Dulceturile si papanasii de 4 ani (439)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana_G spune:
Sonia si Alessia
, sa fiti sanatoase si norocoase!
Erina, e o scoala de balet la rondul din Pipera, nu e foarte departe dar nici chiar aproape nu este.
Andrei va rata pana la urma party de Halloween pentru ca o vor face vineri in loc de luni cum fusese programat, iar el este la Bran. Bine ca nu ii luasem costum nou.
Luy, sananate multa Irinei, sper ca e bine! Sigur petrecerea a fost superba, deja ai atata experienta la organizat.
Nico, chiar neplacuta treaba cu somnul, ei inca mai au nevoie de somn la pranz.
Isabeluta, multa multa sanatate. Nu cred ca a trimis cineva bolnav copilul, cel putin de scarlatina. Este o boala grea, cu febra mare, si nu ar fi picat bietul copil cu capul pe masa. Iar daca nu se declansase boala si era contagios, nu aveau cum sa isi dea seama. Alex a facut scarlatina, asa ca stiu cum e.
Danuta, bine ca Miruna e mai bine, sa o tina asa si sa scape si de tuse. Sa treceti usor peste analize.
Sabina, multa sanatate si tine totul sub control.
Cumatra, azi am ajuns la 12 la birou dupa stransul mobilei, facut bagaje, ordine, etc. Si ma astepta balamucul. Dar de maine revin la telefoane matinale.
Yaia spune:
La multi ani
Sonia cea dulce si voluntara de Roxali
Alesia cea finuta de rnico!
Sa aveti vieti minunate si sa va bucurati de ele din plin!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Andreas Fabian? MMm? Ce ziceti? Parca m-am tampit toata. Nu mai am pic de inspiratie. Mi se pune un voal pe creier si puf! toate dispar in ceatza... Si vreau sa imi mai spuneti pana la ce saptamana se poate intoarce bebe pe pozitia de lansare? Al meu sta pe lungime si imi e frica sa nu ma pasca cezariana... |
Andreas se potriveste cu Yannis, asa mi se pare mie. Fabian mie nu-mi place, dar daca tie iti place, asta e tot ce conteaza.
Bebe se poate intoarce si inainte de nastere, cam prin saptamana 36 au incercat sa-l intoarca pe Tudor. In Romania nu se practica deloc nasterea in prezentatie pelviana?
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui toma_lly ce nume sa-i pun ?? |
Oliver.
Yaia spune:
Multumim tuturor pentru urarile de sanatate, Alexia si-a revenit doar dupa ce i-am dat vreo 3 doze de Furazolidon, deci otita lor pare sa fi fost...virus la stomac.
Dinpacate, ieri seara si peste noapte mi-a facut Tudor putina febra, el, care e mai rezistent. Acum pare ok. Si pe mine m-a durut putin gatul...sa vedem. De, a venit iarna...
Erina, nu am apucat sa scult melodia de la tine, in timp ce sriu se uramreste alba ca zapada pe cealalta jumatate de ecran, asa ca ramane pe maine de la birou...mai pun si eu ce am mai descoperit.
Rnico, te plangi de franceza? Sa vezi finlandeza cum e!
Nici Tudor inca nu-l 'stapaneste' pe R, ii iese doar in TRRRRR....In schimb spune Alexia acum Tudol in loc de Tudo si 'cocosh'.![]()
Pe maine, doamnelor!
Erina spune:
Roxana ce week-end frumos si plin si sa stii ca nu aratai deloc obosita! Bafta cu reamenajarea.Vorbim despre balet.
Yaia, abia astept. Chiar acum Daria: mami de ce nu ai nici o muzica?
carpatina spune:
La multi ani Eliana de mami mihaStroescu! 
La multi ani Razvan Dimitrie de mami Bee! 
Sa aveti o viata frumoasa, lunga si implinita! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
La multi ani Nana! 
La multi ani Ana! 
Ani multi si luminosi, zambete si iubire, sa aveti parte numai de bine si sa-l impartiti cu cei dragi! 
=====================
carpatina spune:
Hai Sabinescu, da cu subsemnatu'! Ce zise doctorul?
=====================
carpatina spune:
Valentina... de la voi care mai sunt vestile? 
=====================