Dulceturile si papanasii de 4 ani (439)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

si am incalecat pe o sa si am fugit la treaba mea (cartile ...pentru scoala)
va pup
pana cand ne vom revedea...

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna seara!

La multi ani Alesia ! Rnico, ma bucur ca ai mai scris.

Luy, sunt sigura ca petrecerea a iesit exceptionala! Multa sanatate Irinei, speram ca e mai bine! La noi pentru tuse functioneaza f bine si sarea grunjoasa fierbinte, bagata intr-o soseta si apoi in tifon, pusa pe piept.

Isabeluta, of , prin ce ati trecut! Multa sanatate!

Danuta, sanatate si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Sonia de mami Roxali!
La multi ani Alesia de mami rnico!
La multi ani Stefan-Mihai de mami lilianamarcu!

Sa aveti o viata lunga si plina de impliniri!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rnico
vorbeste f bine in cele 2 limbi, dar cu o exceptie nu poate zice R in rom dar poate zice acel R nazal frantuzesc

si noi avem exact aceasi problema...

=====================

Mergi la inceput

Sanatate Irinei si lui Vlad!

Luiza, sper ca petrecerea a fost apreciata pe masura ... io' mi-am tras loc in primul rand, astept surpriza

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Hellou!!!!

M-a apucat melancolia primei petreceri de D&P din 2008,si-am rascolit putin capitolele:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127838&whichpage=15
Cata voie buna si nerabdare au fost atat inainte,cat si dupa!!! Luy!
Recunosc ca am fost destul de curioasa ,si-am urmarit odiseea no 2 a Luizei,unde o singura mamica s-a rezumat la un,,a fost f frumos,multumim Luiza'';cu riscul de a ma repeta,sper ca celelate mamici sa aprecieze efortul colosal facut de Luy si sa-i fi multumit face-to-face!
Sunt eu mai ,,carpanoasa'' azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna, salut si eu cu mare drag revenirile.

Tudor deja 2.5 ani, wowww Imi amintesc cum il tineai in brate la petrecerea papanasilor, trebuie ca avea vreo 5 luni pe atunci. La multi ani cretulinei dulci. Tot asa te ajuta la facut dulciuri? Mai pui link-ul spre blogul vostru?

Luiza ce rau imi pare ca nu a putut participa tocmai Irina la petrecerea grupului ei :(... Sanatate multa. Sunt sigura ca party-ul a iesit perfect.
Ma bucur mult pentru deschiderea Mariei catre socializare.
Si eu sunt curioasa in legatura cu surpriza.

Despre carti, ma caznesc sa termin Ritornella foamei, nu e chiar greoaie si nici prea groasa dar nu are farmec...

Sanatate Miruna, sanatate Vlad.

Daria e bine, la gradinita. Ma tot intreaba cind e Halloween-ul. Se pare ca vineri merg costumati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am venit si eu de la anlize, nu e chiar supernova pe moarte, e o gaura mica mai mititica:P, adica am totusi hemoglobine peste 10, daca se mai poate glumi cu asa ceva:P
ma simt in continuare destul de obosita.
maine ma vad si cu doctorul, azi a fost doar intepatura. El o sa imi spuna ce facem mai departe.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sabina sanatate multa!

Daria: mami ia uite ce stiu eu in germana: Die zitrone.
Eu: ce inseamna Daria?
Daria: Hmmmmm....MAR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bine v-am regasit. Mare nebunie la birou, dar nah, nu ma pot plange dupa weekendul minunat in familie. Copiii s-au comportat exceptional, cuminti la masa, cuminti in avion si rezonabili la programul turistic intens chiar si pentru adulti. A fost un tur de soc pentru ei si au primit nota de trecere pentru destinatii mai indepartate.

Andrei nu a comentat decat in ultima zi cand era frant de-a dreptul. Nici nu prea a dormit la pranz pentru ca il deranja Alex. Si a mers ore in sir pe jos, plus inot cate o ora zilnic. Aveau o piscina incalzita acolo...o placere.

Poze nu prea avem sa aratam, poate vreo 5 pe telefonul meu. Iar de ieri cateva la tati, ca eu am fost la conventia mea si nu am participat la programul turistic.

De azi i-am livrat la Bran pe pitici, cu bunicii. Deci zumba scrie pe mine. Erina, ne vedem?

Tot de azi incepe santierul acasa, iar facem mici schimbari, vine si mobila noua de bucatarie...Aseara am aterizat la 1 noaptea, m-am culcat la 3, si la 7 jumate azi goleam mobila de bucatarie. Sunt obosita si mi-e cam groaza de balamucul de acasa. Noroc ca nu am copiii saptamana asta, ca o sa umblu teleleu. De saptamana viitoare va fi mai greu pentru ca vin si ei si santierul mai dureaza.

Cam asta asa in mare. Acum sa vedem ce ati mai facut voi.

Mergi la inceput