Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (201)
Raspunsuri - Pagina 16
Lorich spune:
mersi fete dulci!
Robert trebuie laudat ca la capitolul asta, cand a renuntat la pampers (tarziu, asa mi se parea mie, la 2 ani si 11 luni) are acelasi comportament "de buda" ca mine, ca ta-su, ca un om mare. Merge cand ii vine, nu-l mai tine nimeni s amearga inainte de nani seara, daca ii vine (desi ff rar in timpul noptii) ma trez si-mi spune. Samabata, dupa nani d epranz am pelcat in Metro si imi amintesc pe drum, in masina, ca el dupa ce s-a trezit nu s-a dus la baie si-i zic lui cristi, neaparat sa-l ducem cand ajungem acolo, daaar bineinteles ca am uitat! Si cand terminasem cumparaturile, eram la casa, incepe Robert "Stai, ca treb s afac pishu, hai sa fac pishu la copacel"....Am iesit furtuna cu el..nu stiam unde e baia, am fugit in parcare, la un tomberon, nici nu mai stiu c era, eram si cu Ana in mei tai...a tras acolo o pishareeeee....Doamne!!!
ma duc sa-i bag la nani!!
puputi spune:
Buna seara fetele.
Lori si Shintarou a facut boala asta de doua ori. Noua doctora ne-a recomandat lichide multe, antitermic de la 38.5 in sus si inghetata de vanilie ![]()
Inghetata pentru ca ei nu au nimic pentru afte pentru copii, deci inghetata le da un sentiment mai placut si nu-i mai dor in gurita. De mancat doar lichide si abia in a patra zi orez facut cu multa apa si in el legume fierte,rase. Noi cam atat am facut, dar trece si tu lupta ca eu stiu ca nu prea am dormit. Al meu este mancacios, si se trezea noaptea de multe ori de foame dar si de durere. Febra a facut dar nu foarte mare pana in 39. Sanatate!
Si la subiectul vostru acum. Shintarou stie de moarte dar nu i se pare nimic deosebit. Noi am avut pesti care au murit si gandaci(nu intru in explicatii mai amanuntite, dar aici in Japonia auun adevarat cult pentru niste gandaci mai mari de vreo 7-8 cm. care traiesc numai vara si copii japonezi ii prind pe post de animal de casa
)si a vazut el ca nu mai misca i-am ingropat si au plecat in ra, iar aici intervine budismul lui taicasu, sevor reintoarce la vara. El asa a inteles moartea. Acum oricat am sa ma chinui nu pot sa-l facsa inteleaga ce este moarte cu adevarat. Poate peste un an, doi.
Si noi ne iubim de mama focului, eu sunt iubita lui si el este iubita mea
. In japoneza nu exista feminin si masculin iar lui ii este greu sa vorbeasca asa, eu corecrez dar tot nu ii intra in capusor.
De invatat, invata multe de la gradi, eu nu pream imaginatie si nici fire artistica nu sunt, dar ne mai distram cu idei inspirate de pe la tveu.
Ma duc sa pap si sa dorm ca maine tati e la golf si trebuie sa ne trezim devreme ca mergem la gradi si serviciu cu autobuzul.
Pupi si sanatate multa la mamici si pitici
Lorich spune:
puputi mersi,
, da, am citit si eu acum, ca desi o data facuta, esti imunizat, virusul asta are multe tulpini, deci o poti face de mult eori. vad ca azi Robert si-a revenit cu mancatul cu el a fost greu ieri si alaltaieri, cand eu nu banuiam boala asta...ma uitam si asteptam altceva. Ana, e inca la dieta, noroc ca o iubeste pe tzitzi, ca riscam deshidratarea.
oricum, multumim Doamne Doamne ca fu o forma usurica, totusi!
Brr..ce scrii tu acolo de gandaci, eu am fobie, cu cat is mai mari si mai negri su atat mai mare fobia!! Duca-se si s anu mai "reinvie"!!!
Sincer, nu stiu daca mai e contagios, daca sa-l dau maine la gradi sau nu! As vrea, ca apoi iar o luam cu plansul, a jdemia readaptare la gradi asta!!!
Doloress spune:
Si la noi a recomandat doctorul inghetata cand avea afte in gurita pentru ca altceva nici nu putea manca si inghetata ii mai racorea durerea aia. Noi n-am avut boala, numai afte.
LUMINEL - lasa fata, are ea alte talente. Sa stii ca nici al meu nu e prea imaginativ. Adica fata de Robertel de SIMONIX mie mi se pare ca sta mult mai prost cu imaginatia. Dar fiecare cu plusurile lui.
SIMONIX - lasa-l, probabil e o faza. Totul e sa nu pui mare accent pe treaba asta. Daca zice ca ajunge primul, tu spune-i uite si eu sunt a doua si bucura-te ca esti a doua. Spune-i ca si locul doi e foarte important. Apoi cu sensibilitatea, sa stii ca e bine ca se exteriorizeaza cand simte nevoia. E mare lucru. Al meu e foarte sensibil dar tine in el. La gradi e cel mai cuminte copil, doamnele alea toata ziua mi-l lauda. Pana si copii il lauda acasa. Ma intalnesc in week-end in parc cu mame de colegi de-ai lui si imi zic : Hei, deci el este faimosul Patrick! Ca toata ziua imi povesteste fata mea de el ca e cel mai cuminte baiat si nu se bate niciodata. OK, dar acasa, isi revarsa sacul, defuleaza la greu. In primele doua ore cand ajunge trebuie sa faca cel putin o criza. Din orice scanteie incepe panarama. Ieri deodata (ca tot il laudam ca are o relatie faina cu frate-su, bag de seama ca nu mai trebuie sa-l laud deloc...) a inceput sa urle, sa-l dam pe Kevin la gunoi! Atunci, in momentul ala! Ne tranteste usa, se inchide la el in camera (deja!) si nu vorbeste cu noi cate o ora, daca ii zicem ceva, urla. Eu il las, stiu ca are nevoie de descarcare, eu sunt exact la fel. Am fost peste tot elev, copil model si deodata am izbucnit urat de tot. Dar muncesc sa-l fac sa inteleaga ca e important sa spuna cand il deranjeaza ceva, nu sa faca crize, pur si simplu sa spuna.
Magnetism79 spune:
Am promis virtual( lui Lumi shi lui Alysh shi la celelalte fete ca mai intram shi iata-ne!!!
Azi am fost la o bebeluseala cu bebelusii de la cealalta gascuta ca sa zic asa; pozele le gasiti pe pagina de buburuze de ianuarie -februarie pe facebook!! A fost frumos tare, mai ales ca fata mea a fost singura printre 5 baieti shi slava Cerului a avut de unde alege, unul mai frumos ca altul!!!!
Va pove zilele trecute ca lui Gabitza al meu( va multumim de urarile de ieri shi le uram shi noi celor ce poarta numele Sfintilor Mihail shi Gavril viata lunga shi tot ce isi doresc shi un pupic special pentru Gabio a noastra) nu ii e frica de sange shib ace shi branule etc , caci azi dupa ce am revenit de la bebeluseala asta mica a cazut shi shi-a fracut o bubutza la cap , asta mare cand a vazhut ca ii da sangele , pe ea calare:Vreau sa vad shi eu, ma innebunise ca vrea sa vada shi el!!!!!!!!!
