Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(91)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

smecta, biotics, mancare de regim

Motaneii s-au vindecat cu "erfecufil", nu e antib, e antiseptic local, dar nu mai stiu cum se da la bebei - stiu ca se da pastila de om mare, se imparte praful ala in 3 parca si se da in putin apa. Nu poti intreba pediatrul? Nu ai un telefon? Mai este si Loperamid, sirop, ala e si pt copii, dar repet, ar treb intrebat dr. sanatate!!!

aaaahidrateaz-o, tine-o cat mai mult la san / eu nu sunt de acord cu unele opinii , de intarcare la diaree, treb hidratata cum poti, daca e musai da-i si cate 5 ml ceai de menta cu seringa.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

mersim adrehyll (scrie pe ea antidiareic pt copii)acasa..fug sa iau smecta si am facut ceiuc de afine
AM SUNAT DR!a ZIS sa nu-i dau lapte..stiam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Da, pentru diaree: smecta, biotic, mancare de regim. Cum spune Lori.
Fetelor, : 38.2 e febra de dinti?? Miruna niciodata nu a facut febra. Alte simptome nu are, niste muci vagi de vreo saptamana... O fi de la dinti sau e posibil sa fie debut de ceva? Ii dau Panadol la temperatura asta?

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tunde ercefurilu se da juma de capsula in putina apa, de 3 ori pe zi. asa i-am dat eu. plus hidrasec, biotic si regim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Andutza, eu i-am dat la 37.2. Ca scrie pe el ca e bun si la febra, si la raceala si gripa, dar si la dureri in gat si dureri asociate cu eruptia dentara.
Dar iti dai seama ca numai tu poti hotara daca sa-i dai sau nu Mirunei...

World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

la noi cum creste un pic, adica gen 37.4-37.5 gata devine agitata si nu ma mai intelwg cu ea pana nu ii dau 3ml panadol. dupa isi revine.
de la dinti nu cred ca face fevra asa mare.
nati a avut max 37.6 in perioada dintilor. dar cine stie. poate difera si asta de la copil la copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Si daca face mai mare, ce fac??? S-a tot discutat, dar n-am retinut, daca nu a fost cazul la noi...

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Andutza noi tot 38.2 am avut febra si Tunde asa face si bubu kaki de vreo 3 zile. Eu astept sa se faca 15 sa plecam la doctor si va anunt cu rezultatele. La noi tot nu a aparut niciun dinte asa ca nu stiu daca febra si kaki moale au vreo legatura cu dintii

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Eu i-am dat nurofen si i-a trecut in maxim jumatate de ora.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Haideti mai fetele, cum sa dati panadol la 37 cu 4, cu 5..pai ales sunt temperaturi de om normal, sa nu mai aud asa ceva; dupa 38 cu 3, cu 4 se da antitermic. Panadolu asta nu e vitamina, nici nu vreau sa ma gandesc ce au descoperti astia in ultimul timp despre paracetmol; iar ibuprofene la fel..nu-i apa de flori.

Anduta inspira, expira, aer, tigara! Deci, daca va creste, daca ajunge la 38,4 dai panadol, nu stiu ce greutate are Miruna, te uiti pe prospect, mie parca mi-a dat 5 ml pt Ana. Asa...peste 4-5-6 ore poti sa-i dai nurofen, vezi ca pe prosect e cam mica doza, eu nu stiam de c enu-i scadea de tot cu 2,5 ml, cica treb sa-i dau 4, de aia! Asa ca mai bine intrebi pediatrul. Intre ele, daca arde pepenele poti baga sup cu novo, nerecomandata dar.."te faci frate, pana treci stii tu". Acuma eu ti-am zis asa, sa le stii, s anu te pachichezi, poate nu e cazul de nimic!!! Sper sa nu fi pescuit Miru ceva de la cresa, ca d ela dinti 38 nu cred!

mai am 2 precizatiuni":
1. MONIKA pt linkul cu Danina Line, au venit hainutele, sunt superbeee, am luat doar pt Robert, mie imi palc demult, am luat mereu pantalonei, body-uri...dar nu stiam ca-s si pe net. Iubesc s aincurajez munca romaneasca! De caliatte f buna!

2. cine naibii a inventat ca tre s adam ficat la copil??? Frate, in belgia nu se gaseste ficat sau alte maruntaie decat la raionul caini si pisici!! Noi tre s adam la cupil "da' ficatel papa???" ...
I-am facut azi fiert in lapte (prima data a refuzat rau, cu voma), asaaa...amestecat cu legume...nu a vrut deloc!! O crred!! E oribil, unde carnea de pui e dulce, da gust dulce, ficatelul da gust amar!! kk!!! Nu-i mai dau pana nu-mi cere ea, si asa ficatu' nu cred ca e cel mai bun pt copii, chiar si ala bio, de care aveam eu, d ela tara.
Asa ca acus tre s afierb alte legume, sa dau fetii cu carne, ca pranzul a fost: 2-3 guri din para, 2-3 guri ardei capia crud, 2-3 guri d eportocala si tzitzi
Fug la ale mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ANDUTA, si Catalina a avut o sg data 38.2 cand cu astia trei muci cu care ne laudam de curand...dar pana la urma nu i-am dat antitermic. Am cumparat, sa am in casa, dar nu i-am dat nimic. Si nu a mai facut febra deloc. Acu e greu de dat un sfat altuia..vezi si tu cum de mai simte, daca mai are si alte simptome. Oricum, nu e o febra asa serioasa (deocamdata).

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput