-o fi o fi.

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

da miha, e groaznic
e market mare si avem inventarele impartite in 3
am facut unul sapt trecuta si doua sapt asta
adica la noapte si joi noaptea iar week-endul il lucrez de dimi pana seara

am incercat sa ma odihnesc dar cred ca sunt prea stresata, nu stiu
parca nimic nu imi convine, sunt asa mofturoasa azi
ma doare capul, nu stiu ce sa mananc, mi-e foame dar nu-mi place nimic de prin casa...

Lore pai astea sunt semne de bebita, multa rabdare la inventar si sper sa rezisti, am avut si eu genul asta de sefi si tiu cum este, dar trebuie sa le dam vorbele la fund si sa-i ignoram, ei se cred buricul pamantului, dar de fapt sunt niste ,, nimeni''

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mrenescu, e vreo 40 lei la CMU dar ai rezultatul in 3 zile (si daca nu ma insel, asta inseamna la ei regim de urgenta)...incearca si la Synevo sau Centrul MEdical Matei Basarab. Ei dau rezultatul in aceeasi zi.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Bob, Moni voi ati avut stari de voma si greata de la stimulare, ca eu am asta de vreo 2 zile si ma enerveza la culmea, data trecuta nu am avut asa ceva, sau poate fi de la altceva (daca nu imi venea menstra bagam mana in foc ca sunt gravi )

In curand

dragutule eu ieri am terminat de luat clomifenul
de azi am inceput sa iau climenul
vad ca deocamdata sunt ok

tu ce ziceai ca iei?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

miki asa e

noi suntem niste nimicuri, sclavi fara drepturi doar obligatii avem, iar lor li se cuvine totul
asta e, trece si saptamana asta
gata, m-am hotarat, daca e bb intru in concediu iar daca nu e plec ca nu se merita

nu stiu daca pot fi de la bb starile astea sau de la sila asta pt job
cand ma gandesc ca plec acum si o sa ma intorc la noapte sau dimineata

sunt z 23, mai am
oricum astept pana duminica sa vad daca vine si abia pe luni o sa bag un test

Mergi la inceput