Va pup
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Magnetism79 Am promis virtual( lui Lumi shi lui Alysh shi la celelalte fete ca mai intram shi iata-ne!!! Azi am fost la o bebeluseala cu bebelusii de la cealalta gascuta ca sa zic asa; pozele le gasiti pe pagina de buburuze de ianuarie -februarie pe facebook!! A fost frumos tare, mai ales ca fata mea a fost singura printre 5 baieti shi slava Cerului a avut de unde alege, unul mai frumos ca altul!!!! Va pove zilele trecute ca lui Gabitza al meu( va multumim de urarile de ieri shi le uram shi noi celor ce poarta numele Sfintilor Mihail shi Gavril viata lunga shi tot ce isi doresc shi un pupic special pentru Gabio a noastra) nu ii e frica de sange shib ace shi branule etc , caci azi dupa ce am revenit de la bebeluseala asta mica a cazut shi shi-a fracut o bubutza la cap , asta mare cand a vazhut ca ii da sangele , pe ea calare:Vreau sa vad shi eu, ma innebunise ca vrea sa vada shi el!!!!!!!!! Va pup Mami de Bogdanici Pogonici si pisicutza Teo |
Deci voi sunteti medici - ce poate sa iasa din medic? un artist sensibil la suferinta gandacilor lui Shintaro?
lavinia, ti-am trimes un email
YLARI spune:
Seara buna fetelor!
Imi pare rau ca nu am mai scris in ultimele zile, am o sapt aglomerata la servici in plus mi-a fost si cam rau in ultimele zile, azi mai putin desi... Cred ca ma ia o raceala... Era normal, aproape imi trecuse buba de la gura...
Loric ti-am votat poza, e superba, sper sa castigati! Va multumesc celor care ne-ati votat, a fost o surpriza sa vad ca suntem destul de sus in clasament va multumesc mult de tot!
Eva e cu laringita si ne cam chinuim si noi dar speram sa treaca repede.
Puputi ce bucurie sa te citesc. Ce ciudata pasiunea cu gandaci, bleah...
Alysh sa iti raspund la intrebare eu imi doresc foarte mult sa pot duce sarcina latermen si sa ne binecuvanteze Dumnezeu cu inca un copilas sanatos, asa ca nici nu m-am gandit sa fie fata sau baiat ![]()
Va pup fug ca trebuie sa-i dau medicamentul Evei
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Seara buna fetelor! Imi pare rau ca nu am mai scris in ultimele zile, am o sapt aglomerata la servici in plus mi-a fost si cam rau in ultimele zile, azi mai putin desi... Cred ca ma ia o raceala... Era normal, aproape imi trecuse buba de la gura... Loric ti-am votat poza, e superba, sper sa castigati! Va multumesc celor care ne-ati votat, a fost o surpriza sa vad ca suntem destul de sus in clasament va multumesc mult de tot! Eva e cu laringita si ne cam chinuim si noi dar speram sa treaca repede. Puputi ce bucurie sa te citesc. Ce ciudata pasiunea cu gandaci, bleah... Alysh sa iti raspund la intrebare eu imi doresc foarte mult sa pot duce sarcina latermen si sa ne binecuvanteze Dumnezeu cu inca un copilas sanatos, asa ca nici nu m-am gandit sa fie fata sau baiat Va pup fug ca trebuie sa-i dau medicamentul Evei YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa bebedoiu Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
eu nu te-am votat! la ce pagina ai poza?
eventual puneti toate link (sopuneti paginile), ca sa ne fie mai usor
Edit: erai pe ultima pagina
Lorich, Desiree, voi unde sunteti, maica?
edit: pt ca is multe poze si m-am prins greu cine si cum, va rog sa votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=15" target="_blank"> Robert zboara in stanga josul paginii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=27" target="_blank">aici in trenulet dreapta sus Eva
Daca va deranjeaza ca am adus aici linkurili, sa ziceti.
Oare cu contul comun, se poate vota?
YLARI spune:
Multumim cleo ptr vot si ptr linkuri te pup.
Lumi nu iti mai face griji e ok creatza mica, a fost o vreme in care si eu imi faceam griji din cauza Evei iar intr-o zi in care am printat la sv fise de gradinita m-a uimit, le-a facut corect pe toate, sunt sigura ca. Ok Criss.
Noapte buna fug la nani
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
YLARI spune:
Si cea in trening roz care se intreaba "abia la anul venim aici" e tot Eva ![]()
Pupici.
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu