Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata si de la mine
mai mai mai ....ce discutii hot pe acii..mai ca m-as baga si eu..dar n-am timp..am intrat sa fac prezenta si sa va pupacesc..fug sa iau olita lui Tudor pt ca de o saptamana tre sa-l tin in picioare sa faca kk..face ceva gen....aaaaaa...sa-l ridic..si apoi incepe scremaiala..scuze de detalii..s-a mai intamplat la cineva asta?

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

neata fetele vesele!

super bancurile, ca sa numai zic de picanteriile ce s-au vorbit in dimineata asta...si ce de sz-uri au aparut dint-odata:))))si cand te gandesti ca mai sunt doua luni pana la Craciun..o sa fie plin forumul de sz-uri:)))

noi inca suntem la cafeluta, piscotul doarme un pic, i-am facut si papa de pranz, sa vad ce gasesc si ptr mine, ca suntem singurele pana miercuri si nu prea gatesc doar ptr mine, din motive de lene:)

sa raspund si io la chestia cu ecsii: am avut unu pe la 12 ani doar cu pupaturi si scrisorele si emotii, dar a cunoscut alta intr-o vacanta cand eram la bunici cu care a si ramas si are o fetita de vreo 6 ani...harnic nu?...si apoi unul pe care l-am cunoscut in liceu...care ma iubea el foarte mult, io nu prea, partea naspa e ca nu mai e printre noi si ma gandesc foarte des la el, dar nu in sensul de cum ar fi fost, ci doar ca imi pare rau ca nu a apucat sa cunoasca mai multe dintr-ale vietii...el imi spunea "bebita":)...apoi a mai fost cineva: "my first", if u know what i mean..asta prin anul I de facultate...are si el baietel de vreo 3 ani...dupa care mi-am cunoscut soata prin anul doi la sfarsit...la finalul faculatii ne-am despartit si a urmat o iubire cu nabadai si cu fluturasi in stomac, care a durat un an si un an de pauza penntru ca ma aprinsesm cam tare si s-a terminat prost si mi-a luat ceva pana sa-mi revin...adik inca o relatie de vreo juma de an...care era compromisa de la inceput...dupa care acum cinci an, mi-am sunat soata ptr ca, n-o sa va vina sa credeti, ma plictiseam si vroiam sa "ies" cu cineva:)))) Doamne cum suna asta?...si uite ca de atunci suntem impreuna si acum...n-as fi crezut...ca de la o simpla nebunie vom ajunge sa facem nunta doar dupa un an, chiar mai putin; bine plus cei din prima incercare...iar acu avem o piscotica minunata de care e indragostit pana peste urechi si se lumineaza instant cand o vede...e cu 13 ani mai mare ca mine, da...ati citit bine, dar suntem pe aceeasi lungime de unda...eu m-am inteles foarte bine cu cei maturi, nu stiu de ce...

daca ma mai gandesc la ecsi...hmmm...cel cu nabadai mai imi da tarcoale in vise, dar daca ar fi sa o iau de la inceput l-as alege tot pe al meu sot...il iubesc chiar daca nu i-o spun prea des...asa sunt io mai zgarcita:))..dar el stie si incearca sa faca totul pentru noi amandoua...e devotat familiei si si-ar petrece tot timpul cu noi, cel care-i mai ramane dupa job; ca mai avem si noi certurile noastre...acu io n-am vazut cuplu fara din astea, iar de multe ori pleaca de la niste nimicuri si partea buna e ca de cand avem piscotul nu mai putem fi suparati unul pe altul prea mult ptr ca ea ne face sa comunicam vrei nu vrei...

deci am vorbit de ecsi da????:))))))ei fura cei cu relatii mai mai lungi...au mai fost cei imaginari...sau total inofensivi...asa am fost io mai iubareata...daca au fost multi, putini...cine sta sa-i numere...tot ce conteaza e prezentul si viitorul.

despre "ecsele" lui..stiu doar de vreo doua, dar doar cine sunt, nu detalii...inainte ma mai rodea, dar acu nu ma mai intereseaza, nici n-am timp sa ma gandesc...

sunt si eu de acord cu ce zice zumzulica...da inainte de a veni femeia la curatenie...ca altfel o sa fie jale:))

chiar mey Roxxxxxxxxxxx pe unde esti? Ca sa nu mai vorbesc de Loutzy si Gabiv. Feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Undeeeeeeeeeeeeeeee sunteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeti?
Nu ne mai iubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiti?

hai ca m-am intins cat o zi de post...deh daca faceti sz-uri din astea, asa va trebe:)))))

va pup si sa avem o sapatama reusita!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Vas - felicitari pentru bebe vorbaricios!

Ma duc si io in urma sa citesc despre destinatara cadoului meu...poate ma mai luminez cumva

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Acu ca ma manca in fund cu nebulizatorul, m-am apucat sa caut si pe net. Stie careva care e diferenta intre cel cu piston si cel ultrasonic? Adica care e mai bun. Am gasit un site unde costa la fel si ma uit la caracteristicile alea ca mata in calendar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Uite, va tenteaza? eu m-as baga pt balaceala de la piscina cu piticutu... chiar daca e cam departe de mine
http://www.facebook.com/event.php?eid=137076796392500

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Neata gagici!
S-a cam incins atmosfera pe aici
Mayane multumim de bancuri, eu chiar aveam nevoie sa mai rad un pic, ca sunt cu nervii la pamant.
Andutza, daca nu te superi te rog sa mi faci si mie loc langa tine in butoi si sa impartim si perfuzia de cafea, ca sunt la a3a noapte nedormita.
Astazi merg si eu cu Bubu la doctor sa vedem ce are, cel mai important e ca nu a mai facut febra deloc de duminica, dar pofta de mancare tot nu a revenit si kaki tot moale face.
Si uitati asa toate astea adunate plus Dl. B (mare cat casa poporului), m-au facut sa o rog pe Andutza sa-mi faca loc in butoi.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Fetelor- help!
Mirelus...stiu c ati avut probleme cu diareea ..ce i-a-i dat la motani?..am f la dr si Soniuc nu are gatul drept asa rosu..dar face febra..si de azi a avut diaree toata ziua..ca apa
Ce sa-i dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata!
Suntem si noi p-aci, bine mersi. N-am mai dat drumul la calculator zilele astea pe motiv de fund in sus, program incarcat si lipsa de chef.
Sunt intr-un fel de faza anti-sociala.
Catalina e super ok, mucii aia au fost o vrajeala, i-au trecut repejor, fara alte complicatii.

O sa-i trimit adresa lui ZIKI imediat. Ideea cu care a venit ZUMZU mi se pare super buna, dar va dati seama ca nu ar putea participa prea multe mamici, ma gandesc la maxim 4-5 asa...mai ales intr-un apartament de bloc e mai dificil.

MADA, astia de la Lidl sunt niste tampiti...eu nu am gasit niciodata nimic din oferta, am umblat prin tot Buc si mereu dau tot din prima zi...

Revin mai incolo, acu e fii-mea gramada pe tastatura si nu ma mai lasa sa scriu...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

smecta, biotics, mancare de regim

Motaneii s-au vindecat cu "erfecufil", nu e antib, e antiseptic local, dar nu mai stiu cum se da la bebei - stiu ca se da pastila de om mare, se imparte praful ala in 3 parca si se da in putin apa. Nu poti intreba pediatrul? Nu ai un telefon? Mai este si Loperamid, sirop, ala e si pt copii, dar repet, ar treb intrebat dr. sanatate!!!

aaaahidrateaz-o, tine-o cat mai mult la san / eu nu sunt de acord cu unele opinii , de intarcare la diaree, treb hidratata cum poti, daca e musai da-i si cate 5 ml ceai de menta cu seringa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Concluziile mele dupa o zi, o noapte si inca un sfert de zi de copil bolnav ar fi urmatoarele.

- Copilul maraia de foame. Ca nu putea sa respire pe nas si ma-sa, tolomaca, i-a dat laptic, compotel, supica, toate la biberon... Doar piureul de legume i l-am dat cu lingurita si l-a lins. Mai spre miezul noptii a ras 280 ml de lapte dintr-o suflare.
- De foit s-a foit noaptea ca nu-i placea pozitia de somn. A adormit pe o parte, cu nara desfundata in sus, deci are tactica de supravietuire (al meu m-a trezit din somn pe la 3 dimineata, sa ma intrebe daca sa se imbrace sa plece in cautare de farmacii, dupa BB).
- Dimineata s-a trezit pe la 7, vioi, du chef de joaca si de dragaleala. Doar stranuturile ne deranjeaza, ca ne sar mucii pana in barba.
- Dupa masa de dimineata a tras o tura de somn pana pe la 11, s-a servit cu jumatate de ora de alint si s-a bagat iar la somn.
- Acum s-a trezit iar, a ros jumatate de mar (doar cu cei 2 dintisori din dotare) si acum asteapta sa termine mami cu forumul, sa-i mai dea ceva de papica.

Ceea ce voi si face.

World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput