Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (201)
Raspunsuri - Pagina 17
Victoria_mami spune:
Cleo, noi nu avem poze.Doar Ylari si Lorich.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
cleo78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
eu nu te-am votat! la ce pagina ai poza? eventual puneti toate link (sopuneti paginile), ca sa ne fie mai usor Edit: erai pe ultima pagina Lorich, Desiree, voi unde sunteti, maica? edit: pt ca is multe poze si m-am prins greu cine si cum, va rog sa votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=15" target="_blank"> Robert zboara in stanga josul paginii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=27" target="_blank">aici in trenulet dreapta sus Eva Daca va deranjeaza ca am adus aici linkurili, sa ziceti. Oare cu contul comun, se poate vota? |
putina mobilizare,va rog!
Lorich e pe locul 4. Sunt doar 3 premii!!. noi suntem 100... stiu ca putem!
YLARI spune:
Subscriu la comentariul lui Cleo, haideti ca putem, iar poza e minunata, expresiva si plina de bucurie, chiar artistica!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Lorich spune:
Neata !! Wow, locul 4!! Ma bucur de moment!!!
Cleo multam de vot, e si pepene si Ana langa Robert, asa ca fapt divers...nu ma deranjeaza linkurile, eu nu am pus la semnatura sau nu am facut multa reclama pt ca zau ti se face greata de "publicitatea" asta...le-am trimis si le-am lasat acolo, dar voi sunteti asa dragute!!!
si 
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Neata !! Wow, locul 4!! Ma bucur de moment!!! Cleo multam de vot, e si pepene si Ana langa Robert, asa ca fapt divers...nu ma deranjeaza linkurile, eu nu am pus la semnatura sau nu am facut multa reclama pt ca zau ti se face greata de "publicitatea" asta...le-am trimis si le-am lasat acolo, dar voi sunteti asa dragute!!! si ![]() Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
lasa ca facem noi
Nu facem si la alte subiecte, aia mi s-ar parea agresiva, dar aici in famelie - macar un pic
Noapte de cosmar si la noi. Mara a facut febra, urlat continuu aseara, termometru nu mai merge, arata 34 gr continuu (sa ii schimb bateria).
Asa ca ling o cafea.
Sper sa nu fie colegii prea plini de entuziasm
edit: gabitzam, unde esti? Toate is bune???
inca un edit:
DanaH spune:
votat si eu pui frumosi!
pup mamici nedormite si pui bolnaviori. sper sa treaca repede.
eu zic doamne ajuta, deocamdata stam bine la capitolul somn noaptea. dimienatza avem ceva probleme, ca sunt matinali rau, iar noi, parinti inconsitenti, ne cuclam seara tarziu, asa ca dimineatza ce bun ar fi mai un sfert de ora.... dar asta este, sa ne invatam minte.
cand va aud pe voi ce discutii "filozofice" aveti cu puii vostri.... ma gadnesc ca poate eu nu ma ocup de ajuns de odo. ea nu are intrebari din astea existentiale. nici alex nu intreba despre asta la aceeasi varsta. mai tarziu, da.
apropo, esme, alex a descoperit abia acum cartea de la tine, cea de geronimo stilton. si s-a indragostit de la primele pagini. citeste (fara sa ii mai spunem noi) in fiecare seara, si e foarte incantat. mai are putin din ea. ieri am fost la iblioteca si si-a mai luat 3 de acelasi autor.
in rest, odo continua cu rochitele. ma bucur si incep sa ii imbogatesc garderoba de rochite si fustite cu strampi asortati. a inceput sa vorbeasca de nus e mai opreste si este extrem de dulce. evident ca se impunge cu frate-su de nu se vad. se cearta pe tableta lu' taica-su. e foarte incantata ca poate sa umble si ea cu ceva elctronice, ca la calcualtor nu se pricepe inca. dar cum alex are program de calculator/nintendo/tableta, se supune si ea aceluias program. nici nu sufla daca stie ca nu e zi de calculator.
de la o vreme ins chimb e super incantata de taiat/decupat. taie toate revistele ce le prinde prin casa, inclusiv desenele facute de ea. asta nu e bai, dar a inceput sa se si tunda. gasesc suvite de par prin camera ei. noroc ca la zulufii ep care ii are nu prea se vede de unde a taiat. inca mai caut sa vad unde lispeste o bucla, dar nu am descoperit inca.
va pup si mai viu eu pe al voi, ca vad ca imi cam lipseste azi cheful de munca.
edit: am utiat sa spun ca mi-a placut tare mutl ideea cu pomuletul a lui desiree. mi-am propus sa o aplic si eu cu prima ocazie, paote chair pt o felicitare sau ceva cadou de craciun, eventual intr-o rama. am intrat in zodia arstistica raud e tot :)
belleane spune:
Votat si eu poze de Lori si Ylari. Am votat doar linkurile puse de Cleo. Mai sunt maica? am o pisica pe tastatura si nu vad bine.
Luminel spune:
'neatza!
Am votat si eu inca de ieri pozele de Lori si Ylari; de cate ori se poate vota aceeasi poza?
Ylari, merci
esti dragutza! nu ma pot abtine sa o compar cu ceialti si mereu mi se pare ca nu e atat de creativa, imaginativa, evoluata mental ca ei!
de fapt, cel mai mult a doare faptul ca realizez ca e sin vina mea si ma mustra constiinta!
Sanatate Evei!
si cozonacilor lui Lori!
si fifitsei Mara!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Votat si eu poze de Lori si Ylari. Am votat doar linkurile puse de Cleo. Mai sunt maica? am o pisica pe tastatura si nu vad bine. Te iubim, printesa Victoria!!! |
doar alea. Pt ca si mie mi-e lene (nua puc sa caut), le pusei asa, la botul calului. Aseara stateam cu mara pe umarul meu asa ca avui cum sa dau click click click.
Dupa ce i-am dat nurofen, a adormit cu capul in bratele mele, si nu m-am miscat de acolo - asa ca m-am apucat si i-am si tricotat niste manushi trendy. Acum ii fac si jambiere, dupa ce le termin, fac poze
Luminel, o idee de implicat copilul si dat activitate: ia-o in bucatarie cu tine si faceti pizza. Faci aluatul, si da-i si ei o bucata de aluat (cand nu mai are contact cu faina
belleane spune:
Sa va spun ce a facut Elena ieri la gradinita: dupa somn, s-a dus la toaleta si apoi la dulap, s-a schimbat in rochia de buburuza adusa de acasa pe furis. A ramas masca educatoarea cand a observat ca a plecat in pijama si s-a intors buburuza.
Sper sa nu inceapa sa exploreze gradinita de una singura ca stiu ca poate. Tre sa ma apuc sa-i fac instructaj ca e o gradinita mare.
Sanatate Marei!!